Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardstyler01
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Drone Rush
-
MegalodonS
őstag
Itt lathatoak a jatekosok reakcioi es a kozvetites!!!!

Ilyet a legjobb 16 kozott megcsinalni,haaaat ugyes
Elazer vs PtitDrogo ZvP - Round of 16 - WCS Fall 2019 - StarCraft II
-
MegalodonS
őstag
Wazze ez nagyon durvaaaa,tenyleg undorittoooo,de nem is az,nagyon teccik

Zerg vs Protoss 4 percben

StarCraft 2: Disgusting Zerg Rush! -
Gery9112
őstag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Szia
Nálam szombaton eljátszotta ugyanezt, két restart után visszaállt a rend....már féltem, hogy a vinyóm adta meg magát. -
Hardstyler01
tag
Üdv
esetleg másnál is van gond most a battlenett appal? a nagy game ikon helyett Install ikon van de nem települ semmi csak szervere error meg egyéb hibaüzenetek miatt nem enged semmit!

-
Mikiller
aktív tag
Tudja valaki, hogy miért nem működnek a spray ikonok amikor spray-t nyomok? Csak a decals-ok mennek, a GG és a többi ikon/kép nem, hiába van beállítva bármelyik.

-
wasdffafaaff
junior tag
magyar chat a játékon belül
/join hun-1 -
kovsol
titán
Nektek régi telepítés már a játék? Én kb 1 hónapja telepítettem fel, lehet azért kisebb nekem, mert tényleg fölösleges fájlok maradnak ott patchelés után.
-
kovsol
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem az egész SC2 mappa 25,1GB ebből az SC2Data 24,6GB
-
concret_hp
addikt
az mennyire alap, hogy 35gb helyet eszik a starcraft2?

sc2data / data mappa önmagában 26gb, lehet a komplett patchek ott vannak és amúgy törölhető lenne?
-
jokeph
nagyúr
válasz
RoliHero
üzenetére
Jó terv !
Kicsit gyorsabb lesz minden, kb. pár hyperugrással.

A ZEN2-nek van saját topicja, ITT biztosan tudnak segíteni majd a konfigurálásban.
Magam részéről én is R5 3600-ra gyúrok, a Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wi-Fi lap már úton van (alig használt, full dobozos, nagyon jó áron volt, új ára a mai napig is 78k vagy több.)
VGA-ban nem tapasztaltam hatalmas difit, RX470/570, 480/580-al síkit.
-
jokeph
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére

FX8320e 3,2@4,6-ra tolva, 1v1 és 2v2 már jól ment, 3v3 és 4v4 az már gáz, COOP maptól és commanderek függvényében jól/tűrhetően/*gyalázatosan ment.
Melóhelyen volt az FX-es gép összerakva, ez lett helyette:
E5 3.2s1 Q67-es kínai lap + XEON E5-1650v2 3,5@3,9 HT OFF + Kingston A1000 240 GB M2 NVMe SSD + 4*4 GB 1866 MHZ CL13 Micron REG ECC RAM quad-channelben, nos a CPU-nak köszönhetően döntő részben hatalmasat javult (VGA nem változott, R9 380 4 GB Asus Strix), főleg a min. FPS, és az FPS droppok is sokkal kisebb és kevesebb lett.
4v4 late game és COOP tudja kicsit megakasztani, de ez már élhető azért.

(#49482) RoliHero:
Nemcsak a 8320, az összes FX karcsú ehhez a játékhoz (bár ez inkább a játék hibája), DOOM 2016 pl. jól fut az FX CPU-kon.

Milyen konfig lesz a terv ?

-
kovsol
titán
válasz
jokeph
üzenetére
Én egy FX6100-al kezdtem az SC2-t. Hamar rájöttem az kevés, tuningoltam 4000Mhz -re. Halottnak a csók volt.
Végül vettem egy i5-3570k -t amit 4800Mhz -en használtam sokáig (most már csak 4500, ne menjen annyira határon). 2-3x több FPS -em lett ezzel a procival, mint az FX-el. -
jokeph
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Ezt magam is megerősítem, saját tapasztalatból elsősorban.

