Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Mennyi most a reális eladási ár egy gyárilag is 256 gigás Steam Decknek? Nem kell hogy aznap áron alul elmenjen, de hónapokig sem akarok várni. Nézegetem, hogy talán 190, de lehet mivel nem házibarkács cserélt ssd így 200 is lehet?
Augusztusban jött meg, kipróbálgattam pár játékot, tetszik, de nem az én világom.
PC-nek nagyon korlátozott, ha mindig dokkolva használom az árából jóval erősebb pc, laptop vagy konzol is kijön, hordozni nem nagyon tudom, kocsiban akartam használni utaskánt, de hányingerem van ha folyton lefele nézek miközben megy az autó és így nekem nem megy a játék egyáltalán. Hetek óta be sem kapcsoltam.
Illetve még akkor vettem hozzá egy 512 ssd-t, de nem akartam inkább hozzányúlni. Azt inkább külön kéne meghirdetni nem? Nem berakni a Deck mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2