Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIV
tag
Jó a posta is meg a felírat is! De milyen formában és adathordozó eszözzel tudnám ezt megszerezni? tudnád pontosan megküldeni? Vagy a Volánnál dolgozom, és a délutáni szegedi busszal is jó lenne.
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
Dave64
aktív tag
Ohhh nem
Mostanában több nagyobb témakör volt és nem tudtam mire gondoltál! a
Ohhh pontosan megértelek, én is épp ilyen vagyok!!
Én konkrátan a szándékról kérdeznélek titeket. Tehát, hogy eggyáltalán ki lenne érdekelt a dologban pedíg férreértetted, mert ha fejljebb megnézed, hogy melyik üzenetre szolt a hozzászólásom rájössz hogy a Sci-FI találkozóról dumáltunk
De azért Köszönöm -
Poctar
senior tag
Mondasz valamit.
A folytatás(ok) mikortól lesz elérhető?
Van egy alap hiba a részekben. Az eseményhorizont elvileg mindent elpusztít a létrejöttekor. A kérdés csak az, hogy a földközelében lévő vagy éppen benne lévő csillagkapu-nál miért nincs nyoma a ''pusztításnak''. Rengeteg rész van ahol látható, hogy a csillagkapu be van építve valamibe és a talaj sima. Peddig elvileg, nem kéne símának lenne... -
Poctar
senior tag
Tudom, hogy csak kábítanak, de ha az elöljárók pajzsa nem védené ki, akkor elkábulnának valszeg. Ha egy wraith megölne egy elöljárót, akkor vmilyen szinten erősebbé válna, sőt lehet Ori-s beütései is lennének.
Szerintem a kaptárhajók elég jól védettek. Hisz csak teleportálással sikerült elpusztítani a hajókat vagy erős ősi fegyverrel.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Ezek igen távoli dátumok, főleg, hogy már elkészültek a forgatással. Ha megnézed a 9x10-et, akkor nagyot fogsz nézni és várni fogod a folytatást. Szerintem elég jó rész. Én már megnéztem párszor és még meg is fogom. Így vagyok az atlantissal is.
Lehet februárig újra megnézem az Sg részeket.
[Szerkesztve] -
RIV
tag
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
Poctar
senior tag
Akkor ne mondjuk el, hogy Carter, Anubis helyére áll
Azért jól, nyomják a repik. Csak azt nem értem, hogy a Wraithek miért nem találkoztak velük?
Egyszer volt egy rész, mikor az sg1 meszire ugrott (felrobbant naptól).... és valami 10000év kellett volna a visszatéréshez, normál hiperhajtóművel. Abban a galaxisban voltak repik. Szerintem messzebb volt, mint a Pegazus galaxis.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
-
RIV
tag
Hali nem tudjátok, hogy ez bitgate mennyire jó torrentes hely? Ha elég jó, nem tud valaki bejuttatni. Mert nem lehet regisztrálni.
Mert ahol most vagyok szerintem mindenki keményen tűzfal mögűl dolgozik. Így pedig a letöltési sebességem 1-2 kb/s, a feltöltési pedig sokszor 30-at is eléri. Szerintem ez agy aljasság.
Esetleg tudtok velemi jót ahol van sebessége a SG1, SGA és a BSG-nek?
Linktelenítve. - GrafiqsA titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
bullseye
addikt
Hát, hogy ez pontosan mi, aztat nemtom. Merthogy a kínai ömlesztettárú tipikus példája. Esetleg ''szürke'' lehet, de totál warez nem nagyon, merthogy olyan fórumokon hírdetik (pl. e-bay), ahonnan 5 perc alatt letiltatnák a jogtulajok, ha akarnák. Más kérdés, hogy miért kerül 7 teljes szezon kínából annyiba mint 1 vagy 2 USA/GB forrásból. (de USA is sokszor jelentősen olcsóbb, mint pl. GB, ozt mégse warez)
eredeti kínai főleg erre utal, meg arra, hogy nem az amazonon kapható külön húdecsini dobozkák rengeteg extrával, de nem is 80-90e-ért'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
-
MODERÁTOR
A 9. évad sztem baromi gyengére sikerült, az atlantis viszont nagyon jó és egyre jobb lesz, igaz abban is előfordult 1-2 unalmasabb rész. Azért 10 évadot megélt sorozatból nincs túl sok. (talán X-akták )
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Csiborbogár
őstag
Na ja!
Legyen természetfeletti. Akkor sem kedvelem annyira, mint a Goa-uld-ok elleni harcokat, azokban olt a fifika, meg a taktika. Kár, hogy végük...Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
bdav
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest