Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn
üzenetére
még a végén megsajnálunk

-
killerjohn
addikt
gyerekek, csütörtök óta nem játszok, és már az ideg szétb@sz... kemény ez az elvonási hiány dolog... kint ülök az óceánparton, gyerekkel homokozok, kész a vár, aztán csináltam 6 kis figurát: "nézd Peti, ez itt a colossus meg 1 sentry, az meg ott 3 roach és egy infestor. milyen fejleszések kellenek a protossnak, hogy ezt megnyerje a 0/0 zerg ellen?" Feleségem szánakozva néz... még streamet sem tuk nézni, annyira siralmas itt a mobilnet. Odahaza összetehetjük a két kezünket, hogy milyen fejlett a mobilnetünk.

-
AlyArkhon
őstag
válasz
_OldBoy_
üzenetére
Én erre csak annyit mondanék , hogy megközelítés kérdése az egész. Nekem alapvetően jó érzés team gamet tolni , ellentétben az 1v1 el . 1v1 alatt adrenalin sokkokat kapok nem lehet így normalisan gamelni. + ugye team game alatt ts is megy , mégiscsk jobb móka. Mondjuk alapvetően nem érdekel veled ellentétben hogy vesztünk-e vagy hogy milyen ligában vagyunk , inkább funoljunk jókat. Oksa néha nálam is elgurul a gyógyszer tudom jól
de hát na ...A budizás
lol arról meg annyit ( ha már így pont engem említettél meg
) hogy csak olyan szapora kapjon el a legfontosabb 1v1 es partid alatt amilyen engem akkor, és ne tudjál kiszaladni .
Semmi egyéb . -
AlyArkhon
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Küldtem Pü-t vegyél fel a címe alapján ha gondolod.

-
h.adam.92
őstag
nfteamPurple vs mTwDIMAGA stream
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó, megtanulok.
Akkor most újrarakom.

MOD: Ja igen, hivatalos b.net verzió lecsurgott az éjjel, de már VladimirR átküldte a torrent file-t.
-
Felraktam a kilenst, de németül van minden. Hogy tekerjem át angolra?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
felvettelek

-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
plusz az elso post vegen is van par jatekos innen a topic-bol
-
Winner_hun
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Pár hozzászólással előbb írtam, bárki felvehet

-
FoBCRaistlin
őstag
Skacok, miután sikeresen visszakaparintottam a game-em, én is szívesen barmolnék párszor "ismerősökkel". Akinek van kedve dobjon egy azonosítót és felveszem.

-
_OldBoy_
tag
válasz
föccer
üzenetére
Szerintem pont fordítva van, az 1v1 a jó móka, a team pedig inkább a görcsölés

Ahányszor elkezdek több v több-et játszani ladderen 2-3 játék után az élettől is elmegy a kedvem. Több vs 1 rush, lag, bm, stb. Ehhez képest 1v1-ben max egy ellenfél támadhat meg, és ha nyer az nem azért van mert én mindent jól csináltam csak a csapattárs budin volt miközben hárman lerusholtak ( igaz Aly?
) hanem mert én rontok el valamit, amire aztán a következő játékban tudatosan figyelek és kijavítom. Így lehet építkezni és egyre több apróságot megérteni és megtanulni a játékról. Team game számomra - főleg random társakkal - teljesen random dolog. Customben elmegy, mert ott aztán tényleg nem érdekel hogy ki nyer, de ladderen zavar. -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
már régóta akartam prohardveresekkel gamelni

-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
most felveszlek
de csak este tudok gamelni 
-
Eyesis
őstag
Van kedve valakinek jatszani velem estefele 1v1et? gyakorlásképp?
egyenlőre silver vagyok 1v1ben de még nem rankoltam be magam season 3-ra -
sith7
félisten
válasz
_OldBoy_
üzenetére
Difficulty:
Very Easy: Similar to multiplayer AI ("very hard")
Easy: "GT AI (normal vision like player)"
Medium: "GT AI (full vision)"
Hard: "Same harvest rate as the player at the beginning, then slowly increase from 1 to 1.5 times in 10 minutes."
Very Hard: "Same harvest rate as the player at the beginning, then rapidly increase from 1 to 2.0 times in 10 minutes."
Insane: "The AI get double resources at the begining. Only use 1 strategy for each races but using all the units in the game
... na ezen aztán van nehézség ... 
-
_OldBoy_
tag
-
David75
őstag
Up. Még mindig nem kaptam érdemi választ. Előre is köszönöm.
-
whitezo88
nagyúr
valaki teamplay? most rámférne kis darálás.
-
Eyesis
őstag
Ti hogyan gyakoroltok be BO-kat?
-
_OldBoy_
tag
Jó írás az MLG-s Koreai Terran dominanciáról és a blueflame előretöréséről.
-
_OldBoy_
tag
Az utóbbi hetekben elég sok 1v1-et játszottam, úgy érzem kezdek átállni team játékról és egyre jobban értem / átlátom a dolgokat. Persze még mindig nagyon béna vagyok, de élvezem hogy egy csomó dolog jobban megy. Eddigi tapasztalatok zergként plat szinten,
- P ellen 11p18h nyitás biztonságos, P reakcióját látva lehet akár még 1 expet is lerakni
- Z ellen 14g13p szintén használható, a korai pool-okat meg lehet vele fogni, a 15h-t pedig bűntetni
- T ellen 15h15p-vel ha nem close pozíció shattered temple, akkor nem túl bonyolult levédeni a bunker rusht, csak sok drone kell hozzá, 10-es scout és a natural fölött körbenéző ovi
- Shattereden a main mögötti sziklára rakott ovi = legális maphack, volt olyan ZvZ-m mikor a gyerek reportolt hackelésért, mert nem értette honnan tudom hogy mi történik
- Z/P/T gameplan midgame-re = infestorok, nemcsak az AoE sebzés miatt, de senki se szeret infested terrant aprítani, ahogy kiköpöm őket visszahúzzák a sereget, ezzel igen sok időt lehet nyerni ami zergként az egyik legfontosabb
- Scouting-nál az 5 perc körüli ovi létkérdés, de emelett fontos hogy a natural mögött eldugok egy linget hogy lássam mikor expel. Ez igen nagy segítség, mert rögtön tudni hogy kell-e aggódni vagy sem
- Csakúgy mint a natra, a harmadikra is érdemes linget rakni -
h.adam.92
őstag
válasz
princeps27
üzenetére
hali!
lehet, GOM playert le kell hozzá szedni.
-
princeps27
tag
hy, nem tudjátok a GOM tv-n lehet nézni élő GSL-t ingyen, gyengébb minőségben?
-
Alg
veterán
Nah holnap próbálok majd estefelé valami stream-et összedobni, de nem tudom mennyire fog sikerülni... sajna a P8600 ehhez már harmatgyenge, talán ha minden mást lelövök egy 10fps körüli átlagértéket tudok produkálni...