Az SC2 még egy i3-7100-al is jobban hasít...
(#49478) RoliHero:
Van lehetőség húzni a CPU-n ?
Az segít rajta egy keveset, de csodát akkor sem kell várni.
i3-7350k 4,2@4,8-ra tekerve, HT OFF, így egész elfogadható már nálam, de igazából a játékmotorja miatt közel végtelen IPC-jű CPU az ideális hozzá.

-
RoliHero
tag
1V1 Commander 1 óra 8 perc
A végén haverral mind a ketten örültünk, hogy vége van a laggolásnak
Már a 35. perctől kb nagyon erős a lagg. A sok egység a játékban melyik hardvert terheli le ennyire?Érdekes, hogy 16 Gb ram van, de 8 Gb-ot sem használ ki (ddr3 1600Mhz), közel sem megy maxon a CPU(Fx8320) és a VGA(Rx580) sem. 8 Gb vram-ból is csak 3 környékét eszik. Mégis nagy a szaggatás

Valaki, aki tapasztaltabb ebben a témában tudna segíteni, hogy miért van ez?
Köszönöm szépen!
Üdv.
oliHero -
kovsol
titán
Kicsit off, de erre most leltem rá, és hátha nem csak nekem volt újdonság:
StarCraft: Cartooned – Available Now
gameplayStarcraft Remasteredre teljes skinezés 10€ árban.
-
Lavar
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
Így van.
Van egy Lowko nevű streamer tag, youtube-on régebben megnéztem tőle pár videót, és mikor coop-ot játszott, ugyanúgy beesett 15 - 20 fps-re a játék neki is, mint nálam, illetve a többségnél.. Pedig csak egy 3.4-es 4460-am van, míg neki egy i9-7900X (10 mag/20 szál 4.3 Ghz turbo). -
kovsol
titán
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Két minél erősebb mag kell az SC2-nek. Sok-sok Mhz. Ha több magot használ azért van, mert a windows megpróbálja szétosztani, de valójában a játék nem fog több erőforrást hasznosítani.
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Én a CPU-hoz kötődő beállításokat visszavettem low-ra, még így is képes a COOP bedadogni (egy Stukov+Stetmann páros instant halál az infested bio+infestor által létrehozott ravagerek hatalmas száma miatt.
Sajnos, az egység darabszám CPU által történő számítás (physic) egyben a játék motorjának gyengesége is.

Ezért is van az, hogy ez a játék képes jobban futni egy C2Q 9650-es CPU-n, egy FX8xxx-hez képest. (akár alapon, akár OC-val használva).
-
jokeph
nagyúr
válasz
gera021
üzenetére
Az elején mindig is több volt... ahogy szaporodnak a unitok, úgy esik lefelé... de azért ennyire nem szokott imbolyogni az FPS, még az én gyengébb gépeimen sem.
Felbontást passzolom, én 3 félén játszom (1680*1050, 1600*1200 és 1920*1080), nincs olyan monitorom, ami FHD-nál nagyobbat tudna... szerintem nekem azért nem is jelenik meg a listában nagyobb, mint amit az adott monitor tud maximumot.

Az optimális a 16:9-es arányú felbontás lenne.
Nem tudom, ez segít -e kreálni egyedi felbontást.

