Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloose7
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én péntek óta tesztelgetem, érezhetően tisztább a hangzása, viszont a mély hangok szerintem továbbra is gyengék (egy macbook prohoz képest nincs mély hang és doboz hangzása van továbbra is) és egyforma hangerőn kicsit halkabbnak tűnik az OLED verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- Lightyear - befektetési app
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2