Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz danih #8437 üzenetére

Hőő, én csak megerősíteni tudom, fantasztikus játék! :R
    Single kampány sem rossz, igazából nem is ismerek hasonló "birodalomépítős" RPG-t. Mivel az egész egy nagy sandbox, igazából azt csinálsz amit akarsz, ha úgy tartja kedved a világ végezetéig kisstílű útonálló maradhatsz, ha meg amúgy, akkor földesúr lehetsz.

Kis tipp: Az alapjátékot fölösleges venni, mert leszámítva pár vMB modot, minden benne van a kíbővített Warband-ben, ill bár picivel drágább, de a "régebbi" a Warband-et ajánlom megvételre, mert ugyan a With Fire and Sword "újabb", de a más a történeti háttér(klasszikus vegyes középkor helyett Kelet-Európa - Ázsia), és a lőfegyverek bevezetése _nagyon_ megváltoztatja a játékmenetet. Konkrétan, egyjátékos módban a csapat élére állást, és egyedül portyázást el lehet felejteni(huszadrangú NPC-k leszednek, ha puskájuk van) a WFaS-ban, multiban meg sunnyogni kell, mint egy nyomorék FPS-ben. :(

Kareszovics: Nem tudom azóta változtattak-e, de anno tavaly november végén a Black Friday zakciózásnál az új Warban-et 20€-ért adták, míg a régebbi alapjáték 25€ volt(az akkori -75%-nál jól be is szereztem a Warband-et), de az akció lezárása után pár nappal felcserélték az árakat és tudomásom szerint azóta is annyiba kerülnek mint most.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés