Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is csinálja a steam, hogy nem állítja le a játékot, miután kikapcsoltad?
Vagy ez a win11 szarakodása miatt van? -
Bal0924
senior tag
Egy másik kérdés.
Hogy tudhatom meg, hogy mikor regisztráltam a steam fiókomat?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
A családba behívta az egyik "család tag" egy új "család tag"-ot..
De nemtudja elfogadni.
Nemtudjuk miért. Egy adott országban vagyunk..(a múlkor az volt a gond, egy másik emberrel, de azt sikerült áthozni magyarországba
)
Ezt az üzenetet kapja, pirosan: "Nem sikerült elfogadni a családmeghívást. Jelenleg nem vagy jogosult csatlakozni e steam családhoz, mivel a steames tevékenységed nem azt jelzi, hogy egy háztatásba tartoznál e család többi tagjával."Valami tippetek van? előre is köszi.
-
Bal0924
senior tag
#110725Kár érte, azért köszi-k!
-
Bal0924
senior tag
Problémába ütköztem.
Tudna valaki segíteni benne?
Ez a családi megosztás, az új családi megosztás bétában
Meghívtam valakit de mikor csatlakozni próbálna ezt az üzenetet kapta:"Nem sikerült elfogadni a családmeghívást. Jelenleg nem vagy jogosult csatlakozni e Steam családhoz, mivel Steames tevékenységed nem azt jelzi, hogy egy háztartásba tartoznál e család többi tagjával."
Hogy lehet megoldani?
Esetleg az számít, hogy a steam-en milyen ország van megadva? (úgy értem, hogy nem egy országra van állítva az összes embernek) -
Bal0924
senior tag
A családi megosztásos játék (a bétás, családi megosztásos)
hány nap múlva kellene látnia a másiknak?
Régen egy másik játékot pár nap után látta, de a mostanit még nem.
Hol lehet látni egy játéknál, hogy nem lehet mogosztani a családi megosztásban.. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy játékot.
Hány nap múlva lesz elérhető másnak is a családi megosztásban? -
Bal0924
senior tag
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Mi baj lehet?
2napja rendesen letöltötte le a játékot a kliens.
Ma tizedével se tölt, sebességileg.Más kliens kihasználja rendesen a sávszélességet.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Steam csalásnak veszi-e vagy minek minősül. ?
Ha az Instant-Gaming-en veszek egy játékot.
Paypal-el fizetek. (ott minden valós adat megvan adva, Magyarország stb.)
De az IG-n nem Magyarorságot adom meg, mondjuk "Russia", ott nincs a +27%.
És azt a játék kódot megadom a steamben. (Ott is Magyarország..)pl.
A Cities: Skylines II -t akarom megvenni, 28,66-ba kerül (paypal fizetéskor +60cent)
Ha magyarországin veszem meg, akkor 37euró
de ha Russi-ból akkor 29,26
Steamen meg 49,99euróLesz-e bajom belőle ha a 29,26 eurósat fizetem ki és a steam aktiválom?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Lehetséges-e megtudni, a steam-en belül, hogy mikhez kapcsoltam hozzá a steam-es fiókomat? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok,
A Steam letöltött, 50GB adatot a null mappába. Törölhetem, ideiglenes fájlok akartak lenni csak nem törölte? (CSM és CSD kiterjesztésűek)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Peugeot, Citroën topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
eami