- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én 40Hz és 40FPS -re álltam be. Dirt3 alatt 5W TDP limittel is tartja High grafikán, és közel 4 óra üzemidőt bír így.
Jó tudom ez egy régi játék.
Egyébként én úgy csinálom, hogy meg szoktam nézni adott játéknál mi az a TDP keret amivel még tudja tartani, és akkor az fölé állítom 1W -al a limitet. Ezzel több wattot lehet fogni, hogy nincs szabadjára engedve. Így simán tudsz nyerni játék függően akár 20-30 perc üzemidőt is. Na meg ilyen kis kijelzőn sokszor egy high és utra grafika közt nem látsz eltérést, így eggyel alább adva az igényeket szintén lehet nyerni több wattot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- ÚJSZERŰ, MAGYAR! Dell XPS 13 9315 2in1 - 13" 3K Touch / i7-1250U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / 5G
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Dell Precision 5550 Workstation /i7-10850H/16GB RAM/512GB SSD/QuadroT1000/FHD+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó tudom ez egy régi játék.
Cucuska2