- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
Hű, megnéztem a nyolcadik évad nyitányát, hosszú, eseménydús, nem hittem volna, hogy tudnak újat mutatni, de kellemesen csalódtam
Látszik, hogy nem a hasukat süttették a történetírók. A szinkron el van találva (), és igencsak happy a befejezés
, de elég sok nyitott kérdés marad, kíváncsi leszek a többi részre.
-
Trak
addikt
A hetedik évad volt ilyen rossz. Vlami román céggel próbálkozott a Viasat, meg is lett az eredménye. De most mikor legutóbb újra adták az egészet, pár hónapja, akkor rendes szinkronnal volt megcsinálva, szóval kijavították a hibájukat.
Láttam a régivel is, de csak nagy nehézségek árán tudtam magam rávenni. Inkább angolul néztem a hetedik évadot. Örültem is, mikor újra adták a Viasaton, és rendes szinkronnal volt.
Viasatosok hülyék, de ezt már egy másik topicban kitárgyaltuk -
pumpedli
csendes tag
a szinkronról még: a voyager hosszú szünet, és egy ismétlés után továbbhaladt a viasaton, de a legpocsékabb szinkronnal amit valaha hallottam (olyan kaliberű volt mint a ''romantika'' n. adón vetített nyál sorozatok szinkronja, max. 5 ember volt aki a hangját adhatta hozzá, néha kicsit elváltoztatva, hogy ne legyen annyira ugyanolyan két külön szereplő hangja, és a fonetika sem volt mindig kóser[chakotay=csekoti]
) De azért röhögni is jókat lehetett rajta
Ebben az időszakban nézte valaki? mert én majdnem végleg felhagytam a nézésével, de szerencsére újra a régi szinkronhangok voltak hallhatóak egy idő után.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Pedig mind a DS9 mind a TNG nagyon jó. 1-2 részből nem lehet megítélni egy 7 évados sorozatot. Nézz meg 10-15 részt (elejétől a végéig), és ha utána sem tetszik, akkor valószínűleg nem fog tetszeni
Babylon 5-öt az nincs meg, azt kevésbé ismerem, mint a Star Trekeket, de ha az emlékeim nem csalnak akkor az is egész jó kis sorozat volt -
Gregorius
őstag
A B5 szerintem nem kimondottan az a tipikus sci-fi, elég igénytelenek a látványtervek, de a kidolgozott karakterek és a sztori sztem ezt messze bepótolja. (most is ezt nézem a netről - egyszer végre nem maradok le egy részről sem
)
Az SG-ből a film remek volt, meg a sorozat is annak indult, de aztán valahogy ellaposodott, ''eltömegtermékesedett'' az egész. Valahogy nem tud lekötni, nem tudnak meggyőzni a színészek. -
pumpedli
csendes tag
Hááát.. én nemtudom, ST-ből eddig a legrégebbi, az enterprise, meg a voyager (meg a filmek)tetszettek. DS9 - amikor az első részt láttam, a voyager előző nap folyt.köv.-vel végződött és azt marhára vártam. Először aszittem új széria, de rájöttem h. nem és eléggé laposnak tűnt úgyhogy azt már szinte sose néztem. (egy-két izgibb rész télleg volt, de nem elég, hogy az egészet nézzem utána). TNG? -ez az ami most megy/ment? mert ez is lapos szvsz (mondjuk ebből még egy részt sem akartam/bírtam megnézni)
Babylon 5 - szerintem még kicsi voltam hozzá amikor ment a TV-ben és mindig az szúrt szemet, hogy mennyire elütnek a 3D-s animok a valóságtól, úgyhogy ezt is inkább elkapcsoltam. Meg az is gond volt, hogy nagyon könnyen el tudtam veszíteni a történet fonalát, ha kimaradt 1-2 rész. -
joola
aktív tag
Szerintem nagyon jó kis sorozat a SG! Jó lenne igaziból egy ilyen csapatba bekerülni
-
Grass
aktív tag
Nasa hubon találtam valamit.
ti honnan szeditek?
hub.nasa.hu:1234 -
Gregorius
őstag
Minden TV-sorozat gyűjtőhelye (nos, inkább a legtöbb), eMule használóknak kötelező
http://www.sharetv.net
Bővebben: link
Van ed2k link az Atlantis preview-ról is.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Engem nem szóltál le, csak bdav nak mondtad, hogy nem látott még annyi részt mint Te
Sajnos nem találtam netes címet az Atlantisz előzetesről, csak DC++ hubot tudok mondani, ahol a 8. évad első 1-2 része is van. Igaz nem könnyű letölteni, kicsit túlterhelt
Atlantisról majd este írok pár dolgot, ha addig nem teszi meg más helyettem. -
bdav
őstag
az a lényeg h. találnak egy új kaput a Földön (ez már a 3. jo kis csomopont vagyunk
). ami tök másképp néz ki + meg Atlantiszon van + más helyekre lehet vele közlekedni, etc... ennek örömére lecserélik a szereplőgárdát+ biztos lesznek más gonoszok is
1ébként spin-off sorozatnak hivják az ilyet
(trek tng-ds9-voy-ent ilyen meg a b5-crusade pölö)
-
Trak
addikt
8. évad már megy. Asszem 1-2. rész már kint is van neten
Stargate Atlantisz lesz az SG1 helyett. Új szereplők, kicsit új történet. Nem lövöm le a poént
Keresek egy címet ahonnan le tudjátok szedni. Vagy ha vlaki használ DC-t, akkor annak tudok adni címet mailben.
Látjátok mégsem kellett volna bdav ot leszólni, mégsem vagytok akkora SG fanok
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Azért a Stargate-t és a DS9-t, B5-t vegyük kicsit külön.
A Stargate mai világban játszódik, a mi a hírekből is merít, és mai szemmel reálisabb dolgok vannak benne.
A DS9 és a B5 teljesen sci-fi, mindkettő a jövőben játszódik.
Nem hiszem, hogy van értelme vitatkozni, hogy kinek melyik tetszik jobban.... Ezzel le lehetne írni 10.000 hozzászólást, és nem lennénk sehol.
Vlakinek ez, vlakinek az tetszik jobban. Nekem meg az összes.
Megvan mind, láttam már többször is, szóval ismerem őket.
Ne ezen vitatkozzunk.
8. évad milyen? Még nem volt hozzá szerencsém. És a Stargate Atlantis? Abból láttam már 3 féle előzetest, kíváncsi leszek rá.
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
nézem azért mondom
de azt kétlem hogy sorozat mégegyszer annyira bejön nekem mint a ds9
Babylon 5 isten, ebben egyetértünk, nagyon tetszik, hogy ennyire jol felépített koncepciója van az egésznek, és csomo kis utalás van benne (pl. talán még az első évadban volt az a rész, amikor megjelenik a b4 a környéken, és az egésznek csak néhány szezonnal később lett értelme. na ilyet azóta se láttam sehol. zseniális). scak kár hogy régen láttam (nincs meg vkinek dvd-n? csak megkérdezném hogy hol vette
). kár hogy az 5. szezon tök gagyi benne (sztem, a többihez képest)
-
bdav
őstag
jé van ilyen topic is? remélem még nem írtam bele
Szóval Stargate jo kis sorozat, de egy ST TNG-DS9, Babylon 5 szintet nem ér el azért
de azért nézem
O'neill rulez
bár a tegnapi részen kifeküdtem, amikor Carter elkezdte magyarázni, hogy a nehézelem (aminek 200 feletti tömegszáma van, stabil és elég belőle fél liter egy egész csillagba) megköti a napban a plutóniummolekulákat bááááá
de ilyen van másik scifikben is, ugyhogy elég gyorsan tultettem magam rajta
amugy: tv2 hanyadik évadnál tart most? ja+Jack uj hangja nem gáz szerintem, alig tudtam megkülönböztetni a régitől -
pumpedli
csendes tag
Én is szeretem a csillagkaput csak hát néha eléggé kibárándulok belőle.
pl.:én az új szinkronhangokat rühellem, és o'neil kapott egy ilyen bumburnyák szinkronhangot, carter százados új hangjában meg nincs már olyan ''csengés'' mint amilyen a régi volt. Télleg hasonlítanak az új hangok a régiekre, de mégsem ugyanazok.
De azért örülök h. legalább továbbadják. -
Grass
aktív tag
JUJJ. Az egyik kedvenc sorozatom. Már a netről letöltöttem az 5-6-7 . évadot.
nagyon jók. magyarul mostmár nem szoktam nézni. ezek az új szinkronhangok nekem teljesen elvették kedvem. eddig tök jók voltak de most?
Én se tudom eldönteni melyik a kedvencem. Teal'c en szoktam jókat nevetni. ( na mega azér a többin is)
-
bbazsy
őstag
2.5 hét ?
az nagyon sok7.et én pár nap
komolyan
axelero is orult, mikor csináltam havi 65gb letöltést -
aDM|RaL^
őstag
imádom a csillagkaput
-
bbazsy
őstag
itt a season8
ez meg pici up -
Jarlaxle
senior tag
Néztétek a szombati részt? Szerintem nem volt valami jó.
-
bbazsy
őstag
7. season jon éppen..
Jövő hét közepére megis lesz remélem.
Aztán juliusig [ season 8 ] nemlesz havi 60gbos letoltesem, milesz szegény axeleroval enélkül !?
1értelműen angol mindenkinek, néha már a szinkronon röhögtem, mennyire tré. -
littlemole
őstag
Stargate tényleg nagyon jó.
Először nem értettem és úútáltam
de ez is megváltozott. Tealc és az ezredes a kedvenceim. Most épp a hetedik szezon zárórésze tetszik a legjobban benne. De a poént nem lövöm le aki nem látta rágja a körmét.
A mozifilm viszont nem tetszett aki O'niell-t játszotta (Kurt Russell) benne teljesen más karakter mint a sorozatbeli színész. -
bbazsy
őstag
Igen, aki látta az ''extra'' cuccokat, ott is mondják, h volt egy meglévő rejtély, amit a filmbe beledolgoztak, és igy lett belőle egy sztem nagyon ütős sorozat.
Angolul érdemes mindenképp végignézni sztem, aki ért angolul, annak mindenképp, 1000x jobb, meg fordítás is néhol elvan ba*va. Meghát a hangok.. -
Tarka
tag
Nem tudom ti h vagytok vele, de nekem az SG azért is bejön mert nagyon sokszor az egyiptomi történelemre épül a sztori, azt meg nagyon szeretem
-
Tarka
tag
válasz
Wolverine #51 üzenetére
Sajna én a Babylon 5ből nem sokat láttam, nem is emlékszem igazán rá.
SG-hez annyit még h valóban vannak néha gagyi részek. Pl.: a Fire and Water c. részben egy rendkívül rosszul maszkírozott szörny állandóan azt hajtogatja h ''Hová lett Omoróka?''-amikor már vagy tizedjére mondta el, akkor fogtam a fejem! De főleg attól ahogy kinézett...borzalmas volt.
De mondjuk én leginkább a főszereplőkért nézem, mert a karakterek tényleg nagyon el lettek találva. Főleg O'neilé...na meg Teal'c-é...és Samé...ja és pesze Danielé isHammond is jó de ő mégiscsak mellékszereplő.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest