Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz ittakary #1201 üzenetére

Mehe, a Holiday 2006 pack után én 3,5 évet vártam az EP2-re, mikor végül a nyári zakcióban egymagában jóárasították 2,5 euróra. :) Azután Synergy-ben jól végigcoopoztam, és örültem magamnak. Synergy-ben a legtöbb spéci pályához egyébként is kell a mindkét kieg, de nem volt szívem soha csak ezért 4 ezres Orange boxot venni.

más:
    Saját példámból kiindulva erőteljesen óva intenék mindenkit a játékok felhalmozásától, ill a zakciók kérdés nélküli besz@pásától. Tavaly ilyenkor amikor rászabadultam a leárazásokra bőséggel bevásároltam mindenből(illetve utána Karácsonykor), viszont hosszútávon a igen sok vételt megbántam, pedig folyamatosan ésszerűen próbáltam választani, és mindig csak az erősen leárazottakat.

Így Jártam lista ? évre visszamenőleg:
    Space Rangers 2: Reboot(de csalódtam ebben a játékban), Chrome + Chrome: Specforce, Soldiers: Heroes of World War II(GoG-on ha nem is ilyen olcsón, de normálisabb változatban érhető el) Clive Barker's Jericho, Commandos(1+1,5+2+3) Pack, Red Orchestra, FlatOut Ultimate Carnage, Lead and Gold: Gangs of the Wild West, Freedom Force Pack, Grand Theft Auto IV, Rome: Total War Gold, Indigo Prophecy, Medieval II: Total War, Jack Keane, Space Siege, Torchlight, Zeno Clash, The Secret of Monkey Island: Special Edition, Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, World of Goo, Lucidity, Left 4 Dead, Trine + THQ Complete Pack egyes játékai(de a csomag még így is bőven megérte) + Eidos Collectors Pack egyes elemei(ez kevésbé, de azért rendben volt)

Új hozzászólás Aktív témák