-
gera021
aktív tag
válasz
jokeph
üzenetére
Csak coop ban de nagyon. Az elején a játéknál mikor nincs egység meg kevés dolog van akkor eléri a 100fps néha de utána örülök ha 35fps van néha.
Amúgy a beállítás menü ben sem tudok felbontást állítani a monitor nak mért 2560×1080 nem igazan van a játékban vagy csak nekem nem ugrik be.
Köszi -
gera021
aktív tag
Hali.
Kis problémám van a játékkal kb 30fps el küzdök és nem tudom miért. 1080ti kártya 2700x proci 16gb rám mellett.
Más játékok nal 150 és 200fps kozott van.
Driver és egyéb dolgok a legfrissebbek
Esetleg vki?
Koszi -
concret_hp
addikt
az miért van, hogy jóval odébb kerültek a tierek? plat 1 range majdnem 100MMR-el csökkent
-
jokeph
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem, még LVL11
2 délután alatt felnyomtam, random kollegával, brutalon. 
Az összes többivel LVL720+.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gery9112
őstag
Ezt jó látni, hogy használható az új commander. Ideje lenne megvenni őket, az utolsó 3 hiányzik.

-
Detektor
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna segíteni? Egyszerűen amikor elindítom a játékot, a custom mappában---> a Melee fülben
nem jelennek meg a térképek, csak néha, nagyon kevés. aztán el akarom indítani, create lobby--> és kiírja a program, hogy Creating lobby, aztán ennyi, semmit nem csinál a játék, konkrétan kifagy ez a része, plusz, ebben az esetben az internet kapcsolatom is majdnem teljesen behal és belassul és csak nagy nehezen jön vissza a net, miután kiléptem a játékból és a battle net kliensből. Mi lehet a gond? Miért nem tudok elindítani rajta egyetlen map-ot sem? Régebben ez működött. Legutoljára, olyan egy éve, fél éve, a Total Security 360 programot töröltem le a gépemről és ráraktam helyette a Nod32 antivirust, akkor utána jó lett a játék, de mostmár Nod32-vel, illetve anélkül sem megy normálisan. -
jokeph
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Ha erős kollegával nyomod, nyugodtan mehetsz kezdésből is brutalon.

Kattogatni kell rendesen, a billentyűzet használata ( hot key) kifejezett előny.

Az első 4 szintet a Rifts To Korhal mapon csináltam (random szövetségessel), ez az egyik (számomra) legkönnyebben megcsinálható map.

A lényeg, hogy terjeszd a Stetzone-t. :d
-
jokeph
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem bejön.

Amúgy is Zerg a main fajom is a ladderban is, Favorit Commandereim többsége is Zerg.

Zagara, Kerrigen, Dehaka... és a legjobb Abathur.

Terranból csak Nova és Tychus, protossból Vorazun/Zeratul.

Mondjuk, ez egy jó ötlet, lehetne egy ilyen bővítés a Coop módban...
Sőt, lehetne olyan is, hogy akár ugyanaz a Commander menjen a küldetésbe...Vagy lehetne bővíteni esetleg 3, 4 fős-re is.

-
kovsol
titán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Commander vs Commander mód lehetne igazán. Azért még akár fizetnék is mondjuk 10€ vagy hasonlót.
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
LVL 11, 2 délután alatt.
-
MegalodonS
őstag
Uj parancsnok erkezett

Zerg fanoknak kotelezo darab
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ha megvan az első két rész, a LoV beszerzése hogy a legolcsóbb? (rendes helyről ofc)
-
wasdffafaaff
junior tag
amugy van magyar chat a játékon belül
/ join hun-1
-
Apollyon
Korrektor
válasz
concret_hp
üzenetére
Már rég játszottam, de talán Ctrl-P ?...
Mindenesetre nem olyan rég kérdeztek hasonlót, ott van a többi command is: [link]
-
concret_hp
addikt
na csak előkerült megint ez a móka, egyből kezdenék is egy n00b kérdéssel: hogyan kell patroloztatni a unitokat?

-
Memphis
tag
válasz
wasdffafaaff
üzenetére
én sajnos nem vagyok master, de jövök szívesen. pár hozzászólással feljebb ott van az ID-m
-
wasdffafaaff
junior tag
3v3 master vagyok valaki jönne társnak mellém?
-
Đ10Đ4
aktív tag
Helló, Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a jelenleg játszható, (ingyenes! 'SC2 Legacy of the Void') játékban..

