- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Igen, még konzolvilágban is ilyen 43 körül láttam, tuti, hogy ott is ilyen van, vagy ilyet rendelnek majd, ha vennék.
Steamen szerintem már karácsony előtt is kifogyott volt, de lehet akkor inkább megvárom, míg ott újra lesz készleten, most találtam itthon egy i-tech adaptert, hdni + 2 usb-a és pd is van rajta 60W-ig, jó lesz addig, hogy a tv-n it tudjak kockulni
-
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ó félre olvastam, azt hittem alzáról rendelted.
De akkor ugyan úgy trógerkedik a lokalizációval mindkét cég. Épp akartam kérdezni, hogy miért nem steamről rendelted, de látom, hogy írtad, hogy elfogyott steamen a dokkoló. Ez mondjuk meglepett. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Aquaban 43650 volt, közel egy 10essel olcsóbb, mint Alza. Bontatlan volt, csak mellé adtak egy átalakítót, fura is volt, hogy mi zörög még a csomagolásban
@Shade45:
Köszi, sejtettem, hogy ott figyelik a lokalizációt, de szerintem már január eleje óta nézem, és nem kapni sajnos, pedig onnan rendelném -
Shade45
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Steam store-ból rendelve eu töltőt kaptam.
-
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Mennyiért vetted? Esetleg felbontottat valasztottál?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Igen, pont azért örültem én is mert, aqván egy 10essel olcsóbb volt, de ezek szerint nem minden az ár
Köszi a megerősítést, hirtelen arra is gondoltam, hogy csak ilyet gyártanak eura, de aztán néztem gyorsan 3 unboxingot, 3 különböző csatival, mondom akkor csak van eus is
Akkor keresek tovább, mégegyszer köszi! -
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Én steamről rendeltem tavaly tavasszal és eu csatisat kaptam.
Szerk.: ránéztem alzán és hát pofátlan módon túl van ott árazva és kommentekben is sok a panasz hogy uk csatival kapták.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Az official docking station milyen adapterrel jön? EU dugóval? Most kaptam meg a rendelésem az új aqvából és UK plusz átalakító, viszont ez sehol nem volt jelezve. Nem a világ vége, de azért csak jobb lenne átalakító nélkül, ami egy plusz hibaforrás lehet.
Másnak milyen? -
válasz
rankesz
üzenetére
Most vittem végig, első napos vétel.
Egyszerű és nagyszerű, van egy dodge, meg van az ütés, oszt' ennyi. Amikor az ellenfelek feje felett megjelennek a színes ikonok, abból látod hogy mikor támad, azaz mikor kell dodge-olni. Ha meg feltöltődött a pisztoly az ütések által, akkor azt elsütve az a kivégző kombó. Ennyi kb. Már a legelső Batman játék is így működött, azóta meg más játékokban is találkoztunk már vele, Spiderman pl. ami hirtelen eszembe jut. -
Nem bírtam ellenállni és megvettem a borderlands pandora boxot, mondom gyors rácsekkolok hogy fut a 3. rész, kezdőn low grafikán meg volt a 70-80 fps, monitorra kötve full hd-n pedig a ~40. Meglepődtem, hogy ilyen szépen fut.
-
chris0000
őstag
ezt érdemes megnézni!
-
Lmh
őstag
Ez a Heroes of Hammerwatch 2-t tolom, egyelőre csak single playerben tesztelgetem. jópofa, pont ilyesmi játékot keresek deckre, aminél van hosszu tavu progress, minél egyszerűbb grafikával, ami hamar elindul, könnyen pauseolható, jó üzemidővel játszható és van benne kis online/multi vonal is ( bár ezt még nem próbáltam.) Jah és nincs túlbonyolítva a gear meg a skillek, talentek, craftingok....
Nekem bonyolult volt a grim dawn, a poe1/2, a last epoch is
Továbbra is érdekel ha van vkinek hosszabb távu tapasztalata, hogy érdemes-e az időt beleölni...milyen lesz késöbb...
Esetleg ha hasonló játékot ismertek, akkor jöhetnek a tippek.
-
Lmh
őstag
+ No rest for the wicked-et behúzta valaki?
A co-op hogyan működik? steam pajtika között lehet összeállni vagy ingame lehet random arcokkal valami dungeon szerű cuccok pucolására összepartyzni?
-
Lmh
őstag
heroes of hammerwatch 2? vki vélemény?
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Tomb Raider 4-5-6 Remastered-del játszik valaki rajtam kívül?
Lenne kérdésem. Az istenért se jövök rá, hogy modern irányítás mellett hogyan lehet mászásból lelógni és nem pedig leesni a széleken.Köszi
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Használja valaki viture luma pro AR szemüveggel?
Ha igen, írna egy rövid véleményt? A yt tesztelőknek már nem nagyon hiszek...
Előre is köszönöm -
30z.Samu
titán
Mostanság ismét kicsit jobban pörög a Steam Deck. Ori-t nyomom rajta és tegnap felraktam a Dragon Ball Xenoverse-t, miután PS-en a PS4 port ótvar lett. Ezen lényegesebben jobban néz ki és nem mellesleg fix 60fps.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
egy hangerő le bekapcsóló gomb újraindítás megoldotta szerencsére.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok, esetleg lenne valami ötletetek hogy pár perce a steam deck miért nem akarja felismerni a monitornak a hangszóróit? újraindítottam, kikapcsoltam már mindent csináltam és nem szól . most nézem a monitoromat se ismeri fel

-
agaron
tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Erről a problémáról pont ma volt bent szó munkahelyen. Bix-re ültetett szerver olcsón tud kerülőut lenni, vagy https://fxtelekom.org/
Note: nem próbáltam, de kb ugyan ezt csináltam német szerverrel magamnak, amikor GefNOW-t használtam. Az jól ment. -
consono
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Érdekes ez, mert néha nekem is dadogott, de mióta fixen a német szerverre van állítva, azóta nem csinálja. Jó, én Digis vagyok... Ja, nálam a lengyel szerver csinálja ezt a pár másodpercenként megakadást, ennek ellenére oda akar automatikusan kapcsolódni.
-
30z.Samu
titán
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én a GeForce Now-al simán tudtam játszani egy 200mbit-es nettel, pedig Telekomos vagyok. 1080p-re bőven elég a Wifi is, de ha nagyobb felbontáson akarsz játszani, oda elkél a vezetékes net. Az sokkal stabilabb, én így 1440p-ben tudtam játszani különösebb probléma nélkül. Bár ez lehet attól is függ hol laksz, mármint a delay. Én jelenleg Pesten lakom, itt átlagosan 20-25ms szokott lenni, ha éppen nincs túlterhelve az adott szerver, ahol éppen vagyok.
-
xandrush0831
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hm, akkor valószínűleg ezért akad a GFN. Telekomos vagyok. 3-4 másodpercekre megáll a kép néha Decken. PC-n jobb volt a helyzet, de ott is be-be akadt. Furcsáltam is, hogy a 2 gigás net miért nem elég 1080p streamre...
-
ImpersonatoR
addikt
Hiába van ultimate em a mai napig nem tudtam kipróbálni milyen az Xcloud 1440p -ben.
Egyedül az avatar -al működne de most ezért nem fogom megvenni (csak digitálissan vásárlot a jó).Ha esetleg telekomos vagy vidanetes vagy akkor sajnos GFN is érintett a routing problémájuk miatt.
Vagyis nem az ő problémájuk hanem az előfizetőiké ők jól elvannak
-
xandrush0831
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Köszi! Közben kipróbáltam az ingyenest, még az is szebb. Ráadásul úgy, hogy nagy 4K monitoron próbáltam ki először, és szebb mint az apró handhelden... A kis Deck kijelzőn ez óriási különbség lesz szerintem.
Egyelőre az előfizetéssel viszont még várok, valamiért 45ms késleltetésem van a német szerveren, és meg is áll néha a kép. -
consono
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Igen, jobb a képminőség, persze attól is függ melyik csomagra fizetsz elő. És a latency is jobb.
-
xandrush0831
senior tag
Aki már tapasztalta, igaz az amit a neten összeolvastam, hogy a GFN streaming minősége sokkal jobb, mint az Xcloud? 3 napig idegenben leszek, és rákattantam a Starfieldre. Ha jól értem a GFN is simán megy linkelt Game Pass-os fiókkal. Ez az Xcloud nekem túl homályos.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az oké, de ha már egy kis európai shop felteszi az oldalara akkor nem lehet messze a megjelenés.
-
Szerintem lassan jön a steam machine, alzán már fent van "ár hamarosan" megjegyzéssel.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hirtelen egy példa jutott eszembe, Last of Us Part 1-et a Sony az Istennek sem akarja/akarta leakciózni 30k-ról, inkább beteszi az Extrába. Steam-en pedig simán akciósan láttam már 11k-ért. Ratchet and Clank dettó. A 3rd party játékok persze a Sony-nál is szoktak jó akciókat kapni, de a sajátjakkal már nem ilyen bőkezűek mostanság. Persze meg lehet venni lemezesen is, csak érted.
-
nincsnév007
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is szoktam nézni a pc árakat de nagyon drágának tartottam meg a nagy drágulás előtt is. Nekem a steam is drágábbnak tűnik, meg a steamos óta látni se akarok Windowst főleg a 11et. Ez a steam machinra is csak kíváncsi vagyok hogy mit hoztak ki belőle, meg hát a konzolos "egyszerűsége" verhetetlen. Tripla a címeket ps5n játszanám igy is, de most pl az rdr2 magyarul jatszani ég és föld mennyivel jobb hihetetlen az a jatek. Egyszerűen ez a játék él.
Consono: én is most készülök eladói a series s mert hát már minden jön ps5re így csóró series s mar csak porosodik nálam sajnos :/
-
consono
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés
Mióta rájöttem, hogy a GFNow megy az Xbox böngészőjével is, több mindenből is a PC-s verzióval játszottam, mert szebb, mint a Series S-en...
Meg hát a kényelem... Én nagyon adom, hogy felkapom a Decket játszom, aztán ha akarom a TV-n ugyan ott tudom folytatni. Csak hát a RAM/SSD árak úgy elszálltak, hogy amit a nyáron összekattintgattam PC-t, csak úgy poénból, mert lassan ideje lenne frissíteni a gépemet most kb. a dupla áron tudnám megvenni. Annyit, meg olyant meg nem játszom, hogy megérje
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Őszintén szólva néha azért eldilemmázok mennyire érdemes még konzolozni és hogy nem kéne-e inkább valami PC, amin tudom használni a Steam könyvtáramat. Mert hát azért valljuk be, Steam-en sok esetben jobb akciók szoktak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De akkor ugyan úgy trógerkedik a lokalizációval mindkét cég. Épp akartam kérdezni, hogy miért nem steamről rendelted, de látom, hogy írtad, hogy elfogyott steamen a dokkoló. Ez mondjuk meglepett.

Cucuska2