Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
Medocsabi
üzenetére
Itt valami illesztő gebasz lesz. Beírnád a komplett konfigod? Nálam akkor csinálja, ha a tv rá van kötve és kikapcsolom. Ezért tippeltem vga-ra, vagy annak az illesztőjére. De elég sokrétű lehet a hiba oka, elnézve a blizz fórumot. Valami nagyon nem ok mostanában. Jó lenne már, ha kidodnák a 3-at

-
BeLucZ
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
félreértettetek

5 éve starcraftozom, megvan a lotv, játszottam is vele egy csomót, a régi profilomon megvolt a wol és hots, csak kitiltották a sorozatos káromkodások és rage kilépések miatt, amiket évekig toltam

csak most újra megvettem a wolt, mert megmondom őszintén nekem annak jött be legjobban a multija, sok jó meccs fűződik ahhoz a korszakhoz és nosztalgiázok kicsit a régi szép idők emlékére, emlékszem milyen izgalommal ültem le játszani és a végén hogy vártam 4 v 4 -ben hogy összecsapjanak mass voidjaink

jó kis noob korszak volt, fungame volt ezerrel, azóta azért sokat fejlődtem, most már max viccből csinálok mass voidot, a kemény mag lotv-val tolja, de ahogy észrevettem globális szinten erősen csökken a játékosszám, amit sajnálok mert sztem az sc2 minden idők egyik legjobb játéka, az egyik legjobb kompetitív multival rendelkező játék a piacon viszont nehéz is és sok gyakorlást igényel, de pont ez benne a jó, még most is van hogy új dolgot fedezek fel benne, pedig több ezer órám van már a játékban összesítve -
Eyesis
őstag
Hi, vkinek nincs elfekvőben egy starcraft the board game brood war kiegje?
-
jokeph
nagyúr
válasz
BeLucZ
üzenetére
Zergként megmaradt a zerglin/spedling rush, mass roach majd hydra/lurker.
Ezeket meg lehet csinálni még normálisan viszonylag 1v1-ben, a zerg Air nagyon gyenge és relatíve gyenge, megmaradt late game-re.
Persze, ha nem véded be picit a mineral line-od, akkor az első 3,5-5 percben csúnya meglepetést tud okozni pl. 1-2 terran liberator, vagy 1-2 protoss oracle... seperc kivégzi a dronjaid, és kb. bukod is a game-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másik kedvencem: terran drop, bedob neked a mineral line-ba 2-3 aknát, szintén fájó kiesés.
Igen, a carrier az nagyon odaver, már 4-5 darab korai is a zerg vesztét képes okozni.
De az is cucc, mikor jön kb. 6. percnél 3-4 dark templar és kialáz a main-ről.
Vagy 4-6 VOID Ray és lehegeszti a Lair-ed. Na, ilyenkor szoktam kacskaringós szóhasználat közepette köszönés nélkül kilépni és cigiszünet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Amúgy nem változott sokat a helyzet, csak most a mass carrier az isten
Kiegészült pár unittal a game, de a helyzet kb ugyanaz. Nagyon erős a terran bio, csak kapott mellé cyclone-t meg liberatort, meg aknát. A toss air továbbra is aláz, csak kapott még oracle-t, meg free adepth unitot, hogy könnyebb legyen neki air-re mászni
Zergként meg továbbra is vért izzadsz, hogy megfogj egy a-move tosst 
-
BeLucZ
addikt
üdv. néktek!
régen jártam már itt, kérdésem az lenne hogy van valakinek tudomása arról hogy manapság mennyien játszák a wol-t ? egész pontosan a ladder részre vagyok kíváncsi
maradt e még valaki a wings of libertyben, vagy már mindenki a lotv-ot tolja ? csak mert megvettem olcsón nosztalgia gyanánt az új profilomra, lotv megvan már egy ideje de valahogy nekem mindig is a wol jött be a legjobban, annak a feelingje, lehet csak a régi szép emlékek miatt, mikor elkezdtem ott ladderezni kezdőként 
-
-
Medocsabi
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
Semmi változás.negyedszer törlök le minden blizzardos dolgot,törlés után még rákeresek a maradék esetleg fönt maradt starcraftos mappákra és azokat is törlöm.de semmi változás. jövő héten veszek egy ssd-t a laptopba,és újrahúzom a wint. Csak bosszant hogy mi a bré lehet.Az összes frissítás minden pontját leellenőriztem,hátha találok valamit,de semmi. Tiszta X-akta

-
Formaster
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
Valami nem kóser, ritkán szokta nekem is ezt a képet dobni, ha csak a blizzard app fut. Egyszer csak összeomlik, de elindítom és megint megy. Ha game is megy akkor még sosem crashelt. Valami nem oké blizziéknél. Azt a ladder menüt is megcsinálhatnák már, nem hinném, hogy senki nem panaszkodott még rá.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Medocsabi
üzenetére
Érdekes nyavaja...

Lett javulás 2 nap óta?
Esetleg, ha nem javult, próbáld meg az SC2(64).exe állományt rendszergazdaként indítani, hátha...

Nálam is frissül a W10 folyamatosan, de még nem dobott hibát... kopp.kopp.kopp.

Lehetséges, hogy lesérült vmelyik, pl. VGA, Sound drivered?
Bár azokra szokott hivatkozni általában.
Nekem pl. W7x64 alatt, döglödő rendszer volt, ha a játékból menet közbe alt+tab, vagy windows gombbal tálcára tettem, visszalépéskor VGA driver hibára hivatkozott, és semmi nem segített rajta (de, a WIN reinstall
, bár az nekem amúgy is esedékes volt, neked meg nem cél.
)Sérült volna az SC2 állománya?

Bár ha volt SC2 reinstall, akkor ez kilőve.... ötletelek...
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Tegnap reggel frisíttet a win 10 a laptopomon,azóta nem tudom elindítani a sc2-t! már a blizzard appot és a játékot is töröltem/telepítettem de hibát dob! Nálatok minden ok? Valaki esetleg tudja a megoldást? Ha nem kapom meg a napi desert strike meg marine arena adagomat előbb utóbb bekattanok!

-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ennyi.

-
hobizoli
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
baeg.... ebben az mukodik?

mik derulnek ki...
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
sotet lesz, 10perc utan annyian jonnek, hogy meghaltam

most neztem a visszajátszásban, amikor bejon az a zoldet kopo vmi kukac, meg a repulos akarmi is, akkor lemegy 50-52fps-re is
mondjuk az meg boven jatszhato szint
kesobb nemtom mekkora rohammal jonnak, hogy esetleg akkor tovabb is esik-e ennel, mert odaig nem jutottam el... megez az i3-s gepen volt ennyi az adatlapomon
-
jokeph
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Köszönöm, teljesen meggyőző

Ma érkezik az új cuccom:
CPU: Intel Pentium G4560 BX80677G4560

Alaplap: Asrock Z270M-ITX ac

RAM: G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C15D-16GVGB,

ebbe a kuckóba dobom össze:

Aerocool Xpredator Cube Orange Edition
Alig várom, hogy megkínáljam az SC2-vel.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
na megvan
egy cooperative game volt egy tarsjatekossalminden beallitas ugyanaz, mint a i3+GF770-n
25-35fps korul kovajgott, de a VGA 99-100%-n nyekeg ebben (GK208-s kodu GF730-2GB-64bit)normal fokozat egyelore
nemtom mennyire nagy otlet kiprobalni ezzel brutal-n, de a CPU usage ilyen 20-25% korul volt, szoval nem biztos, hogy abbol sokat esne -
Formaster
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Nem, 7700k 5!Ghz
Semmit sem érsz a dual cpuval
Pont az a lényeg h 1szálas teljesítmény kell, a dual cpu videomunkához való
Mongyon le!
Nincs mégegy olyan xar map 
-
Scholes9
nagyúr
Nah megvettem a Nova pakkot, ettől olcsóbb már nem valószínű, h lesz

-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Most esik le 7700K val 66 FPS

Akkor lemodom a Dual socket rendelést
Lehet igazad lesz és lassan lemondok erről a pályáról pedig úgy kitréneltem volna magam night 2 die-ra
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
fogadobizottsag: bunker, mogotte 3 tank, fent ket oldalt is 1-1 tank, meg maruderek, marineok, medicek
neha el szokott erni a bunkerig is -
Hardstyler01
tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
en maruderrel lassitottam le oket
-
Formaster
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Ha a multi a cél akkor ne is folytasd gép ellen. Tolj inkább pár custom gamet multi mapokon AI ellen, ki tudod választani a taktikáját, nehézségét stb és ha a hard gépet elvered mehet az unranked. Teljesen más ember ellen játszani, ráadasul a géped nagyságrendekkel jobban fogja bírni. Nekem 3v3-ban sem esik 100fps alá, ami left2die-ban volt 66
az egy vicc map. -
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Húzással mene a Coop, nem diavetítéses.

-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Szerintem kellene párat Coop-oznod, az bejönne neked. Brutalon egyáltalán nem könnyűek, főleg ha fejlesttségi szinteden felül vállalsz, és/vagy kapsz egy béna partnert, könnyű bukni.

-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
-
Hardstyler01
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hiányozna is pár bázisvédelem ez a földből felugró lángszóró nagyon bírom!

meg a wings of liberty single végén az a zerg harang vagy micsoda ami gong szerűen lesújtott és lassította az egységeket nagyon imádtam de jól jönne most!
Igazából ez a pálya nekem nagyon bejött most látom co-op ba is van valami hasonló! -
Winner_hun
félisten
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Multiban lehet fejlődni, itt max. az egységeket tanulod meg hogy mi mi ellen jó. Ráadásul multiban az itt játszott egységek közül néhány nem is szerepel.
-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Szerintem meg pont az e-sport 1v1 rész amin nincs mit fejleszteni bőven vannak egységek stb..
De a story meg a grafika avul el a leghamarabb ebből mertem ilyenekre következtetni!
Nekem special eszembe nem jut multizni ameddig gond nélkül nem verem a gépet night 2 die nehézségen!
De ugye a fent említett problémák miatt nem haladok még brutálon se
-
Formaster
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Hát el kell szomorítsalak, nem elsősorban. A blizzardnak az esportból sokkal nagyon profit termelődik, mint a jaték eladásokból. Ez a game elsősorban 1v1 e-sport, az összes többiért csak összetehetjük a kezünket. Egyébként 10 éves korához képest meg nem is annyira rossz a téma. Biztos h dolgoznak az új részen, de elkapkodni sem fogják
bár állításuk szerint még csak gondolkodnak rajta 
-
Formaster
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Biztosan nagyon számít a véleményünk

Szerk: amugy csak a csori sc miatt hogy nem ryzen konfigot építettem. Pedig már majdnem beadtam a derekem a pirosaknak

-
Formaster
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Ennyire "régi" a motor. Ezen nem tudnak újítani, az egész game-et újra kéne írni. Azért ne felejtsük el, hogy egy 2007-ben már bejelentették, hogy fejlesztik, az azt jelenti, hogy akkor már csak az utolsó simítások voltak hátra kb. Tehát egy 10 éves game-ről beszélünk, azóta foltozzák a hibákat, de motort csak az elejéről lehet írni.
Az arcade gamektől meg ne is várj többet, azok még ennyire sincsenek optimalizálva. A világbajnokságokon 1v1-et nyomnak, effektív az jár a legkisebb számítási teljesítménnyen, mert mind a két fél saját egységeit magának számolja ki a rendszer, nincs benne az AI gondolkodása stb. Az 1v1 nálam még elfut az 5 éves AMD laptopon 2Ghz-en 4giga rammal, igaz rusholni kell vele, mert nagyobb egységszámnál képregény lesz

Szóval ez van, várjuk az új részt, reméljük az elkövetkező 2-3 évben érkezik valami, ahogy a blizzt ismerem már dolgoznak rajta, csak még csendben lapítanak.

-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Igen, ennyire ósdi a játék motorja (2008/9-es fejlesztés lehet durván).
Világbajnokságon szerintem folyékony nitro hűtéssel szénné húzott atomerőművel tolhatják

Mondjuk, az 1v1 igénye ehhez képest semmi nyél grafon is FHD-ben.
Arra még az FX is megfelel alapórajelen, hozza a 40-60 FPS-t.

-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Ennyire rossz a motor vagy nem tart még itt a számítástechnika?
Világbajnokságon milyen hardverekkel nyomják? Nincs valami titkos wcs patc?
Most olvasom az összesfoglalót: A teljesen új grafikus motor a modern kor követelményeinek minden szempontból megfelel, de Blizzard-tól megszokott módon a gépigényt próbálják a lehető legalacsonyabban tartani
Egy ekkora cég mint a Blizzard nem tud motort írni?

