Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Adebayor
üzenetére
Average price - átlagosan ennyibe került egy játékod (ingyenesek nem rontják az átlagot)
Average price per hour - összes játék ára osztva az összes játékidővel, vagyis óránként ennyibe került játszanod
Account Value
lowest prices - ennyibe kerülne megvenni az összes játékod a Steam Store-ban, a valaha volt legalacsonyabb árakontoday's prices - ennyibe kerülne megvenni az összes játékod a Steam Store-ban a ma érvényes árakon (ha valamit pont akcióznak, akkor az akciós árat veszi figyelembe)
https://www.steamgifts.com/stats/personal/steam
Account Value-t itt tudod összemérni az átlagos Steam User fiókjának értékével.Egyébként sok jelentősége nincs. Steam Store nagyon drága, a legjobb árakat (budle-k) más oldalakon lehet elérni.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Adott egy játék ami majd csak most fog megjelenni "elővásárlás" ezt is meg tudom venni én egy barátomnak ajándékba ?
Köszi.
-
elithun
őstag
válasz
Adebayor
üzenetére
A lekérdezéssel ellopták az accountod és a kiírt összegért értékesítették a fekete piacon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként csak tájékoztató jellegű, hogy az eddig birtokolt játékaid mennyit érnek.
Nyilván egy picit fals az eredmény, mert azt nem veszi figyelembe, ha mondjuk akcióban, vagy bundleben szerezted a játékot -
Adebayor
aktív tag
Hali
Ez pontosan mire jó? vagy csak nagyon érdekes, és annyi? Illetve mit is jelentenek pontosan azok az értékek, amiket kiír?
A price dolgokra vagyok kiváncsi. Meg az account value-re. Nyilván tudom mit jelentenek magyarul, de akkor is sötét vagyok mint az éjszaka

köszi -
Mart10000
aktív tag
válasz
Redneck
üzenetére
Ami biztos, hogy van előre kijelölt felhőtárhely játéktól függően. Ahol nem jelzi láttam a szinkronizálást kilépés után, de nem merek rá esküdni, hogy úgy is van. Általában, ha nem jelez, akkor inkább nincs neki. Biztosan akkor derül ki, ha nem csinálok helyi mentést és rábízom a véletlenre.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Mart10000
üzenetére
Én csak második napon vettem észre hogy van ilyen, jó nagy baromság volt hogy nem lehetett valahogy pótolni.

Attól hogy játékon belül nem jelzi, még működhet a felhőbe szinkronizálás. Mikor kilépsz rövid ideig szokta mutatni hogy szinkronizált. A játék tulajdonságai közt a frissítések fülön megnézheted mi a kotta.
-
Mart10000
aktív tag
Ebben a portalanítós kitűzőben az utolsó napon kaptam észbe és csak 9 sikeredett a 18-ból és visszamenőleg nem lehetett megcsinálni.
Más. Ahol nincs felhőtárolás lehetőség ott nem is lesz felhőmentés? Mert van olyan játék, ahol az áruházi oldala írja, hogy van és a játékban mégse jelzi. -
choco01
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Hát a kiírt neve igen, de az egyszerű felhasználónevével sem találtam..

-
vaakuum
addikt
Help pls!
Le akartam törölni a steam alól az eve online játékot, ehhez jobbklikk, majd tulajdonságok/helyi fájlok vonalon próbálkoztam. A könyvtáramból eltűnt az eve online, de a stemapps/common részben ott van a 6.5 giga. pont azt akartam, hogy a lemezről tűnjön el, ne a steam accountomból. hogy tudom így letakarítani a játékot rendesen a steam könyvtárából?

-
choco01
addikt
Hali.
Fel akartam venni egy haveromat barátnak és ezt az üznetet dobja vissza a nevére:
"A keresőszerver nem tudta feldolgozni a keresési kifejezést."
Ez miért lehet? Tuti hogy helyes..

-
SP4C3
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
De ez itt nem az elején, nem is lenne gond, hogy az első pár másodpercben lavírozik fel-le a letöltési sebesség.. Nem, biztos vagyok benne, hogy nálad is pont ugyanilyen fosul működik, mert hogy a win task manager azt írja 8Mbps az még nem garancia, mert láthatod, hogy közben fel-fel ugrál a ping, ami azt jelenti, hogy 8 helyett felugrik 16-ra, ami a maximum garantált letöltésem és ilyenkor késnek a csomagok.
@DrTechnoid - Én állítottam be a korlátot, hogy maradjon szabad sávszél és ne legyen ping.
-
-
stfx
aktív tag
Factory reseteltem a telom amin volt a steam mobile guard volt, es nem mentettem el a kodot. Be tudtam lepni es telefonra kuldott sms-el mukodik is a steam a telon viszont 2 nap trade bant kapok. Sehol nem latom hogy ez mennyi ideig fog tartani. Tudnatok segiteni, semmi beallitasban nem latok idot erre vonatkozoan.
-
core i7
addikt
Sziasztok ha régen vettem egy dobozos játékot (EA mohaa Pacific Assault) és megvan kódom hozzá belehet valahogy váltani steamesre? Válaszokat előre is köszönöm
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Ha a saját STEAM fiókomra megveszem a PUBG-t, azt tovább ajándékozhatom mondjuk az öcsém STEAM fiókjának?
-
csaba951
veterán
Ha meg csak megnézni kell akkor Chome -> Enhanced Steam plugin . Ezzel le tudod szűrni ezt a lapot a kért adatokra.
-
De4d
őstag
Azt hiszem félreértitek. van 500 játék van olyan amiből ki lett farmolva minden, és már nincs is meg, de attól még kártyás, van amelyik félig megvan stb.
Erre valami statisztikás lista szerű mutatás, hogy ne kelljen egyesével megnézni őket, meg hát ugye jó pár már le is került steamről. Arra nincs türelmem hogy, egyesével megnézzem őket steam adatlap alapján, hogy ez most kártyás e, ha igen kiraktam e évekkel korábban stb. -
De4d
őstag
Olyan steam "kiegészítő" van amely azt jelzi mely játékok kártyásak a könyvtáramban illetve, hogy melyekhez nincs kártyám? (ne kelljen egyesével átfürkészni)
-
Redneck
nagyúr
Ha első nap nem csináltam meg a küldetések, akkor már buktam is a harmadik szintű kitűzőt?

Nem vettem észre hogy van ilyen... -
bepken
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
28-án már nem lesz semmilyen feladat, kvázi 4 napos az event (a kitűzőnél is jól látszik)
tehát holnap lesz még egy "adag", amivel el lehet érni a 3. szintű kitűzőt és ennyi.
-
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Van ez a Tavaszi Nagytakarítás Esemény 2018 kitűző, az első napról "Portalanítás, 1. nap; Essünk neki, 1. nap; Jöhet a maradék, 1. nap" lemaradtam, azt valahogy utólag be lehet pótolni?
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Kliensben azt a zöld URL címsort nem lehet kivenni?
Pedig a beállításokban a URL címsor mutatása opció nincs bejelölve.
-
Spet
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
A Mystery item-re már vannak fent vásárlási szándékok, de ugye, nem tudod eladni.
Emotionokat viszont egyenlőre csak eladni tudod.
-
Redneck
nagyúr
A tavaszi nagytakarításon esett itemeknek mi a funkciója? Vajon megmaradnak 1 hét múlva és lehet belőlük drágakövet csinálni? A "Mystery item" névre hallgató cucc mi lehet?

-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Még mindig a Guns of Icarus Alliance. Ahhoz hogy végleg megmaradjon, kell még a játékon belül vásárolni valamit? A játék lapján lévő szöveg miatt kérdezem.
"Purchase Guns of Icarus Alliance and receive a free copy of the original game in your library if you don't already own it."
-
cyberkind
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez esetben fogalmam sincs, esetleg ha kihúzod a netkábelt és úgy próbálod meg?
-
cyberkind
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha minden igaz a lemezen csak egy minimális része van a játéknak, így kb semmit se ér a lemez, bár jó volna tudni mi ez a játék.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
vettem egy lemezes, bontatlan játékot.
gondoltam telepíttetem lemezről, ha már megvan... de elmegy a telepítés X %-ig, aztán elkezdi letölteni...
netet is kilőttem, akkor is ezt írja ki...
lehet, úgy telepít, mint az XBOX-nál, hogy lemez és net?! de én hogy tudom kilőni a netes telepítést ilyenkor?!... majd "frissítek" este... -
Golden9
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszönöm, de nem jó. A Steamdb máshogy árazza be a játékokat, mint a Steamgifts.
A Guns of Icarus Alliance, Steam fiókhoz adása, miért kettővel növeli a játékok számát a kliensben?

