Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Diopapa
üzenetére
Budapest > Prága utat simán végig kockultam (igaz, kapott tápot
)viccen kívül, én inkább úgy fogom fel ezt a kütyüt, mint anno sok éve a gaming laptopomat...nem vagyok helyhez kötve, ha kockulni akarok. ebbe beletartozik az is, hogy ha akarom, a konyhában ülök le játszani, a nappaliban a kanapéra vagy a hálószobában az ágyban....illetve természetesen az is, hogy ha akarom, viszem magammal egy hétvégére a haverokkal vagy nyaralásra, hogy útközben kockuljak. nekem legalábbis ezért volt anno gaming laptop a PC helyett (hülyének is néztek haverok, mert sokszorosát fizettem ki már akkor egy PC-nek) - most viszont már nagyon elszálltak az árak, illetve számomra annyi pénzt már nem ér meg a mobilitás, amennyit egy értelmes gaming laptopért pl elkérnek.
kinek való a Steam Deck? [link] - itt is arról beszél a srác, hogy ő is kb folyton az asztalnál ül a gép előtt, meló miatt (én napi 12 órát) és ebből kifolyólag pont semmi kedve az embernek még órákat gép előtt ülni és "szórakozni"
aksi témára visszatérve: szerintem ez azért nem akkora para, mert az esetek nagy többségében úgyis tud az ember találni egy szabad konnektort (persze utazás közben ez nem feltétlenül igaz) - és nyilván ha már van konnektor, akkor direkt senki se fogja aksiról nyúzni a Deck-et... legalábbis én igyekszem minél kevesebbet aksiról használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Cucuska2