Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Sima Brood Warnak, vagy remasterednek van még élő fóruma vagy oldala?😊
-
jokeph
nagyúr
válasz
Perseus871
üzenetére
Ok-ok, gyere csak. LVL 90 maxon vagyok
Csinálunk sok XP-t 
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy az SC remastered miért nem látja nálam a plusz pályákat?
Ezt a Camping coop-ot tolnánk tesómmal, de hiába másolom be a pályákat a játék maps mappájába, a játékon belül nem látom.
Ez miért van?
Másoknak gond nélkül működik... -
jokeph
nagyúr
válasz
Perseus871
üzenetére
Hol jársz CooP-ban?
Egy-két game?
stukov#2845 néven megtalálsz

-
jokeph
nagyúr
válasz
Perseus871
üzenetére
Megvan a teljes játék? Karaxot tudtommal nem lehet lehívni. Mint ahogy Artanist, Raynort, Abathurt, Vorazunt, Stukovot és Swannt sem.
Ezekkel a commanderekkel viszont mész a coop küldetésekben:
Kerrigan, Zagara, Nova és Alarak.
Írjon, ha más másként tudja.
-
Perseus871
tag
Sziasztok!
Coop mission-ben hogy kell előhívni a főhőst? Mondjuk Karaxt? -
Gery9112
őstag
válasz
Gery9112
üzenetére
Lowko gameplay az új commanderrel ha valakit érdekel

-
Gery9112
őstag
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
Gery9112
őstag
Ha valaki aktívan coopozik, annak lehet hír, hogy Dehaka lesz az új commander
-
föccer
nagyúr
válasz
thomasvold
üzenetére
Én ugyan már jó régi játék vagyok, de teljesen 0 vagyok. Még WoL-ban voltam egy erősebb kezdő játékos, azóta kb nem is játszottam.

üdv, föccer
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Szeretnék játszani multiban, de nem külhoniakkal és nem pro játékosokkal. Teljesen kezdő vagyok, eddig csak AI ellen játszottam, szóval tényleg nagyon alap játékost/játékosokat keresnék és nem olyat, aki elcibálja a számat és azt sem tudom mi van
Biztosan van itt olyan fórumtárs, aki még csak most kezdi. Privát üzenetben írjon aki úgy gondolja kellőképpen kezdő játékos. Általában délutánonként, esténként tudnék játszani.Köszönöm

-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
Gery9112
őstag
-
kovsol
titán
Valaki el tudná mondani nekem hogy tudok portrét cserélni?
A Rewards rész eltűnt a profilomból, és akár hogy kutatom nem jövök rá hogy kell. -
jokeph
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
Üdv!
Hát, rá kell érezni Stukovra............. de jó, szerintem.

Ha bírod a protosst, akkor ajánlom Alarakot, ha érdekel a fejlett hi-tech terran fullos elite egységekkel, akkor Novát is ajánlom figyelmedbe.
Mindkettővel lehet defenzíven, meg agresszív támadóan is játszani.

Én az összes commandert kinyomtgam fullosra, azaz mastery LVL 90-re.
Nekem a 2 kedvencem amúgy Zagara és Vorazun.

-
Shadowguard
senior tag
"Elnéztem" a balance feltöltést, szóval most van némi feleslegem. A négy coop hős közül melyik kettőt ajánlanátok megvételre? Stukovot megkaptam ajándékba a ermastered mellé, de elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban... Nem az én stílusom...

Az alapok közül Vorazun-Karax-Zagara-Swann akivel szívesen játszok, ha ez számít valamit
-
hash99
senior tag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Az azért még messze van na meg lehet előbb elpusztítjuk magunkat.

De tény hogy a gépi tanulás fejlődésének előbb utóbb meg lesz az eredménye egy intelligensnek mondható robotban.
-
hash99
senior tag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Most valamikor asszem a TI -n ráeresztették a legjobb dota 2 játékosokra igaz csak 1v1 -ben de a gép porrá vert mindenkit.
Azt nyilatkozták olyan volt mintha egy ember ellen játszanának de mégis volt benne valami furcsa

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
A google-é vagy valamelyik másik cég mesterséges intelligenciája majd biztos elkezdi veretni night 2 die-on mert ugye rá fogják ereszteni Ez tény !
De mi lesz akkor ha már tényleg egyszerűen lehetetlen lesz lekövetni a mesterséges agyat és meg se közeleti egy emberi játékos képességeit anélkül hogy csalna... -
hobizoli
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
amugy semmi kulonos, csak gyartani kell az egysegeket folyamatosan meg bevedeni az SCV-ket par toronnyal meg katonával, es minden bejárathoz kell egy PF par tankkal meg raketatoronnyal
a biomassa-ert kivalthato izek kozul eloszor a medic, aztán a tank, csak utana a tobbiha nem igy csinalod, bedaralnak kello vedero nelkul, mert annyin ozonlenek be, hogy nem birod leszetloni oket csak gyalogosokkal
pl az egyik feljáróra kiallitott tank egyedul leszedett 400 egyseget a masik is kozel 300-t aha eleg tankot felallitasz a bejaratokhoz, akkor a gyalogos katonákkal allhatsz a PF vonalaban vagy mogotte is
azon gondolkodtam, hogy vajon ha a ket sereg egy iranyba megy ki, akkor night2die fokozaton le lehet-e verni a hazakat
mert ott ugye nincs vege a játéknak csak elfogy kristalyod es nem tudod javitani az epuleteket meg uj egysegeket csinalni, mondjuk a videot amit neztem ott egyedul tolta a muki, es ott csak 200 egyseged lehet nem 400 -
hobizoli
nagyúr
-
Gery9112
őstag
Lehet egy olyan kérdésem annak, aki megvette a Remastered kiadást, hogy tartalmaz-e achievementeket? Nagyon remélem, hogy nem ....

