- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Az ark of truth kiadatott már maxgrafikás verzióban is?
-
tomazin
veterán
még nem volt olyan rész,amit a szükséges 40 perc helyett 80percig néztem volna....itt az uborkaszezon,nincs semmilyen sorozat,és erre egy ilyen csemege....hát hála a készítőknek
éljen atl 4x11!kérdés:a truth of ark az lesz moziban vagy csak dvdn nyomják ki?
-
tomazin
veterán
en inkabb nem neztem meg az ark of truthot..úgy vagyok vele,hogy ha már ennyit vártam akkor bizony tudok még várni egy picit,és kifizetem én majd a mozit is hadd csöpögjön a nyálam
(tesóm,meg szobatársam el volt tőle ájulva) -
tomazin
veterán
SPOILER
érdekes egy rész volt...kiváncsi leszek összejön-e az alliance..a csajszi miatt nem lenne rossz,felüdítő ilyet látni a sok ratyi űrhajó között
-
tomazin
veterán
SPOILER
Hát bazze az első rész után azt hittem,h meggyújtom a gépet,és nem azért,mert nincs meg a 2. rész,hanem annyira erőltetett volt,h én kitaláltam mi fog jönni(pedig soha nem gondolkozok csak bambulok),de a 2. részben az a Weires cucc az nagyon tuti volt.Viszont annyira lezárt volt a 2. rész...semmi izgi...Weirrel majd lesz valami oszt csá.
Jah meg azt nem vágtam,h ha már olyan jól ellavíroztak a replikátoroknál akkor mé nem gyűjtöttek be pár darabot a világító kis kavicsokból(zpm)... -
tomazin
veterán
válasz
CPT.Pirk #1573 üzenetére
spoiler
az a 2 hajó tuti ott is maradt,mert miután szétlőtték azt a hajót,azután még nem tudtak elugrani,és a 2 ori hajó meg ott volt a bolygó közelében.
A bolygót meg szvsz az Asgardok robbantották fel,mert ők mondták,h véget vetnek létezésüknek...amúgy kicsit durva,h ori szintre jutottak el teknikailag Thorék...
Ha meg a többi ori hajóra kell magyarázat..hát bejött egy pár a galaxisba,miután átküldték az oriirtó fegyvert... -
tomazin
veterán
SPOILER
Hát nekem az elején kissé fireflyos volt,de aztán iszonyatosan tetszett...Szvsz is be kellett volna rakni Oneillt,mert szerves része volt ennek a sorozatnak akárki akármit mond.
Úgy érzem egy szép résszel zártak le egy hosszú időszakot.
Igaz a legvége...hát nem is tudom....de nem fogok csomót keresni -
tomazin
veterán
-
tomazin
veterán
válasz
ngabor2 #1494 üzenetére
miért?szvsz érdekes..én olvastam...
de mókás volt az tuti
Spoilerfélig meddig:
Azért látszik a különbség a bsg meg eközött,mert itt szvsz nem volt anniyra felkavaró/mély ez a családi dolog annyira,mint a bsg-ben van(jó tudom,h az inkább érzelmekre van kihegyezve)
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
bevallom,h nekem is picit erőltettnek tűt már a dolog.De nekem annyira mind1,hogy ki szerepel meg ki nem,csak legyen csk.Lehet,hogy ez igénytelenségnek tűnik,de akkor is szeretem,mikor gyenge rész van...so legyen...mert volt már olyan,hogy majdnem nem lett(asszem
),és akkor para volt.
-
tomazin
veterán
O'Neill-el jön minden külföldi fan is, ennek is köszönhető részben hogy az sg1 cancelt kapott szépen.
Hát én amit feliratkereséseim során olvastam külföldi fórumokat szinte mindenhol láttam,h fuck RDA,meg hasonló szépségeket...
Atlantisban tényleg beköszönt a Firefly-os csajszi,de nekem sokkal jobban tetszett,mint hajtóműreparátor -
tomazin
veterán
Az rendben is lenne..csak ez olyan nagyon nem csk-s rész volt.Túsz meg ismét egy idóta rendszerrel rendelkező bolygó...na mind1 nekem annyira nem tetszett..a múltkori még nem is volt rossz,igaz ott sem az ori volt a főszereplő.