Illetve, ami konkrétan érdekelne, az a benne lévő "extra" karakterek / képességeik..
Ebben a "formában" (hogy már free dl-s),
játszható-e / megszerezhető-e, egyáltalán vagy akár 'achievement'-el,
vagy bármi 'free' módon, "aktiválható"-e??!
- De, már olyat is hallottam, hogy ebben a(z) "Ingyenes"-be,
direkt nem lehet, extra 'dolgokhoz' hozzá férni..Sokat, segít bárminemű, témával kapcsolatos pozitív hsz.!

- Konkrétan: '(I)Dark Archon(/I)' karakter = '(I)Mind Control(/I)' képességét szeretném "megszerezni".. Ha, lehetséges!! Láttam, pár hete online vs játékban youtyubon.. :-)
~ Mint, az 'SC1 BW'-ban is volt..# ( - Konkétan, erre gondoltam! - ) ( Fandom, SC2 Wiki )
Válaszo(to)kat, segítséget, előre is köszönök!

Üdvözlettel,
M.Kötekedő, rossz indulatú válaszokat/reakciókat, tartsátok másnak, máshova, máskor, ha kérhetem! Köszi!

-
Memphis
tag
Sziasztok!
ha valakinek van kedve 1v1-en kívül mást játszani vegyen fel

RedJohn#2590
-
Formaster
addikt
válasz
wasdffafaaff
üzenetére
Már hogyne lenne, eleget játszottam, közel 8 évet ahhoz, hogy észrevegyem a ladder maszekolását. Igenis összevissza bedobál a rankodnak nem megfelelő MMR-be, majd oda még rakosgat olyanokat, akik hozzá távolról sincsenek köszönő viszonyban, akár lentről, akár fentről. Amikor dia 2-ben Master1-eket dobál nem offrace-szes egyénekből, akkor anyázni tudnék, de ami a legjobban fáj, hogy te buksz rajta 20 pontot, viszont ha elvered ad 5-öt.
Őszintén szólva a blizz elcseszte az egész gamet, többet között ezért sem játszok 1 éve már lassan. A szinte tökéletes balanszoltságból (WoL) eljutottunk az utolsó epizóddal odáig, hogy egy katyvasz az egész, emiatt a játékosok 30%-ha megmaradt, az is csak azért, mert free2play lett a game és jött pár új gamer. Ezt most azzal próbálják balanszolni, hogy ne 10p legyen egy meccskeresést, hogy lassan bárkit összeraknak bárkivel.
-
wasdffafaaff
junior tag
válasz
trialboj
üzenetére
semmi ilyesmiről nincs szó hogy masterbe vagy
bugos a rendszer és félre írja a ligát néha de ami az mmr csíkon van ki írva liga az a valós ugyhogy meg nyugodhatsz nem azért vernek el mert a gép ireálisan erős ellenfelet ad hanem azért mert platina ligába is ennyire tudni kell már ,ez vana rendszer nem mindíg talál azonos ellenfelet de az nem azért van mert neked félre van írva a ligád
1v1 be is volt amikor gm-et kaptam mert új fajt nyitott és nyilván ott a a legaljáról mire felhuzza magát addig mindenkit elver -
trialboj
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
Remek, haverral 2v2ben toltuk régebben, platinában, erre most 1 nyert meccs után azt írja h masterben vagyunk, 2999 ponttal. Pár vesztett meccs után meg bronz ellenfelet dobott akik azt sem tudták hol vannak.
Így nem szórakoztató a játék, vagy lealáznak, vagy elpazarlunk 7 percet, mert az ellen közel sem 1 szint. 1 év inaktivitás után alap kellene legyen egy 5 meccses felmérés mint régen.
-
trialboj
őstag
Emberek, segítsen valaki mert nem értem mi van.
2018 2. negyedévében játszottam utoljára, 3as platina szinten. Kimaradt azóta kb 1 éve, most beléptem, toltam 1 zsugát, és egyből vissza rakott ugyan ide??? WTF, kiléptem a csoportból, játszottam még 1et, majd visszakerültem ugyan ide.
Miért? Hogy létezik hogy nem számolja újra? Gondolom a játék is változott, pl warpgate magától átalakul ha kész a fejlesztés (biztos más is van de eddig ennyit láttam) az összes build ordert elfelejtettem, csak szórakozni szerettem volna, nem izzadni ezen a szinten, amit tudom hogy kínkeservesen értem el kva sok melóval.
Most az az egyetlen megoldás, hogy 100x kilépek a meccsekből amíg vissza nem kerülök a kényelmes szinte kb low goldba?
-
wasdffafaaff
junior tag
sziasztok társat keresnék 4v4 re master ligás vagyok ott
-
Apollyon
Korrektor
-
santhab00
tag
válasz
Pista622
üzenetére
Szia, igen, lényegében a starcraft arról szól, hogy építünk épületeket, gazdaságot és a hadsereggel legyőzzük az ellenfelet. Most nem vagyok gépnél, és nem tudom pontosan megmondani neked. De ha jól emlékszem a Multiplayer fül alatt található olyan, hogy "Training against AI" vagy valami hasonlót keress. Ha ott nem találod meg, akkor még mindig bemehetsz "Custom game"-be majd "Create New Lobby" és akkor ott kiválaszthatsz egy pályát a sok közül (Például hogy a szűrőben a Ladder pályákat választod ki, akkor általában jó kis pályákból választhatsz) ezután pedig berakhatsz magad ellen tetszőleges nehézségű AI-t tetszőleges fajjal.
Üdv!
-
Pista622
tag
Sziasztok!Most ismerkednék a játékkal,nagyon kezdő vagyok ugyhogy letöltöttem az ingyenes verzió t.Mivel sose játszottam ilyen játékkal(ja de még valamikor dosos kis dune 2000-rel
)azt sem tudom ,hol tudok elindítani egy olyan játékmódot ahol annyi a lényeg hogy még csak el kell kezdeni "épitkezni,fejleszteni" mint a tutorialban.Nyilván nem is multiban szeretnék hanem a gép ellen.De akárhol keresem vagy multit találom meg,vagy küldetések és a kampány. -
Memphis
tag
Sziasztok. vannak itt akik szoktak team laddert játszani? vagy mindenki 1v1?

-
netpeti98
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Le kell hozzá tölteni a mapet, az oldal alján leírja a menetét.
-
Hardstyler01
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Kár
mert pont arra lennék kíváncsi hogy reagálta le az immo rohamot amikor eltűnt a serege Alphának és mindenki ki abálta hogy hova lett Alpha serege -
MegalodonS
őstag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Itt az egesz video es a link a Mana nezopotol tudod nezni

DeepMind StarCraft II Demonstration
-
dejaris
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
ebben nem tudok segiteni
-
dejaris
addikt
Azert lassuk be ez is egy show, nem lehet egybol a koreaikkal osszeereszteni, inkabb csak egy figyelem felkeltes. Szerintem a fejlesztok meg meg sem mutattak volna, de ugye a befekteto is akar latni valami eredmenyt.
Ahogy en lattam: egyelore nem taktikazik jobban, es elkepzelese sincs hosszabb tavra.
Csak azert nyert minden egyes alkalommal, mert jol cserelt. Amit mar a szamologepek kora ota tudunk, hogy jobban szamolnak.A skynet hype traine vakvagany 2019 januarjaban
-
netpeti98
addikt
válasz
hash99
üzenetére
Leginkább az offrace részre reagáltam. Azért egy zerg játékos offrace protoss meccsei és egy protoss játékos meccsei között van különbség.