-
forras2
őstag
Szevasztok!
Ha veszek steamen valami játékot, akkor az a játék megjelenik az uplayben is.
Ez fordítva nem tud működni? Uplayen vásárolt játékot nem lehet valahogy a steamben előhozni?
-
válasz
genndy
üzenetére
Bakker, ez eszembe sem jutott. Én a Wazhack nevű játékot használom erre, nagyon pici, át lehet írni a játékID-t, és a saját exe fájlt indítva az indul, amit akarok. Az ingyenes játékoknál voltam bajban, mert ha nincs meg, akkor nem is tudod elinditani. Szerencsére a Steam szerint ha már elindult a letöltés, akár futhat is a játék...
-
bepken
veterán
dehogy kell telepíteni
csupán a játék azonosítójára van szükség. (Dota 2 esetén ez pl: 570)- tehát kiválasztod, hogy mit szeretnél "elindítani"
- az adatlapján meglesed az azonosítóját
- ezután megnyitod ASF barátunkat
- kiadod a parancsot:!play <bot_neve> <azonosito>(tehát pl.:!play bepken 570)
- pár másodperc után meg kiadod a!resumeparancsot -
bepken
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
amennyire tudom, aktuális legalacsonyabb árakat nézi, de a +1 sor meg dolláros bundli kategóriát nem veszi figyelembe.
(#97012) De4d! azok szépen el is fognak tűnni
a doboz ugyanis hamarosan (vélhetően a Summer Sale kezdetekor) megszűnik.(#97018) PöCöKuk@c! én egyébként nemes egyszerűséggel kuponokat vagy újabb gyűjthető, "beragasztható" kacatokat tippelek....
de ne legyen igazam -
PöCöKuk@c
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Öszintén én is kiváncsi vagyok a doboz tartalmára milyen huncutságot találtak ki.
Volt játék mit muszáj volt telepítsek a feladatokhoz, de nem sokat szerencsére, meg igyekeztem olyasmit feltenni, ami amúgy is érdekelt. Az első játék is fenn volt. 
-
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
Ez nem tudom mennyire alkalmas erre, de ad egy támpontot: https://steamdb.info/calculator/
-
Golden9
veterán
válasz
PöCöKuk@c
üzenetére
Azért kérdeztem, mert mikor be akarok lépni a Steamgifts-be, az kiírja, hogy menyi játékom van a Steam-en és hány $ értékben, de ez kevés a belépéshez. Azt meg lehet nézni valahol, hogy ez az összeg milyen játékokból jött ki? ( Még mindig nem vettem semmit a Steam-en
.)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Ez a Steamen általad befizetett/elköltött/elajándékozott pénzt mutatja, tehát nem hibás az esetedben

A marketen összeharácsolt és levásárolt játékpénz szintén nincs beleszámolva, mert azt ugye más fizette.
Hogy mi a 2 type között az eltérés az jó kérdés. Talán az egyik a saját accra költött a másik meg giftekkel együtt?
Emiatt meg a visszaemlékezős event miatt is, eszembe jutottak a régi szép idők amikor még dollárban fizettünk és csak 20% áfa volt.
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Gondolom este hét után ...talán.

-
mikortól lehet csinálni a day2 kitűzőit? mert nekem csak a day1 kész
-
De4d
őstag
Üdv.
Kaptam valami Mystery Item-t kartondoboz, amit később lehet felhasználni, ilyet kapott más is? Mi akar ez lenni?
-
Golden9
veterán
Nekem a External Founds Used oldal hibásan jelenik meg. Felsorol néhány "Type"-t, de játék címet nem ír egyikhez sem, a dátumnál mindenhol a mai van kiírva, az árnál meg mindegyik 0$-os. Esetleg máshol meg lehet nézni, hogy a Steam, és a Steamgifts oldal, melyik játékomat hány dollárral számolta el?
(A Steam-en még nem vettem semmit.
)
Guns of Icarus Alliance ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én is benéztem, nem figyeltem hogy minden nap kell vele szórakozni
Volt játék mit muszáj volt telepítsek a feladatokhoz, de nem sokat szerencsére, meg igyekeztem olyasmit feltenni, ami amúgy is érdekelt. Az első játék is fenn volt.
)