Ha nem megy akkor csak Január környékén fog indulni, akkorra van tervezve egy asztali gép.
-
whitezo88
nagyúr
hm platina liga 2v2 és cheeselnek, meg mass rocsolnak, meg nem is támadnak?
2t vesztettünk ma, mind2 dual massolós marine csapat. (egyiket azért főleg mert korai colot akartam - nem jött be
)
(mi gold vagyunk, de sok platinát adott - S.F. csapatok) -
Alg
veterán
OMG Ret 8:30-nál 5 hatchery és 70 drone Tal'Darimon

-
Alg
veterán
Végre Ret-nek sikerült valami komolyabb tornát nyernie, grat

Sajnos élőben nem láttam, megyek VOD-ot nézni
Jó ez az albis net (30/3)
-
föccer
nagyúr
Qúúúl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most Ret nagyon formában volt. Bár szerintem Thorazin nehezebb ellenfél volt.
Minden esetre gg wp
üdv, föccer
-
AlyArkhon
őstag
A lényegre haza értem
Yeee... -
David75
őstag
válasz
föccer
üzenetére
No akkor starcraft 1-el kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy map editor-ban próbálok csinálni egy scenario-t. 1 human 2 gép ellen. Van egykét módosítás az egységek értékeiben. Egyetlen egy problémám van, hogy ha elindítom custom game-ben a pályát use map settings módban a játékot akkor minden stimmel is csak a két gép nem csinál semmit. A munkások állnak se bányászat se építkezés se se támadás. Angol tudásom kb az alap és a közép szint között van így olvasgattam a help-ben, computer ai script meg minden de sehol se találok ilyesmit a map editor-ban.
Hogy oldjam meg hogy a gép rendesen működjön mint melee-ben?
-
föccer
nagyúr
válasz
David75
üzenetére
Eléggé sokan vannak itt is, aki tolták a bw-vel is. Ha angol nyelvű is jöhet, akkor meg teamliquid.net fórumja az egyik legjobb a témában.
üdv, föccer
RE: (#24318) _OldBoy_
Honnan vesztette el nani ezt a meccset
Ha az elején 1 sentryt lehoz, és távol tartja a bunkertől az scv-ket, akkor simán nyert volna, csak sajnálta rá a gázt 
üdv, föccer
-
_OldBoy_
tag
-
David75
őstag
Nem tud valaki olyan starcraft 1 topic-ot ahol lehet hozzá értő emberektől kérdezni? Lehet az ph lapcsaládon kívül is.
-
whitezo88
nagyúr
tp vki?
-
_OldBoy_
tag
Nem lehet ezt már idővel bírni, ma kezdődött a Blizzard EU Invitational, le is maradtam róla. Holnap lesz a döntő.
-
_OldBoy_
tag
Stefano streamet nezek, nagyon allat ahogy tolja

-
föccer
nagyúr
Mennyire benyaltam egy 1 base VR rush-t :Đ
üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
hajrá

-
Winner_hun
félisten
Hmmm platinások egyre könnyebbek, jó lesz ez, bár van még mit csiszolni.
-
whitezo88
nagyúr
én pont most kezdem el a nagyobb játékot (igyekszem), 1v1ezés, ladder teamplay stb

-
sith7
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
ok

-
killerjohn
addikt
most 1 hétig nem vagyok, nincs sc2 :-( játsszatok helyettem is! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Yettel topik
- Energiaital topic
- Képregény topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kegyetlen ..

) hogy csak olyan szapora kapjon el a legfontosabb 1v1 es partid alatt amilyen engem akkor, és ne tudjál kiszaladni .
Semmi egyéb .

... na ezen aztán van nehézség ... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)