Nyilván vannak hibái is még bőven AlpahStarnak, pl.
de gyorsan fejlődik.az utolsó meccsen a Warp Prism védhető lett volna, ha nem Oraclet hoz a Stargate-ből folyamatosan, Szerintem nem kell olyan sokat várni, hogy koreaival játsszon, max 200 évet.

-
hash99
senior tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Mana mikor nyert utoljára bármit is?
tavaly eljutott egy döntőig ami ilyen vakszerencse volt kb. de ha megnézed kb. 5 éve nem volt premier tournamenten első 4-be sőt az utóbbi 3 évben még legjobb 16ig se jut el úgy hogy nincsenek koreaiak a tornákon ahol indul... ne ő legyen már a szint 
-
santhab00
tag
válasz
hash99
üzenetére
Sokkalta erősebb lesz ennél még idővel a gép. De tényleg fura, hogy TLO-t rakták ellene ráadásul tossal. Biztos tudták ők is, hogy még nem elég erős elverni egy Marut

Ettől eltekintve durva, és megmosolyogtató ahogy a gép játszik. Ilyen 7-8 observer meg nem falaz ki sosem
Érdekes látni, hogy eddig a 200 évnyi pvp-jében nem érezte szükségét annak, hogy kifalazzon
Lehet egyszer rájön
(Vagy mi, hogy nem feltétlen kell) -
hash99
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Én nem vagyok olyan biztos benne hogy idővel nem lesz aki megfogja
A fog of war és az emberi kreativitásnak intuícióknak hála sc2 -ben sosem lesz 100% win rate -je a gépnek. De majd meglátjuk mit mutat később. -
MegalodonS
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Akkor meg online volt
(#49398) Hardstyler01
Az nagyon durva ,hogy 200 evnyi jatekido van mar benne,en is csak neztem.
(#49396) üzenetére
En nekem is ertelmetlen volt,hogy zerg jatekos miert tolt protost es a blizz miert ot ajanlotta a fejleszotknek.Egy pro biztos megfogta volna most de ez meg nem a vegleges valtozat,mert az ellen barki keves lesz majd.
A sakkot is ugy tanulta meg,hogy magaval jatszott!Ma mar nincs ellenfele sakkban es go-ban ugyan ez a helyze t lesz hamarosan itt is.Olyanokat fog muatatni hogy csak majd figyelunk
En nagyon kivancsi leszek majd milye uj rush taktikat fog majd alkalmazni. -
hash99
senior tag
válasz
santhab00
üzenetére
Gondolom még csak pvp -re van felkészítve a gép ezért volt TLO is protoss. Egyébként tényleg bámulatos hogy eddig eljutottak de remélem hogy össze engedik egy top 16 játékos ellen is. Egyetértek ha már pvp akkor egy Stats ellen kéne meccselni nem egy zerggel aki a main fajával sem számít élvonalbelinek. Én úgy láttam hogy közel sem játszott hibátlanul a gép egy jó protoss meg se izzadt volna.
-
santhab00
tag
válasz
dejaris
üzenetére
Durva a gép, de nekem is két dolog jutott eszembe. Egyrészt tudtommal TLO zerg, vagy legalábbis jó ideje a streamjeiben zerg-ezik. Miért nem lehetett akkor ő is zerg-gel meg a gép is?
Másrészt, tényleg megnéztem volna egy pro koreait is hogy mit tud kezdeni a gép ellen. Mert amilyen inefficient tradeket csinált az elején, szerintem egy Maru, vagy Stats, zergnél Serral megfogta volna a gépet.
Egyébként látszik mennyire komplex a starcraft. Itt nem tűnt annyira durvának, mint amit korábban láttam, hogy az AI-t ráeresztették a Dotára. Ott szó szerint iskolázott.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

oliHero
Amint lesz egy kis időm ősszel biztos megveszem.