Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
2 napot szántam rá. Kb 5x lett újrarakva az alatt

Más lesz itt a gond.
Elvileg kapok cserekártyát, ráadásul majdnem pont ugyanolyat. Legalább lesz tesztelve.
-
cettlee
őstag
üdv
régen sokat toltam a wings of libertyvel.
most megint nekiállnék online nyomatni, mivel tolják az emberek?
legacy of voidot vegyem meg? -
hash99
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
Akkor az meg nem is starcraft ugye...
csak valami hasonló sci-fi rts.
Én egy rendes sc folytatást szeretnék. Sajnos az rts piacra nem éri meg gyártani nincs akkora közönsége mint a többi blizz genrének ezért is fejezték be a fejlesztést. Pénz beszél és a lotv óta erősen csökkent az sc közösség és a bevételek is. -
trialboj
őstag
Ti mit tudtok az SC3 ról? [link] Lesz és vagy mikor?

-
jokeph
nagyúr
Na ne már...
Mondjuk érdekes, hogy nVidia VGA esetén mind a hármónknak ugyanazokat a processeket dobja ki a latencymon, csak nálad kirívóan roszabb.
Bármely Radeon VGA-val szerelt gépemen viszont 2 másik process bukik ki, de mint láthattad, még az intenzív COOP alatt sem tűnik ki semmi extra.Kölcsön VGA-val próba ?
-
L4D1K
őstag
válasz
jokeph
üzenetére
Korai öröm volt.
Most ugyanazt játssza mint pár hónapja. Videók / játékok alatt szaggat az egész rendszer, pattog a hang. Ugyanazok az értékek mint korábban. És csak a dxkrn meg az nv akad. Kilőttem minden nem windows processt és ugyanott vagyok.
Lehet elengedem ezt a témát.

-
L4D1K
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Utolsó ötletként felnéztem megint nvidia oldalára. Február végén kijött egy új driver, leszedtem feltettem safe mode/DDU szokásos módon.
Most perpill hibátlan. 100+ fps játékban, latencymon sem jelez hibát.
Ennyi lett volna az egész? Egy nyavalyás driver update nvidia részéről?
-
jokeph
nagyúr
Szívesen.

Alapból is ezt mutatja a latencymon, a játék elindítása nélkül is ?
Tényleg dobj fel egy vadiúj ropogós legalább 1909-es BUILD ver. W10x64 PRO-t, vagy ha van + háttértárad, akkor egy W7x64 valamelyiket, akár HDD-re is, csak hogy kiderüljön mi a hunyó.
Ha keresőből indítasz egy dxdiag-ot, akkor ott is mindent rendben valónak ír ?
Nálam így mutatkozik:WIN-ben melyik energiasémát használod ?
Angolod mennyire jó ?
Ennek nézz még utána, lehet hogy csak ez szívat.
-
L4D1K
őstag
Köszi a sok infót!
Előzményként: Maga ez az akadás, driver hibák stb vmikor Decemberben kezdődtek. Elsőként ment egy több körben víruskeresés, több fajta, hátha. Teljes win újra telepítés, többször. Internettel és net nélkül. Win-es driverekkel illetve általam manuálisan telepítve is...
Ami pár nap alatt kideült végeredményként, hogy ha benn van az nvidia kártya a gépben, akkor fennáll a hiba. Ha igpu-n fut a rendszer, semmi akadás.
Megfogadva más fórumban írt tanácsot, csináltam stresstestet. Külön mem/gpu/rendszer. A kártya / gép órákig megy gond nélkül, hűtés patent, táp szintén.
Több fajta nvidia drivert próbáltam, mindnél fentállt a hiba eddig.
Jelenleg tanácstalan vagyok. De nem hagy nyugodni, mert játszani akarok

PS: azért ez "gyönyörű":
-
jokeph
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Szerintem is.
A #49575-ös HSZ-emben betett képhez az aláírásomban lévő konfig tartozik.Olyannyira elégnek kellene lennie a hardvernek, hogy csak na.
Single módot és 1v1-et anno ezen is tudtam játszani, high grafon, 1600*1200p-n:
MSI G41 P25 deszka + Xeon X3360 (á-lá Core 2 Quad Q9550) + 2*2 Gb DDR3-1333 RAM és az R9 380 4 GB VGA, SATA SSD-vel megtámogatva, W7x64 Ultimate/W10x64 PRO rendszerekkel.
Csisszesen, de ugyanebben a kombóban elment Xeon E3120-al (Core 2 Duo E8500) is.
L4D1K#49576: megérne egy friss W10x64 PRO telepítést, akár próbképpen egy másik meghajtóra is.
-
kovsol
titán
válasz
jokeph
üzenetére
Azt elfelejtettem odaírni a képhez, hogy ezt egy AMD Ryzen 7 2700X, 32GB DDR4, GTX970 4GB kombóval lőttem. Win10 pro, két monitor, böngésző meg aminek kell futnia, háttérben játék.
Lehet L4D1K fórumtársnak egy friss rendszer újratelepítés, vagy teljes driver lepucolás, és felrakás segíthetne. Maga a hardvernek elégnek kellene legyen, szóval ott szoftveres gikszert sejtek a háttérben.
-
jokeph
nagyúr
-
-
jokeph
nagyúr
GTX 1070 a VGA ez esetben, főmenüben 60-63, FPS (itt szinte az összes VGA-val az, ez valami locked rész lehet), Legacy Of The Void menüjében küldetés indítása előtt 100 FPS+, betöltött pálya kezdésnek 200 FPS+, ultra/extreme beállítások mellett.
GTX 970 ugyan gyengébb, de azért annyira nem, főmenüben 50-60 FPS-t kell tudnia, single player módban pedig 100 FPS-t is, ennyit hoz az RX 480/R9 380-am is.
-
L4D1K
őstag
Én sem értem.
Win 10 Home, minden up-to-date.
Pár hónapja szívok azzal, hogy az nvidia driver és a dx driver nem szereti egymást, ami latencymon-ban nagyon durva értékeket mutat.
Úgy gondoltam Extreme beállítások mellett is kéne hoznia egy stabil 50+ FPS-t singleben.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Nem multi, csak sp játék :
Leporoltam a dobozt, anno abbahagytam a 2. campaign - t, gondoltam ha már van időm, végig nyomom végre story miatt az egészet.
A gondom az, hogy elképesztően alacsony az fps, teljesen játszhatatlan. Jelenlegi rendszer nem egy erőmű, de azért nem is rossz: i5 4690, gtx 970, 16gb ram. Ezzel ultra /extreme beállításoknál 13 fps max. Mediumon 15.
Vagy driver vagy rendszer de vmi nagyon nem ok.
Természetesen legfrisebb bnet/verzió.
Szerintetek mit nem szeret ennyire?
-
jokeph
nagyúr
válasz
trialboj
üzenetére
Pont Zerg ellen kell imígyen játszani. Egy közepes Zerg is be tud törni bármilyen védelmet.
A Zerget ha nem abajgatod, nagyon hamar a nyakadra tud nőni.
Zerg player vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg alap, hogy Zerg ellen otthon falat húzol fel.
Ha le tudod szedni a 4 helionnal a védő lingjeit + 4-10 drone-t már bőven megérte, akkor is ha elbukod az összes helion-t.
Roach ellen nem kevés a helion, illetve a queen-ek is jól fogják.
De mint írtam, 4 heliont simán becserélek bármikor 10 drone-ra, megéri a játék korai szakaszában.
Persze folyamat mikrózni kell őket, meg közbe a base-t is menedzselni, hogy jó tudj lenni.
Találkoztam már olyan terrannal és protossal is aki otthon ült a babérjain, aztán meglepődtek mikor a creep meg már folyt be a bázisaikra.
Jelezném, hogy nem vagyok PRO, erős Gold1/Platina 3.
-
hash99
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
Terran a legaggresszívabb faj. A felderítésed abból fakad hogy folyamatosan harassolsz ahogy írtad is helion, marine drop, liberator. Ezzel általában előkészíted a pusht ami vagy stim +1 +1 vagy +2 +2. Pro sceneben kb. ez van 1-2 tankkal és stimmel már pusholják a 3. zerg bázist leverik majd visszavonulnak és +2 +2 nél jön egy nagyobb push addig meg droppok marine vagy mine.
-
trialboj
őstag
válasz
jokeph
üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ. Ezt a uThermal a videót nézegettem, de hát ez a srác Maruhoz hasonlítgatja a buildet, én negyed ennyire sem vagyok bátor. Terranként látom át legkevésbé a mapet, fogalmam sincs hogy kell itt biztonságosan/hatékonyan scoutolni. Szabad erre energiát pazarolni az orbitalból? Madivacet beáldozni? marine drop?Liberator harass?
Az is ijesztőnek tűnik hogy 4 helionnal kimenjek harassra olyan korán, ha leszedik őket, semmim nem lesz otthon védekezni.
Nem gondoltam volna hogy pont a terrannal kell majd agresszven játszani eddig úgy gondoltam hogy tankokkal legalább a játék elején biztonságban lehetek, de ez most nehéznek tűnik. -
jokeph
nagyúr
válasz
trialboj
üzenetére
Üdv !
Terranként Zerg ellen a legjobb, ha kapásból helionra (4 db elég kezdésnek) mész az elején, és ezzel tudod blokkolni a 2. base-t, ill. jó esetben rengeted drone-t tudsz leölni, ezzel lehet időt nyerni pl.
Ez után folyamatos scout, hogy mit reagál a zerg, annak megfelelően bio/mech army + 3. base.
Az korai scout is fontos, mert sok zerg bejátssza az 2 base ling/bane vagy roach/ravagert, ha ez nem kerül időben felderítésre, szinte biztos hogy bukod a meccset.
-
trialboj
őstag
Segítsen már valaki mert nem értem. Elkezdtem terrannal tolni, amúgy toss vagyok, egész jól ment, szinte alig adott zerg ellenfelet, de most 2400mmr körül jönnek ezek is, és mindegyik kiszed szinte már az elején, de a lényeg hogy alap egységekkel, ling bane, raveger. Franc megette az egészet, csinál vagy 30 banet és leszed mindenemet. volt tankom, marouder, marine, thor, mine, hellbat, minden ami létezik, 5 mp alatt semmim sem maradt, amit a bane nem robbantott fel azt a rengeteg ling lekapta.
Mi a fenével kell ezek ellen harcolni? Tossnál force fieldekkel, meg immortalokkal fel lehet fogni amíg archon vagy colossus lekapja őket, de itt nem értem a taktikát. Pedig 3-3 fejlesztéseim voltak az utolsó meccsen neki meg 1 db pajzsa volt összesen. Rettentő idegesítő hogy ilyen könnyedén kiszednek, mikor a másik 2 faj ellen meg egész jó csaták jönnek össze. Nem beszélve arról hogy tossal esélye nem lett volna ilyen gyenge játékkal, és ez extra frusztráció, kicsit mintha hátrakötött kézzel játszanék ha más fajjal vagyok
Tutorialokban olyan krv könnyen tolják, őket sosem szorítják be 2 bázisra, nem droppolják, stb.
-
Nagus
senior tag
Másnál is csak offline megy a játék? Egyszerűen nem tudok ma csatlakozni...
-
trialboj
őstag
Én nem értem ez mit jelent. Mi az a starcraft universe? Nem csak 1 és 2 van ? Lesz 3. rész is? van róla bárki hír, vagy csak találgattok?
Már nincs világbajnokság ebből az esportban? Kár, ez az egyetlen RTS amit valaha is komolyabban játszottam.
Nem rég újra kezdtem, rettentő szar vagyok
2.5 éve hagytam abba, platina 1, 1v1, és master alja 2v2, ben, most meg szenvedek gold végén is
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit off,de sajnos nincs már BW forum. SC Reamsteredre valahogy ráerőltethető a régi magyarítás? Volt akinek sikerült?
-
footy
addikt
Sziasztok!
Maces tagokhoz lenne kerdesem:
A support kifutasa miatt gondolkodom az imac 2013 late gepem lecserelesen egy imac 2015 4K-ra.
A mostani gep: I5 2,9Ghz, 8Gb, Nvidia Geforce GT750M 1Gb +SSD
A kinezett: I5 3,1Ghz, 8Gb, 8Gb, Intel Iris Pro6200+ 1,5Gb+SSDIlyen felbontasban jatszok(mondjuk ha sok unit van akkor azert szaggat):

Fogok tudni ilyenfelbontasban, sebesseggel jatszni az ujabb Intel kartyas gepen is? -
dargelot
senior tag
Sziasztok!
e_gfx error api error-al mit lehet kezdeni? Interneten nem találok rá választ, s haverom akivel játszok neki is ilyen hiba jön elő. Meccs közepén kidob Windows-ba. Nem tudom mi okozhatja.
Ime a hiba: [kép]Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gery9112
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Persze mert akkor az volt az elterjedt, nekem is X2 Athlon volt ha jól emlékszem.
Mindegyik kieggel jött valami grafikai újdonság de az enginebe jobban nem nyúltak bele. Igazából nem is az lenne a fontos, hogy szebb legyen mert szerintem még mindig gyönyörű a játék de a modernebb gépeket jobban kihasználhatná. -
kovsol
titán
válasz
Gery9112
üzenetére
Mondjuk amikor kijött anno az SC2 még egy core 2 duo géppel nyomattam. Ott nem volt gond a max két mag támogatása.
Aztán jöttek ki a kiegek és nem nyúltak komolyabban az engine-hez, így akárhogy is dobálja szét a task manager több szálra a játékot 2 magnál több erőforrást totálban nem fog felhasználni.
-
Liner
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Gyémánt csík 4 hónap - zerg
-
Gery9112
őstag
válasz
hash99
üzenetére
Igazán sajnálatos.

Bár nem értem miért ne lehetne minikampányokkal és a coop folyamatos bővítésével a casual réteg által a köztudatban tartani a játékot. Gondolom az ActiBlizz problémája az, hogy nehezen monetizálható a játék......
Ezek szerint hiába várok egy komolyabb engine upgrade-t, mint pl. amit most a Company of Heroes 2 kap. -
hash99
senior tag
Azért ez már várható volt egy ideje. Az utóbbi években szépen leépítették a pro scene-t. Valahol a koreai pro league megszünésével kezdődött és a blizzconról kiebrudálással végződött.

Kicsit elszomorít mert a warchest pénzek egy része a premier eventek nyereményébe ment. Jövőre szerintem kevesebb esemény lesz (bár már most is kb. fele annyi van mint 4 éve) és szépen lehal az egész kompetitív rész.
Remélem hogy lesz sc 3 és nem kell rá még 10 évet várni. -
Lavar
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Sajnálatos hír.

"...but the good news is this change will free us up to think about what’s next, not just with regard to StarCraft II, but for the StarCraft universe as a whole."
Ez alapján remélhetőleg készülnek valami értékelhető játékkal a jövőben az univerzumban, mert én nagy potenciált látok benne. Akár valami FPS, vagy TPS, mint a Ghost lett volna. Vagy egy SC3, ki tudja, bár erre annyi esélyt nem látok, mint az előbb felsoroltakban.

-
kovsol
titán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Egy kis szomorúság fogott el.