-
-
hobizoli
nagyúr
-
-
hash99
senior tag
Szerintetek ezért játszanak butított grafikával a pro-k vagy szimplán egyéni preferencia?
-
Gery9112
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
én a WoL és LoTV közötti gépigényre gondoltam de, még mindig nem olyan mintha Battlefield 1-t akarnék futtatni
. Nem nagyon foglalkoztatott a gépigénye a játéknak csak a fent említett példánál mondtam, hogy picit néztem, hogy ezen az egy pályán leesik az FPS. I5 4590, 16 giga ramnál és egy 970-en nem így kéne futnia. -
jokeph
nagyúr
válasz
Gery9112
üzenetére
Bizonyosan.
Szép a villámlás, bár nekem nem esik be nagyon 50-60 alá (kivéve a brutal fokozatú left2die arcade pályát, ott beesik párszor 20 környékére
)Ez a game a jó erős intel CPU-t favorizálja, fontosabb mint bármilyen csili-vili szuper VGA.
2 példa:
1. konfig: G4560 HT Pentium 3,5 GHZ + RX460 4 GB Radeon - 1600*1200 HD felbontás, high graikai beállítások.
2. konfig: FX8320e 3,2 GHZ @ 4,5 GHZ + R9380 4 GB - 1680*1050 HD felbontás, high graikai beállítások.
A játéknak hihetetlen erős egyszálas teljesítményű processzor kell, ezzel eddig kb. csak az intel core i szériája felelt meg, minél magasabb órajellel. (érdekelne hogy fut egy RyZen CPU-val.
)A pentiumos konfig sokkal nagyobb min. FPS-ekkel futtatja a játékot mint az FX-es, és sokkal kiegyensúlyozottabb is.

Érdekes, nemde?

-
Gery9112
őstag
válasz
jokeph
üzenetére
Cserébe szépen megugrott a gépigény
eddig nem foglalkoztam ezzel mert szerencsére jó pc-vel rendelkezem és bármelyik pályán megvolt a 80-90 fps. Azonban az új map pool-ban a 2v2-es pályák közül azt hiszem a Flooded City az, ahol az állandó villámlásoknak köszönhetően leesett az FPS szám 15-20-ra......nem volt őszinte a mosolyom. -
rolii92i
tag
Hali!
A Legacy of the void mennyire használja ki a 4 magot?
Mert a Hots még kb semmit sem profitált belőle arra emlékszem
-
hobizoli
nagyúr
ez neccesebb volt, mint a multkori
-
BeLucZ
addikt
szokott valaki közületek marine arénázni ?
totál rákattantam, nagyon tetszik, régebben toltam 1-2x de totál nem értettem az egész gamet, kb 1-2 hónapja újra nekiálltam veretni és most már szinte csak ezt tolom meg néha desert strikeot, azt is szeretem csak már meguntam.lényeg hogy ebbe most jobban belemélyedtem és egyre jobban is megy, jobban átlátom már a gamet, aki szokta tolni, milyen stratégiát használ? sztem ez a legjobb arcade game az scben meg a desi
-
Gery9112
őstag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Úgy, ahogy multiban, a SHIFT-et nyomni kell közben

-
hobizoli
nagyúr
-
santhab00
tag
válasz
jokeph
üzenetére
Szia/Sziasztok!
Régebben is játszogattam RTS-ekkel mint pl AoE. De mostanában más típpusú játékokkal toltam. Viszont most elém került az SC2, és megtetszett. Szerintetek érdemes még beruházni rá manapság? A sztori nem érdekel, leginkább multizné szeretnék. Köszi előre is!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
hobizoli
nagyúr
na a left2die megint megvolt brutal-n

a replay-t vhogy ki lehet rakni?
-
Hardstyler01
tag
Nagyon bejönnek Ezek a képek milyen ütős lenne egy Nolan rendezte Star Craft Blockbuster (Katt a képekre az eredeti méretért)
-
kovsol
titán
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Én SC2 miatt cseréltem le anno az FX6100@4Ghz -t. i5-3570k alap órajelen is ég és föld volt utána, nem hogy a 4500Mhz húzva.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csinálunk sok XP-t
Papír liga. Még mindig röhögök a kifejezésen, de nagyon találó. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, vagy de....még eszembe jutott egy, a HOTS kampányban mikor Kerrigannel egy másik zerg királynőt kellett legyőzni és az egyszerre 200 baneling a pályán kinyírt bármilyen gépet