Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
van ott több is ami lol, egyik kedvencem amikor o'neill (két l-el, nem ahogy te írtad ) elsüti az antirepi fegyvert a 8x02 New Order pt2-ben, a repi darabokra hullik és Thor felnéz a pult mögül. olyan rohadt nagyra nyitja a szemeit hogy most mivan hogy beszarás , vagy Dr. Wier döbbent feje amikor a 3x10-ben dr. Beckett az ugróban elüvölti magát hogy: THE TURTLES!
kedvenc o'neill szövegem (6x12 - Unnatural Selection):
O'neill: They didn't go for it.
Carter: They didn't approve the mission?
O'neill: Oh no, they did that. Once they knew the stakes and the fate of the universe tuff. Both the President and Hammond realised we had no choice. He sends... good luck, godspeed and all those things he says when he thinks we're gonna die.
Carter: So what didn't they go for?
O'neill: The name I suggested.
Carter: For the ship?
O'neill: Yeah.
Carter: Yeah Sir, we can't call it the Enterprise.
O'neill: Why not?
Carter: The codename for the project is Prometheus. What's wrong with that?
O'neill: It's a Greek tragedy. Who wants that?
ill. egy másik kedvenc gyöngyszem Rodneytól a sga 2x05-ből: What am I, MacGyver? Fix it with what? -
ngabor2
nagyúr
megnéztem a 3x19-et. 2 dolog biztos:
- a 3x20 félrész lesz (miért ne... láttunk már ilyet, de én utálom)
- a 4. évad igen izgalmasan fog indulni. jófajta ellenséggel.
spoiler
csak azt nem értem, hogy miért nem szedték fel a ''főnököt'' is. nélküle kb. megállt volna az egész. -
tomazin
veterán
válasz ngabor2 #1405 üzenetére
SPOILER
Én se jöttem rá miért nem lőtte fejbe...vagy arra miért nem robbantották fel a tárcsázót a dárdával,mert akkor nem ment volna olyan könnyen,hogy eltűnik...
azért nem lőtte fejbe, mert még infóval szolgálhatott volna... ha nem szökik meg. a tárcsázót meg azért nem robbantotta fel, mert akkor a kapu se ment volna (lásd még: 48 óra). NG -
Arnold2
őstag
Hű de komoly rész volt! Tökre tetszett.
Meg, mivel Ronen az egyik kedvenc szereplőm,külön tetszett,hogy volt véleménye és nem egy amolyan Sheppard féle pincsikutya volt.
Végre egy jó rész. Rég láthattunk már ilyet -
bdav
őstag
válasz ngabor2 #1405 üzenetére
én nem vagyok benne biztos hogy ezt a történetszálat viszik tovább a szezonzáró részben. de az fix hogy megint félbevágják majd (grrr, még nem volt olyan Atlantis évad ami ne úgy végződött volna. de az SG1 9. évad vége is durva volt ebből a szempontból - meg a DS9 5. évada, de azt szerencsére folyamatosan láttam )
SG1 aktuális része is nagyon rulz volt. (2 ennyire ütős rész sztem régen volt már egy héten)10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
-
bdav
őstag
Atlantis télleg olyan Alien-feelingű volt most (ahogy nem is felejtették el megemlíteni benne )
wraithet nem lehetne wraithenk hívni? lidérc furcsa nekem (tudom h. annak fordították a kockakettőn és valóban ezt jelenti de ennek ellenére is)10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
ngabor2
nagyúr
az utolsó 6 részre kiváncsi leszek. gondolom a 10x20-ban derül ki, hogy sikerült-e a tervük.
-
Arnold2
őstag
válasz ngabor2 #1416 üzenetére
Szerintem meg nem sikerült. Van egy olyan sanda gyanúm,hogy valami gebasz történt, mert így túl egyszerű lett volna,már SG1 mértékekben. Meg akkor mit mutatnának a filmben?