-
Formaster
addikt
válasz
Hardstyler01
üzenetére
A 60FPS-t gyorsan felejtsd el. Nálam kaby lake-en 5Ghz-en volt meg a stabil 66FPS és nincsenek kimaxolva a graf beállítások, mindez 1080p-ben. Jokeph-el direkt kipróbáltuk
-
jokeph
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére

Mintha magamat olvasnám.
Az aláírásomban lévő konfigban lévő SSD-n a W7 x64 Ultimate már a 3. alaplap/CPU x párost hajtja az utóbbi 2 évben.
1. Asus M3A78-EM + Athlon II X2 240, cserélve X4 Opteron 1381-re (4*1 GB Corsair 4-4-4-12 DDR2 800 RAM)
2. Asrock 970 PRO 3 R 2.0 + X4 Opteron 1381, cserélve FX 8320e-re (4*2 GB G.Skill Rip Jaws DDR3 1600 RAM)
3. MSI 970A Pro Carbon Gaming + FX 8320e (4*2 GB G.Skill Rip Jaws DDR3 1600 RAM)

-
hobizoli
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Ha az SC2 legalább egy Crysys engine szintű motorral bírna, sosem cserélnéd le az FX-et.

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Köszönöm!
De nekem kéne rendes M.2 az ssd-m miatt!
ja most látom a gigán van is!
mondjuk MSi fan vagyok! 
Ezzel a procival megoldható a fix 60 FPs ezen a pályán? vagy itt is tuningolhatok!?

továbbá usb C is kéne!

WCS-n milyen géppekl nyomják? Ott gondolom botrány van ha 60 alá megy az fps!

-
hobizoli
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
felesleges az i7 is, mert 2core-n fut csak

latod, egy i3 is gyorsabb, mint az i5 a magasabb orajele es egyszalas teljesitmenye miattG4560 meg 1050Ti kene neked
pont most szamoltam ossze mennyibol allna meg
G4560 CPU 17k, Asrock H110-s mATX deszka 15k, Corsair 8GB DDR4-3000 22k, 1050Ti 49k... = 106k bruttó zsirujan garral
ha jobb anyulapot akarsz ala ennel a beugrosnal, akkor annyival tobb nyilvan a tortenet
kb 115k lenne egy ugyanez Gigabyte GA-B250M-s (pl azzal ami az adatlapomon a 2. konfigban van) -
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
AMD fanként is at kell mondjam, hogy igen, Intel procira van hegyezve a játék (helyesebben az egy szálon minél magasabb teljesítményű procikra - ilyen meg csak Inteléknek van döntően.... érdekes lehet, hogyan mehet egy RyZen proccal.
Tegnap havernál is megpróbáltam a Left2 Die-t, brutalon, ez a konfigja:
Core i5 4460 (LGA 1150, 3,2GHZ - OC nincs, Hashwell)
GigaByte B85 alaplap
2*4 GB DDR3 Kingston Hyper X Fury Ram
XFX R9 380 4 GB VGAGrafika:
FHD felbontás, minden ultra ill. extreme, tehát minden beállítás maximumra tolva.
Az 5. percben tömegnyomorban nála is beesett 24-25 FPS-re, azt tartotta is

Meglesz vele a játszhatóság, picit vissza kell venni a beállításokból, ill. egy kis OC nem ártana... - csak ahhoz Z-s lap kéne meg "K"-s proci.

Mindenesetre járható útnak tűnik esetedben az intelre váltás.

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Én egyből a játék elején lebontom a bunkereket a bejárat közepéről és kettőt hizzok a helyükre! És az egész játék alatt szórom az aknákat a bejáratok elé ahogy csak bírom! Első fejlesztés a lángszórós torony azt mind a 4 bejárathoz amenyit nem sajnálsz az aknák közé! A két bázis sarkába 3-3 légvédelmi torony természetesen minden scv-vel megszórva! Második fejlesztés erőmű! Harmadik oltó drónok! Reggel takarítás plusz két külön "kisautós" csapat írtja az épületeket! A tornyokon lég védelem a két barikádos bejáratánál a Földre hátrafelé. Ezt nekem csak Az 5000 Stank tudja (meg a 12 fps es FX proci
) hazavágni
De ha eljutok a seage tankig amit a bunkerfejlesztés után szoktam az eddig felsorolt fejlesztések után és az ásványból se fogyok ki Akkor már sikerülhet egy kis szerencsével!
Apropó ásvány külső ásvány suerzésre én csak a bázishoz legözelebb eső bal oldalon az elbarikádozott alsó bejárathoz esőt használd! Ott ha kitakarítottál azt elkerülik! Kivéve stank + neadous worm
Apropó 2 ha a bázis közepén jön a féreg majdnem minden egység rá koncentráljon!
Sok sikert Ha lesz rendes proci jöhet a NIGHT 2 DIE fokozat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, most W10 X64 Enterprise N van, itt se nyöszörög.