Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
kicsit elvette a kedvem pár videó az anti-glare kijelzőtől, megmondom őszintén... többször, több helyen említették, hogy a képet kicsit tompítja - illetve a színeket - és eszembe jutott, hogy anno egyik telefonomon volt egy ilyen üvegfólia... pár hétig csupán, mert nem szerettem, pont az említett okok miatt.
persze benne van, hogy egy Kínából rendelt (ráadásul 4-5 éve) fólia minőségéhez képest azért sikerült időközben fejlődni és nem lenne bajom vele
de kicsit jobban örülnék, ha választható opció lenne (vagy külön adnák fólia formájában hozzá)értem, amit mondasz, ismerős az érzés sajnos, hogy hamar tele lehet nyomni a tárhelyet :/ tennék fel újabb játékokat is, de én is - ahogy nagyon sokat mások is itt a topikban - inkább a régebbi címek pótlására venném. nagy gépben terrás vinyó + 256 SSD kombó van egyébként, olyan 6-700GB játék van fent jelenleg, de ebben benne van a GTA5, AC Origins, Odyssey, Valhalla és a WZ 2.0 is... szóval ezek nélkül megleszek Decken
bár! ha AC elfut rajta, akkor Origins-től lehet újra végignyomom majd
illetve még a Hogwarts Legacy lesz egy kardinális pont! ugyanis asszonykám felé is úgy kommunikáltam ezt a dolgot, hogy kütyüt veszek, amivel ágyból lehet majd tolni a varázsló iskolában! (egyáltalán nem szokott kockulni.... egyelőre!
)apropó! újabb játékok hogyan futnak/néznek ki dokkolt módban? mondjuk 1080iz felskálázva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- ASUS TUF Gaming A15 (15,6" FHD/Ryzen7/16GB/512 GB SSD/RTX4050 6GB)
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de kicsit jobban örülnék, ha választható opció lenne (vagy külön adnák fólia formájában hozzá)
bár! ha AC elfut rajta, akkor Origins-től lehet újra végignyomom majd
Cucuska2