Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez valami hatalmas jatek volt annakidejen
billentyuzetrol nem iranyithato veletlen? -
föccer
nagyúr
válasz
LinogeOW
üzenetére
Viszont időbe telik, amíg a nexusban/queenekben is gyűlik az energia. Az egyedüli különbség az, hogy mire használod fel ezt az energiát. Z arra, hogy gyorsítsa a gyártási kapacitását és mapkontrolt teremtsen, a P arra, hogy gyorsítsa a gyártási kapacitását és a fejlesztéseket, a T arra, hogy gyorsítsa a termélést (a +bevételből több gyártó épületet építsen ezzel növelve a gyártási kapacitást) és mapkontrolt teremtsen.
Nem értem, hogy hol a hiba :-/
Winner: Ez lenne az?
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
Jön valaki bomberbotozni?
-
execute93
őstag
Fajt váltottam, protossról Zergre. Van egy kis izgalom így

-
h.adam.92
őstag
Remélem az MLG-t nézi mindenki, azért van nyugalom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32389) zuzu000: Kérdezd meg tőle
. A ViBEvsScarlett jobban fog érdekelni. 
-
nemaa
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, ez nagyszerűen hangizk! Akkor már lesz esély játszani és a megjelenés sincs annyira messze, ~3-6 hónap

-
nemaa
csendes tag
Van bármi hír a Heart of the Swarmról? Elég régóta tudjuk, hogy dolgoznak rajta, de semmi megjelenési időpont, még negyedévről sem tudok, pedig jöhetne már.
-
rt06
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
ezert kellene mindenkinek randomoznia legalabb egy honapot, hogy tisztaban legyen a fajok kozti kulonbsegekkel
es itt nam arra gondolok, hogy melyik egyseg hogy mukodik, mi hol keszul, vagy mennyibe kerul, hanem hogy a harom faj egeszen mas megkozelitest igenyela fenti esetben, pl a t-nek hiaba van nagyobb bevetele a mule-ok miatt, ezzel nem tudja ellensulyozni azt, hogy a p gyorsabban tudja felhizlalni a hadsereget, vagy hogy e megnovekedett bevetel nincs hatassal a gaztermelesre
-
zuzu000
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Jó is az nem értem mi a probléma vele
Én imádok úgy játszani, hogy csak a szórakozásnak élek és nem görcsölök a nyerésért. Annó amikor még hajtottam az 1v1-et valahol platinába való felkerülés előtt voltam. De egyszer felismertem, hogy bakker azzal álmodok, hogy milyen liga ellen mennyit nyertem. Ááááh, nem kell az nekem. Inkább a backseat gaming. 
üdv, föccer
-
ÁdiBá
veterán
1v1 et marha nehéz játszani szerintem... Nekem egyáltalán nem megy...
Elrontom mindig a támadást, és vissza támad már meg is haltam...
Van 5 győzelmem 1v1 be, felrakott aranyba. Most meg megállás nélkül kapok ki...
-
rt06
veterán
válasz
zuzu000
üzenetére
urissten, 100-al tobb mineralt huz be, kb egy percig, amig a mule tart (mellesleg erdekelne, mi a fenet csinalt a 30 parasztod, mert 1 cc-bol nem tud annyi mule-t ledobni, hogy ekkora kulonbseg jojjon ki)
cserebe neked 600-zal tobb gaz beveteled van, es a mineral sem fog visszaesni 500-ra egy perc utan
lehetne kerni, hogy hanyagoljuk az ilyen (gyerekes, ostoba, idiota) szinvonalu sirast?
ha ezek utan kiszoptal, az nem a terran, vagy a toss hibaja, hanem a tied es senki mase -
ennyi
ha ezt nem tudod feldolgozni, nem neked valo az sc2szerk.: foccer is ezt irta le, csak sokkal finomabban, mert nincs benne annyi sor, mint bennem ^^
-
zuzu000
őstag
Most nem kicsit baszott fel a játék balance.
PvT, én toss. 3v3 base, leverem az övéit, csak a main maradt. (csak felemelte a commandot)
13 parasztja maradt 1 baseről, az én 52 paraszt 3 basem ellen.
Kinek volt nagyobb az incomeja? Tippeket várok. -
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért a CS:Go őrület közepette, nem egyértelmű, hogy mit streamelne

-
Formaster
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt tudom
de execute mióta streamel? -
execute93
őstag
http://sc2replays.jmk.hu/ miért nem megy? Ezt adta ki a google

-
execute93
őstag
Valaki igényt tartana streamemre?