Szerintem a végén majd az ősök is beadják a derekukat és jönnek mit az áradás s egy hatalmasan gigantikus csatát láthatunk majd,mondjuk a filmben. -
Forest_roby
őstag
válasz ngabor2 #1418 üzenetére
--// SPOILER //--
Merlin csalódott lenne ha nem sikerült volna.... / De nem tom, amondó vagyok, hogy ki kell várnunk, hogy sikerült -e vagy nem /
Minden esetre, ha sikerült - ha nem, Adria elég mérgrs lesz, ha felébred...
/ egyébként tönkre ment a pajza /-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Nimrod
addikt
válasz Arnold2 #1422 üzenetére
A közepe felé talán, amikor az árnyak (bogarak) és a vorlonok (szkafander) egymásnak esnek, majd összeszednek pár őst (ötöt találtak ha jól tudom) és a szövetséggel nekik mennek. Az árnyak és a vorlonok elmennek a csete-paté végén és hagyják a fiatal fajokat élni, de az árnyak csatlósai maradnak és piszkoskodnak (például megfertőzik a Földet egy vírussal lásd az Excalibur sorozat).
mod: ez nem a vége, mert utána még hosszú a sorozat, politikai harcok meg satöbbi.
mod2: a vorlonok nem voltak jók egyáltalán, csak az első nagykövetük, Kosh (bár, mindegyiknek az volt a neve).
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Most hogy mondod kezdenek visszajönni az emlékek Még áltaánosban láttam mikor adták a TVben most meg már 3. éves mérnőkpalánta vagok.
Azért mondom hogy a vége felé mert az utolsó rész amit láttam (s ez volt a befejező epizód) az az volt hogy egy árny egy vorlon és John Sheridan és még valaki (gyanítom hogy egy ős akkor vagy mi) vannak egy hajón. Megbeszélik az aznapi időjárást s hogy már megint kikapott a csapat s végül megegyeznek hogy átadják a teret, mint ahogy írtad, a fiatal fajoknak.
Hogy ez után voltak e még filmek arról nem tudok. -
Nimrod
addikt
válasz Arnold2 #1424 üzenetére
Az ősöket nem lehetett látni, bár volt valaki aki segítette Sheridant és adott neki pár évet. Akkoriban RTL adta le egymás után többször is, de volt amikor nem adta le végig. Az utolsó részeket sosem tudtam megnézni, de a torrent segített.
Szóval remélem, hogy nem ez lesz az SG-vel, mert ez egy ellőtt puskapor. -
dzsoni
senior tag
Na kis helyreigazítás. Aki nem látta az utolsó sg1 részt az ne olvasson tovább, a lehetséges SPOILER-ek miatt.
Daniel az első verzióban 3 részen keresztül lett volna prior, de mivel benyögték a cancelt kicsit fel kellett gyorsítani a folyamatokat. Oriék most kicsit pihenni mennek, mert le kell zárni több szálat is, nem akarnak félbehagyni semmit. Az utolsó résszel nem lesz vége még az orinak, sőt egész érdekes rész lesz , méltó befejezése 10 évadnak. Az utolsó oris történet az első dvd-n lesz az idén megjelenő kettőböl. A második totál másról fog szólni. -
KPepe
senior tag
Az SG-1 és a Csillagkapu: Atlantisz néhány alkotója együttesen belevágott egy internetes sci-fi sorozat készítésébe Sanctuary (''Menedék'') címmel, amely állítólag egyedülálló nézői élményt fog nyújtani.
Martin Wood, a Csillagkapu-sorozatok egyik producere és gyakori rendezője elárulta, hogy január 31-én befejeződött az első epizódok forgatása. A főszerepekben Amanda Tappinget (Samantha Carter alezredes) és Christopher Heyerdahl-t (Halling, lidércek) láthatjuk majd. A sorozatot Damian Kindler és Martin Wood írják.
Az epizódok hagyományos TV-s módon 40 perc hosszúságúak lesznek. Ami egyedivé fogja tenni a Sanctuary-t, az a különleges kezelőfelület. A rajongók arra számíthatnak, hogy a történet izgalmas, a nézőélmény pedig forradalmi lesz.
