Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Akkor velem lehet a hiba, mert amit szívtam battlenet-el, hogy menjen és nem kevésbé volt fájdalmas bármi telepítése, ami nem steam-ből jön
Persze, tudom miért vettem steam-es cuccot, ha nem onnan játszom
Félig kényszerből (jsaux átlátszó előlap átépítés közben megsérült a gép és nem volt idegzetem feléleszteni, így egy haverom elvitte olcsón a deckem) Ally-ra váltottam és azt kell mondjam, hogy az elős frissítés halom kivárása után nekem ez egyszerűbben működésre bírható.
De deck pl sokkal kényelmesebb volt fogásban. Anyagminőség is jobbnak tűnt nekem. Mivel üzemidő lényegesebb nekem, mint a végtelen fps úgyis tdp limitálom ezt is, így deck HW is tök megfelelő volt. Bános is, hogy agyon vágtam. De a steamOS, na az nem hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Óra topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2