Anno mikor kijött mennyit nyomtuk közösen itt a topicból. Most végig szaladtam a játékos listán, és sok emlék tört elő, és még sok név nincs is rajta.Remélhetőleg ez valami új eljövetelét fogja hozni.
Na meg remélem pár ember besegít a Warctaft 3 multi helyrerakásában. -
MegalodonS
őstag
Itt a vege
Blizzard Entertainment announced today that it is ending most StarCraft 2 support moving forward. There will be no more paid content such as new War Chests or Commanders or story expansions. This comes after StarCraft 2 crossed its 10th anniversary earlier in 2020
Akkor johet a SC 3
-
concret_hp
addikt
na megint a csíkozás megy

-
kovsol
titán
Ez a macro az nem a gombok nyomkodása, meg programozása. Nagyon téves úton jársz az értelmezésében.
Itt ez egy gazdasági kifejezés ilyen értelmében, mint mondjuk a makrogazdaság.
Arról szól, hogy miként gyűjtöd a nyersanyagot, az extra nyersanyagokra való kitelepülés, a gyártó létesítmények olyan módi kezelése, hogy megfelelően el tudd költeni a felgyűlő nyersanyagot. A játék egyik fontos alapja a megfelelő nyersanyag gyűjtés, és annak hatékony elköltése. Nem szabad pl olyan hibát elkövetni, hogy halomban áll a gáz, de kevés a kristály. Ilyenkor optimalizálni kell a kristályon lévő szedők számát.Micro meg arra a kifejezés, hogy az egységeket miként irányítod. Pl a sérült egységeket a csatában hátra viszed, hogy ne haljanak meg.
-
Liner
aktív tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Na ez megnyugtató, hogy nincs semmilyen megtanulhatatlan hókuszpókusz.. Illetve nem megtanulhatatlan hanem kitalálhatatlan.
shadow kösz és a macro managment az tul képp mi?
alapból nekem a legtöbb makróm vagy mangmentem :-) egységek gyártása és épületek lerakása... Szóval nem nyomkodom agyba főbe az s és v betűt, hogy kikopjon, hanem pld. f1-f7 egységek gyártása egy gombnyomásra pld kint minél gyorsabban recelem az s-d kombót persze d mint a géppuska és akkor berakom f1 re. Legbonyolultabb makróm az a gyógyítás talán meg földből kiugrás köpés Szunyogoknak is megírtam most mind a 3 at. a c--t azt shift klikkelem. Eben így remélem nincs semmi szabálytalan.. Az épületeket meg szétszórtam a billen olyan gombokra amiknek nincs funkciójuk a játékban. Csak épp írni azt nem tudok... Akkor nem tudjátok injecthez, hogy léehet gombot rendelni? Meg overlordhoz. Amúgy azt sem értem az mit jelent csak írta a tubon a srác, hogy benne van a 4 legfontosabban.. -
-
Liner
aktív tag
Ehh bocs már nem bírok szerkeszteni. Az volna a fontos kérés, hogy 66" os Tv-n tolom kb másfél méterről Ez nagyon nagy hátrány? Azt tudom, hogy 44 colos moncsi a legajánlottabb...
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! A nagyját átnyálaztam az első hozzászólás oktatóanyagának. Nos mivel 2 hónapja vettem meg a játékot Noob vagyok. - zerg - Amúgy bronze 2 be rakott be pár training meccs után mivel nem voltam olyan pofátlan, hogy valódi játékosokon tanuljak. Azóta Silver 2 be verekedtem magam és úgy érzem most kell megtanulnom igazán játszani. Mivel fel és le megy a csík már egy ideje. Amit hiányolok a kezdő hszből azok a macro-k használata illetve készítése. kissé idősebb versenyzőként a második hónapban tudtam meg, hogy egyáltalán létezik ilyen. Most meg győzőm írni és megjegyezni a helyüket illetve olyan helyre pakolni, hogy ne nagyon zavarjon be alap dolgokat. Olvasva a felderítést jutott eszembe ha az j-en van azonnal le kell szednem mivel patrol....
Ami macro leginkább érdekel és inkább az, hogy egyáltalán létezik e ilyen az a 18 mp enkénti inject -"köpés". Ergo rá lehet e állítani delayel vagy valahogy egy bázisra egy Queent, hogy ezt megtegye. Ugye játék elején az ember még valahogy megoldja az injektet azt utána ilyen macro hiányában marad a shft - click és sokszor sajnos úgy, hogy közben meg megy a csata amit így pár mp ig nem tudok felügyelni. Persze tudom ha jól feltöltöm potyognak egy db ig főleg ha jól kiépítem a "lila trutyit" - bocsánat - arra amúgy van macrom nem is kell hozzá nagy ész ugye. akkor végigfuttatok teli energiával shift clickkel 3-4 Queent azt egy ideig nem kell foglalkozni ezzel. Na meg az alap bázisra rakok még vagy 2 hatcheryt hiszen ásvány az van dögivel már az elején és mellé állítok egy - egy Queent. Tubon büszkélkedett egy srác, hogy rábindelte x re az injektet meg a base camerát a spacere és hogy az milyen jó mert csak rárakja groupra a 3 mellette álló Queent és akkor mehet ezerrel és hihetetlen gyorsan a space-x click. Amit kipróbáltam és tök jó volna ha csak az a 3 bázis volna de ugrik a space mindenhova ha már más helyen is van bázis ha jól láttam.
Szóval macro ügyben bármilyen segítségért hálás volnék... Azt felsorolta valaki mik az alap legfontosabb makrok ugye injekt amit nem tudok egyenlőre kitalálni milyen macrot írjak neki. Amúgy tegnap érkezett hozzám egy Black Widow v2 és naga is úton van szóval gombom az lesz ami nem baj mert mindjárt elérem a 30 db-ot.
Szóval valaki legyen olyan kedves és segítsen milyen makrót lehet írni injectre meg azt hiszem az alap dolgok közül az overlordot sorolta. Na most az is érdekelne. A delayel és valalmi olyannak a megragadásával is gondjaim vannak ami nincs grpba. pld mintha olyat láttam volna de lehet csak benéztem az is nagy királyság volna, hogy megfogsz egy munkást
és ha van 300 kristály akkor a legközelebbi lelőhelyre felhúz egy hatcheryt 1 gombnyomásra. Plusz csata közbeni makrók érdekelnének még nagyon. swarm host köpés alap infestor kiugrás (föld alól) és azonnali köpés illetve felhő (föld alól) és azonnali köpés illetve felhő beborítás megvan. Viszont ilyenkor lehet jobb volna nem az utolsó lehetőséget választani a billentyű kiválasztásánál magyarul csak ameddig nyomod a billentyűt akkor csinálja.Lehet noobságot kérdezek és alap dolog de van olyan opció, hogy ne kelljen tartani a macro gombot hanem nem tartod és csinálja? azt tudom, hogy benyomod elereszted és miután megint megnyomod befejezi. Na ennél jobbnak tartom a folyamatos nyomást.
A play once úgy vettem észre és lehet rosszul, hogy onnantól kezdve folyamatosan csinálja. A multiple timeot pedig valaki elmagyarázná?
Bocs a tengernyi kérdésért de csak azt akarom mint mindenki. Minél kevesebb idő alatt minél többet tanulni, azt pedig nagyon NEM akarom, hogy valaki azért győzedelmeskedjem felettem mert tele van starcraftos haverokkal, - mikor én voltam fiatal és volt 40 haverom - barátom, akkor még a street fighter volt a csúcs a játékteremben. Azóta mindenki megnősült, kiment külföldre, meghalt bár azt már lehet emljtettem legelsőnek
. Akik maradtak és összejárunk pont nem starcraftoznak, sőt a számítógép megáll sorozatstreemnél...
Bocsánat a rengeteg kérdésért és főleg ha valamelyik retardált vagy noob.
Előre is köszönöm az esetleges választ jobb esetben válaszokat.
macro érdekel legjobban mert úgy veszem észre arra is tökéletes, hogy minél kevesebb időt kell eltölteni termeléssel és építkezéssel és többet lehet figyelni a csatára.Bocsánat még annyi, hogy a ctrl-csapat készítését lecseréltem illetve ki ugye hotkey/global/unit managment ha jól emlékszem mert shifttel kényelmesebb csapatokat alkotni. Észrevettem, hogy ettől függetlenül is megcsinálja a groupot ctrl-al Mi a különbség. Illetve legjobban ami érdekel csapat készítéssel kapcsolatban, hogy lehet e egy grpba rakni olyan egységeket amik nincsenek egy képernyőn ergó mintha ctrl el megfognál mondjuk egy queen - képrnyő tovább hozzáad még egyet a másik helyen... Kösz!!!
-
gera021
aktív tag
hali,
akinek van kedve sc2 coop modot jatszani azzal szivesen jatsztom, public kicsit unalmas, szeretek kozbe dumazni,
koszi
gera021#21374 -
kovsol
titán
Nekem ma már gond nélkül indul.
-
dargelot
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Köszi, erre rájöttem, csak frusztráló hogy 5 perc után indul el a játék.
Havernak is ilyen lett, csak neki 1 perc után indul.
Pedig neki gyengébb gépe van.Tölt egy kis ablakban sokáig?
-
gera021
aktív tag
hello,
az sc2 nem indul el, mit lehet ilyenkor tenni? tegnap meg jo volt,
-
kovsol
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
Új CoD szezon indult, így az egész szerver rendszer meghalt az ottani 60GB-os patch letöltés miatt. Gondoltam letöltöm újra az SC2 -t, hát ezzel a tempóra karácsonyra jön le. Lehet ez kihat az autentikálásra is.
-
dargelot
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Erre sikerült megoldást találni, mert nálam ma jött elő, miközben tegnap még haverral multiban toltam. Scan&Repair megvolt. Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
-
TBT
addikt
-
wjbhbdux
veterán
érdekes, hatalmas frissítést kap a pályaszerkesztő. A Heroes elkaszálása után lehet visszarakták a fejlesztőket Starcraftra?
-
lacc984
csendes tag
Nálam is megjelent az a csík, kb 2 percig tölt, de utána elindul a játék. Bár nagyon idegesítő.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem csak nálad van így. [link]
-
concret_hp
addikt
nektek se indul el az sc2?
2-3 napja frissült, akkor okés volt, azóta meg csak nyit egy kis ablakot és megy a csík...
-
Üdv!
Leszedtem a játékot, igencsak kezdő vagyok benne. Régen játszottam a single móddal, de nagyon amatőrként.
Most az Ai ellen próbálkozom, eddig minden rendben, viszont sok épületet nem enged megépíteni, mert fel sem tűnik a lehetőségek között. Ez mitől lehet? Még nem nyitottam ki vagy free verzió miatt? -
Thome
veterán
Gondoltam leporolom a játékot pár év után.
Ritka gyászosan megy, apm a béka segge alatt, hotkeyekből megvan valamennyi, de nem az igazi, nem tudom hogy mi a legalsó liga, na azt stabilan hozom...
-
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. Már régen játszottam vele, de gondoltam érdemes lenne elővenni, így is tettem. Sajnos azonban azt tapasztalom, hogy a játék gyakran beszaggat, illetve elég hamar eléri az egységek száma azt a szintet, amikor 10 fps körül megy a játék (itt nem 300 unitra gondolok
). A grafikai beállítást már mindenhogy kipróbáltam, most épp 1280x720-as felbontásban, minden mediumra/low állítva, vagy kikapcsolva, de továbbra is változatlan a helyzet.Ami miatt zavar az egész, hogy a korábbi gépemen, amely egy Core2Duo-s processzorral, 4 GB RAM-mal és GeForce 9800GT VGA-val sokkal jobb minőségben ment (emlékeim szerint 1680x1050 felbontás, minden beállítás medium/high) és ilyen problémát nem tapasztaltam.
A mostani konfigom Core2Quad processzor, 8 GB RAM, valamint egy 1050Ti VGA. Olvasgattam neten mindenféle beállításról, de egyelőre nem találtam rá a megfelelő megoldást.
A két konfig között az op.rendszer jelentett még különbséget (Win 7 volt, most pedig Win 10 64bit van), de ez nem jelenthet ekkora problémát...
Akinek lenne ötlete, netán tapasztalata, kérem ossza meg velem, hátha

Előre is köszönök minden segítséget.
-
kovsol
titán
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Azt hiszem ki is próbálok párat azok közül ami nincs még meg.
Kinek melyik a kedvence egyébként?A wow-ban, meg 100% XP boostot adtak április 20. ig.
-
Hardstyler01
tag
[Az összes Coop Commander játszható ingyen!] Korlátozott ideig! 
-
Sziasztok!
Leírást keresek a SC2-höz, kizárólag magyarul. Főleg a Protoss egységek és képességek érdekelnének, tudom gugli jó barát, de most cserbenhagyott.
98 óta Starcraftozom, de eddig valamiért kizárólag csak terrannal játszottam. Most váltanék, de a Protoss nagyon idegen, nem tudom megszokni. Létezik ilyen leírás magyarul?
Minden segítséget előre is köszönök, üdv. aqua
-
trialboj
őstag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
De hát ott nem azért nyert, mert nem volt limitálva az apm ? Nagyon profin microzott a disruptor stalker csapatával, ha jól emlékszem szinte végig ezzel tolta, és minden ellen győzött vele, mert brtuálisan pontosan tolta.
Azt nem gondolnám hogy valahogy csaltak, miként tudnák megverni a világ egyik legjobb toss játékosát 5/4és félszer, ha nem ai-t használnak?
-
Hardstyler01
tag
válasz
trialboj
üzenetére
Üdv én is kerestem korábban már írtam is róla fentebb hogy amikor még csak Tossal tolta Alpha Star és megverte az egyik master akkor egyszerűen eltűnt az egységeivel együtt és azt a videót kutattam ahol az ő szemszögéből mutatják a gamet!
De érthető okokból dugdossák Alphaha cicát
Aki tudja a battle accounját írjon!

-
trialboj
őstag
Hello,
Rég jártam erre, már nem játszom, de pont mielőtt abbahagytam jelent meg AlphaStar, aki elkente a száját 2 PRO játékosnak is, igaz akkor még csak tossal, de profin játszott.
Azóta min 1 év eltelt, nem követtem egyáltalán, de néztem pár AI videót, és valahogy feldobott ismét egy SC AlphaStar meccset, viszont itt már terrannal meg zerggel volt, de semmi extrát nem csinált.Nem emlékszem már, hogy akkor volt-e APM cap vagy sem, viszont winterstarcraft és LaughNgamez által közvetített meccseket nézve, viszonylag átlagosra sikerül lebutítani az AI-t. Semmi érdekeset nem csinál, sőt sok buta hibát is vét, amit nem értek, persze van hogy így is nyer, de egyáltalán nem lenyűgöző, fele annyira sem, mint az első meccseken.
A lényeg az, hogy szeretnék még nézni pár érdekesebb videót, amiben megvillantja zseniális elméjét, és váratlan dolgokat húz, v nagyon szépen játszik. Aki tud ilyen videót, pls ossza meg.
Köszönöm. -
Hardstyler01
tag
Az új Co-op comander:
leszArcturus Mengsk
-
jokeph
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ez Zseniális volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak valami hasonló sci-fi rts.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)