Tapping-en és Heydahl-on kívül két ''új'' színészt is láthatunk majd a sorozatban, valamint néhány epizód erejéig David Hewlett-et (Dr. Rodney McKay) is.
A történetről egyelőre semmit nem tudunk, de Wood azt nyilatkozta, hogy egy része hangulatilag hasonlítani fog a Batman: Kezdődik! című filmhez. A felhasználói felület természete sem ismert, de annyi bizonyos, hogy nem csupán nézni lehet majd a részeket, lesz egy bizonyos szintű interaktivitás.
Az internet-alapú epizódok egyik előnye az lesz, hogy nem kell semmit sem kivágni az időtényező miatt. A Sanctuary-t nem kötik majd a percek. Mindegyik rész olyan hosszúságú lesz, amit az adott történet megkíván, tehát első nézésre is a rendezői változatot láthatjuk majd.
Négy rész már készen van, és az országhatároktól függetlenül bármilyen internetes felhaasználó elérheti majd őket. Csak akkor lehet majd folytatni a forgatást, ha a rajongók folyamatosan nézik majd a sorozatot.
A Sanctuary honlapján egyelőre csak egy előzetes képet láthatunk, de Martin Wood arra ösztönzi a rajongókat, hogy gyakran nézzenek fel az oldalra, mert nemsokára teljesen elindul.
[link]A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
KPepe
senior tag
válasz macskuliusz #1429 üzenetére
őő, lol. A családfa nem volt bent a hírben.
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
Forest_roby
őstag
Atlantis - az elveszett város!!! LOL Több ilyen részt!!!!
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
KPepe
senior tag
Hejj, már megint de szarul lett vége az Atlantis 20. résznek. Természetesen félbehagyták a sztorit, és most lehet várni júliusig a folytatással...
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
Arnold2
őstag
SPOILER
Ezt már ellőték egyszer az SG-1-ben hogy kijutink valahol és foggalmunk sincs hol vagyunk vonalat. Az I re a pont akkor lenne ha itt is az Asgardok lépnének közbe... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jaaaj, ez az uccsó sg rész nagyon jó lett! Vala dumái jók voltak:
''kezdetben csak a szex szex és szex volt a lakás bármely szobályában bárhol bármikor...''Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bdav
őstag
válasz raczger #1437 üzenetére
nekem bejött. sokat lehetett röhögni rajta
Asgardok meg kicsit gyengültek menet közben. Emlékszem az első megjelenésükkor a kisujjukkal lealáztak 3 ha'tak-ot most meg csak tologatják a bogyókat az Odessy-n/Daedaluson/Apollon
[Szerkesztve]10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Arnold2
őstag
válasz raczger #1438 üzenetére
Az Asgardokat csak poénbúl írtam. Be is ba*na ha megjelennének (bárkkor is replikátor szituáció volt).
Nekem tetszett ez az SG1 rész. Jókat lehetett rajta nevetni,s én bírom Valát szóval külön öröm volt, hogy úgymond hozhatta magát. Bár már majdnem kikapcsolatam mikor jött a busz... Az nagyon komoly rész volt. -
Forest_roby
őstag
válasz Arnold2 #1441 üzenetére
''Bár már majdnem kikapcsolatam mikor jött a busz...''
Isteni közbeavatkozás * vagy csak b@szott nagy szerencse
*nyilván felemelkedettekre gondolok.
Amikor ez a rész megtörtént rögtön az jutott eszembe, hogy ennyire balek nem lehet a nő. Pont akkor jön a busz és pont megmenekül Deni boy. Nem hiszem. Bár lehet, de fura lenne.-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
dzsoni
senior tag
Atlantis miatt nem kell sírni, nézni kell BSG-t 4400-at HEROES-t SUPERNATURAL-t
Utóbbi kettőn most vagyok túl, 4 nap alatt daráltam be a részeket, addiktság on -
dzsoni
senior tag
2007.03.04. vasárnap 20.00 - Hősök 1x01-1x02 TV2
Ezis kötelező!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest