Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojan
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Van benne nehézségi szint állítás, így be tudja lőni mindenki olyanra, hogy élvezhető, ne túl nehéz legyen benne a harc. A játék az a valaha volt egyik legjobb RPD amivel valaha játszottam (c64en kezdtem). Tényleg van súlya a döntéseknek is. Játékidő sztem minimum 70-80 óra, de határ a csillagos ég. Harc körökre osztott, de nem mint a JRPG-kben szokott lenni, hanem szabadon mozognak közben a karakterek a pályán. Ha valaki szereti az RPG-ket akkor kb 0 esélye van annak, hogy a BG3 csalodást okozzon. Angol nyelv tudás kell hozzá (bár lehet azóta létezik valamilyen magyarítás hozzá).
-
bojan
tag
Csúnya nem lesz, csak nem lesz annyira éles. Nyilván nem egy egetverően nagy problémáról van szó meg valamennyire izlések és pofonok. De én inkább választanék egy olyan eszközt ami 800pben tudja meghajtani a programokat 800p-s mint 1080ps kijelzővel. Mert a papíron nagyobb felbontású kijelzőnek igazából nincs előnye ebben az esetben csak hátránya.
De, hogy jelezzem, hogy ez mennyire egyén függő, azoknál a játokoknál ahol viszont ki tudja hajtani az 1080p-t ott viszont az jobban fog kinézni mintha csak 800p-s kijelző lenne. Szóval a legtöbb indi címnél pl maximálisan előny az 1080p kijelző a Legion GO S-n.
De én akkor is remélem, hogy ha lesz Steam Deck 2, akkor legalább mint opció lesz 800p kijelző ugyanazzal a hardware-el
-
bojan
tag
válasz
zombei
üzenetére
Lehet alacsonyabb felbontást beállítani egy 1080p kijelzőn, de a kép sokkal rosszabbul fog kinézni, mint egy natív 720p vagy 800p kijelzőn. Ennek oka, hogy a kijelző fizikai felbontása nem változik, így a kép skálázott és torz lesz. Ha a hardver nem elég erős a natív felbontás meghajtásához, akkor szerintem jobb ha alacsonyabb felobontású kijelző van hozzá.
Régen CRT-nél ez más volt, mert az mindig az aktuális felbontáson működött, de az IPS/LED fix felbontású. Jó példa a Switch 2: ha Switch 1-es játékot futtatsz rajta patch nélkül, a 720p sokkal rosszabbul néz ki, mint az eredeti Switch kijelzőjén. Mivel Switch 2-n sok játék nem fut natív 1080p-ben, jobb lett volna egy 720p kijelző. -
bojan
tag
válasz
kovsol
üzenetére
legnagyobb hiba, hogy 1080p-s lett. Teljesen felesleges ilyen méretnél és csak annyi értelme van, hogy minden játék amit az ember kényszerből 1080p alatt futtat, nem néz ki olyan jól mintha alapból alacsonyabb felbontású kijelzőn futna. Switch 2nél is sztem sokkal jobb lett volna ha marad 720p handheld. Remélem Steam Deck 2nél maradni fog a mostani felbontás
-
bojan
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
én idén toltam újra Witcher 3-t sima nem oled decken. 30 fpsnél többet ki lehet hozni, nekem 40-nel simán ment egész magas grafikai beállításokon. Sztem nyugodtan adjál neki még egy esélyt

-
bojan
tag
megjelent a Silksong! Kicsit meg is fektette a steamet

-
bojan
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
AC Shadows hogyan megy decken?
-
bojan
tag
Én sok GOG-os és Epices játékkal játszom a decken. Teljesen jól mennek. Az egyetlen különbség, hogy nem tudod egyenesen steamből telepíteni hanem át kell menned desktop módba és ott egy kicsit mókolni vele. De amúgy teljesen jó.
-
bojan
tag
válasz
gaben88
üzenetére
home/deck/.steam/steam/steamapps/compdata/[játék egyedi IDja]
a játék ID mindig valami random kód. Van valami progi amit fel lehet rakni és megmutatja hogy melyiknek mi a kódja, de nem tudom már mi volt neve. B opció, hogy az ember megnyitogatja a mappákat és megkeresi amelyik kell
-
bojan
tag
válasz
gaben88
üzenetére
szerintem simán elég letörölni fájlokat, a hozzá tartozó proton mappát és aztán nem steames játék eltávolítása függetlenül attól, hogyan raktad fel. Igazából nem szennyeződik össze a rendszer amikor telepítesz valamit. Minden egyes alkalommal a felinstallált fájlokon kívül csak létrehoz egy mappát amiben ott a hozzá kapcsolód proton amit használsz vele és abba kerül minden. Ha ezt a kettőt törlöd akkor semmi nem marad. Ez persze a windowsos protonos dolgokra igaz. Ha valami linuxosat telepítesz azt meg tudod uninstallálni desktopban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Touchpad miatt teljesen jól játszható rajta az RTS