-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy érzem ezzel azt akarod mondani, hogy amikor játszol, akkor neked megy nagyon a játék

-
Alg
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Most olvasgatok vissza...
nagyon gyenge a Z levegő ellen.
Nana... lesz ám hydra speed is, így nem ablakon kidobott gáz a mass air ellen korán kihozott pár hydra, később is használhatók maradnak támadásban.
Shreddert szerencsére kicserélték erre az aknára, ez így jó, bár kicsit érdekes hogy 1 akna-1 halott queen... viszont gáz kell hozzá, és ha nagy mennyiségben csinálja a T, akkor a baneling/infestor ugyanúgy megoldja a gondot mint ZvZ-ben a sok ellenséges baneling ellen...
zuzu: Én benne vagyok, bár ma nem leszek, de esténként tudok játszani 1-2 meccset
-
Alg
veterán
Szerda reggeli karbantartás (D3 nagy-nagy peccset kap...)
Apropó, lassan esedékessé válik a szezon vége, tudni már valamit mikor kezdődik a következő (9. talán)?
Tegnap egész este Sheth streamet néztem (Playhem, a Fuzer elleni 3. meccse egy igencsak izgalmas majd 40 perces ZvT) és már viszket a tenyerem, de nem akarok diamondba visszamenni goldos jelenlegi tudásommal

-
ÁdiBá
veterán
A héten délutános vagyok. Barátnőm nézi a szerelem rabjait. Mondom ide ülök picit sunyin SC2-özni, de mást sem enged fel a B.NET.?!

Mai SC2 is kimarad.Az elmúlt napokban találkoztam olyan hibajelenséggel hogy kidob a Blizz szerver játék közben, haveromat percenként dobálta. Remélem ezt a problémát orvosolják most.

-
DarthPeeter
aktív tag
Üdv!
Valaki egy kis gém?
-
h.adam.92
őstag
Most néztem, hogy replay-ben az EPM végre tényleg az EPM-et mutatja és nem az APM-et.
-
Kipróbáltam ezt a hotst, hát elég durva a zerg azzal a földbeásott broodlordal
nagyon kell rá vigyázni. Intenzíven kell colo és observer. Arcadén fentvan egy mod. -
KrAt
veterán
Egyre jobban és jobban bejön ez a játék
Bár vicces, mert 1 pályán tolom szinte (Squadron TD), de ott lassan értem, mit és hogyan kell, hogy végigvidd
Nem olyan, mint az SC1 volt, hogyha tudod a módot, akkor nyertél, hanem ezer és egy befolyásoló tényező van, kurvajó
Nem bántam meg, hogy átnyergeltem ide 
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
egyebkent ugy nez ki, lassan jonnek a pro-k is sc2-zni
valoszinuleg koze van a dolognak ahhoz, hogy a legutobbi proleague szezon mar osztva van, a merkozesek fele bw, a masik fele sc2, es ha van ace match, azt is sc2-ben jatsszak: "The season is a hybrid between StarCraft: Brood War and StarCraft II meant to ease the transition to StarCraft II. This is the first season to feature StarCraft II."
-
Más is kapott ilyet? Battle.net Account Locked
Marhajó
Ott vagyok, hogy új jelszót kell megadnom, de gond van a last és first nevekkel. Ugyanis, nem tudom, hogy hogyan adtam meg. Milyen sorrendben, ékezetekkel vagy nélkül. Túl sokat próbálkoztam, és most már azt mondja, hogy vegyem fel a kapcsolatot a customer supportal. Hol, mit írjak nekik? -
execute93
őstag
Sziasztok, mi a helyzet a játékkal? Kb 1-2hete nem játszottam.. (CS:GO őrület
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. A ViBEvsScarlett jobban fog érdekelni.