Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi. Amúgy ez az instára kiment fotóm, egy pici sötétítés van rajta, ennyire nem vibrálóan feketék a műanyag elemek, szarabb a kontraszt, de vettem Volf's Black Out lötyit, az elvileg külső és motortér műanyagokra zseni.
@Qru
Köszi, igen tudom, láttam még, hogy Rocket akkut vettél te is.
Én sajnos picit megszívtam vele, pedig ajánlott sok helyen. Továbbá fekete, nem kák vagy valami más, így nem rondít bele nálam az összképbe sem.
November körül vettem, a telet majdnem végig bent töltötte a házban, csepptöltésen volt, de a beépített riasztóm nélkül is lecuppan a töltöttsége viszonylag hamar. Zsu.hu-tól lett rendelve, de nem hiszem, hogy gariztatható, meg ez nehezen bizonyítható. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

November körül vettem, a telet majdnem végig bent töltötte a házban, csepptöltésen volt, de a beépített riasztóm nélkül is lecuppan a töltöttsége viszonylag hamar. Zsu.hu-tól lett rendelve, de nem hiszem, hogy gariztatható, meg ez nehezen bizonyítható.