Pópa:Hát attól függ milyen szemszögből nézzük.Mert szvsz nem okos dolog eltemetni egy kaput...pláne ha rádtalál az ori -
tomazin
veterán
Most néztem végig az új sg-1 részt..(16,lehet el van maradva a kolink)hát nehezen tudom elhinni,hogy most éppen ilyennel kellene foglalkozni...
origyilkolást akarok!!! -
tomazin
veterán
válasz
ngabor2 #1405 üzenetére
SPOILER
Én se jöttem rá miért nem lőtte fejbe...vagy arra miért nem robbantották fel a tárcsázót a dárdával,mert akkor nem ment volna olyan könnyen,hogy eltűnik...
azért nem lőtte fejbe, mert még infóval szolgálhatott volna... ha nem szökik meg. a tárcsázót meg azért nem robbantotta fel, mert akkor a kapu se ment volna (lásd még: 48 óra). NG -
tomazin
veterán
válasz
Forest_roby #1383 üzenetére
erre gondoltam:[link] ezekhez nincs is felirat,legalábbis én még nem találtam.Nem neveznék miniseriesnek egy 12*40perces évadot
de ez csak 8*kevés perces,ua. ,mint battlestarnál.
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
válasz
Forest_roby #1379 üzenetére
van ott miniseries is:[link] csak felirat nincs
meg júliusban kezdődik a 2. évad
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
hasonlóan KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
Menni fog a tv2-n az Eureka nevű sorozat is,ami nagyon kedves,érdekes,és szerintem jó sci-fi.Mindenkinek ajánlom!(jövő hét szombaton az Atlantis előtt)
Sorozatról:Eddig 12 rész van (figyelem itt is el van néhány helyen számozva,és 13-nak tűnhet),és azt hiszem van hozzá már 1 miniseries is.
SPOILER
Én csak most láttam a 17-et vagy 14-et...hát csak Teylat tudom idézni:''I feel a great sadness''
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
válasz
Forest_roby #1342 üzenetére
grat!
hát sajnálom,ha ilyen véleménnyel vagy róla,mert én a 11-en is jól felidegesítettem magam,h rétestészta lett abból is -
tomazin
veterán
válasz
Forest_roby #1329 üzenetére
ahogy elnézem nálatok se volt tv,csak akkor amikor a már játszották a csk-t
Kolihálónkon olyan szinten sikerült összekeverni,hogy melyik hanyas...fent volt a 17-es atlantis és most meg felkerült a 14-es.Nem tudom mi lesz benne,de nem hajlandók átnevezni,pedig lehet látni kell valamelyiket ahhoz,hogy azt is lehetssen nézni..
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
én még csak most néztem meg az atlantist,de....nem is tudom...nem vágott földhöz
-
tomazin
veterán
hahá már csak 1et kell aludni(meg most még egy felet
),és jön az új
-
tomazin
veterán
Először is
emélem mindenkinek kellemesen telt a tegnap este..
Másodszor:Most néztem meg a game-t...sztem iszonyat jó rész volt.Öcsém mondta is,h neki nem jött be annyira,de én kocka vok és nekem naon fog tecceni..már várom a többit..
opr : jaja progmat
[Szerkesztve] -
-
tomazin
veterán
A SkyOne fizetős csatorna Kanadában, mint nálunk a HBO, nem érdekli az üzemeltetőket hogy hányan nézik a csatit amíg fizetnek
Ezt ugyi nem gondoltad komolyan?Ha nem nézik a műsort,akkor egy idő után john a kovács úgy dönt,hogy ehh szar ez a csati nem fizetem,és kiköttetem,és hagyjanak kalapálni..
Mondjuk lehet,h én vagyok túlságosan spórolós,és az ámerikait nem érdekli a cucc..nem tudom.Én ha nem tetszene kiköttetném.
Szerda este végre felkerült kolihálóra is a 13as....háááát....
1218:Kiváncsi leszek naon (már akármit találnak ki,elb@szni csak nem tudják)
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
válasz
Forest_roby #1210 üzenetére
elvileg hétfőn kellett volna lennie..de ma már kedd este van
-
tomazin
veterán
atlantis 13? mikor lesz már? meg most hétfőnként van a csk??az jó nagy szar,mert hétfőn nem naon néz az ember tv-t->nézettségi mutató leesik->nem veszik az új évadot->nem lesz mit néznünk
-
tomazin
veterán
valaki esetleg valami feliratlelőhelyet?csillagkapu.hu/felirat.hu -n még nincsen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest