Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
csak tegnap jött egy gondolat , hogy 3v3 4v4 re kicsit ráálok az infestor használatára . Hasznos egység nagyon , csak jó helyen tartani és mozgatni elég nehéz . Egyébként sokszor segített úgy gondolom. ( mintha végig taroltuk volna Winnerhunnal a 2 playert ráfordulva a következő kettőre is phs 4v4 ben )
Viszont jó hogy mondod ezt a bujtatást , tolok is párat gép ellen megnézve hogy lehet időben lehozni az első infestort + betölteni neki az upgradet is . -
AlyArkhon
őstag
Föccerrel toltuk [link]
20 ik perc epic attackom infestorral . Pár kattintás igaz , de az ellenfélnek egy játék minusz
-
föccer
nagyúr
Valaki egy kis teamplay?
üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
majd alakítok valamit. de ez botrány hogy képtelen vagyok rendesen játszani 1v1ben.
de hogy még a kijelölés se ment, meg fps lagg volt, az még rátett egy lapátra (2v2ben se szokott ez lenni) -
rt06
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
na nem megy a korai tamadas, ne eroltesd
en ujabban raszoktam, hogy toss-szal 3gate+robo-val nyitok, eleg jol lehet fogni vele mindent
ha az ellenfel toss, szinte tuti, hogy 4gate-et probal, ekkor az immo igen jol jon
ha az ellenfel zerg, akkor attol fuggoen, mire megy, vagy (massling eseten) mass zea megtamogatva par sentry-vel, stalker-rel, forge, +1 attack (zergling ket utes lesz 3 helyett) es minel elobb folmenni colo-ra, vagy tobb stalker, kevesebb zea, es immortal (roachling ellen)
ha az ellenfel t, akkor charge zea + immo/colo, attol fuggoen, hogy marin, vagy maraduer a hangsulyosabb a seregeben
altalaban, miutan elsore megfogom az ellent, lehet is ledobni egy exp-et, ami utan johetnek a colo-k es a zealot charge
vagy ha nem tamad, mert exp-elt, lehet megindulni mikor megvan 1-2 immo -
whitezo88
nagyúr
nem tudom mi van. 1v1be hihetetlenül noskill vagyok. azóta is csak vesztek, és a helyem meg ugyanaz. lassú vagyok, bár próbáltam mindig korán támadni, de esélytelen. legutóbb már téynleg béna volt a zerg, de erőltettem a földi egységeket pedig tele volt linggel meg banelinggel, void ray massal simán több esélyem lett volna...
AAAA -
whitezo88
nagyúr
KILENC lossom volt zsinórban 1v1ben, KILENC (placementel együtt) de még mindig platinában vagyok, többszáz wines embereket ad be ellenem, mikor dob már le?
amúgy elég zavaró h valamiért nem megy utóbbi 2 meccsen a kijelölés. elkezdem úzni és csak a csapat felét jelöli ki
felrobbanok! -
rt06
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
van egy magyar leiras is, viszont ezt nem igazan tudom ajanlani, tele van hibakkal, pontatlansagokkal
angolul lehet igen jo infokat talalni teamliquid forumon, pl
Comprehensive Ladder Guide
SC2 Ladder Analysis: What YOU Need to Know
SC2 Ladder Analysis: Part 2 -
rt06
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
ha linkelsz egy battle.net profile link-et, akkor tudok pontosabbat mondani, de ha tippelnem kellene, 1v1-ben nem volt besorolva az illeto, ezert kellett letolnod az 5 placement merkozest
ezt minden jatekmodhoz le kell tolni, ahol korabban nem voltal besorolva, raadasul csapatjatekban minden csapattarssal es randomban is (tehat ha mi ketten elkezdenenk 2v2-zni, akkor eloszor 5 besorolo merkozesunk lenne, mivel egymassal meg nem jatszottunk, hiaba van akar mindkettonknek tobb 2v2 besorolasaha mar be volt sorolva valahol, s te is jatszol abban a modban, akkor eleinte az o tudasanak megfelelo ellenfeleket fogsz kapni, de idovel rajon a rendszer, hogy megvaltoztak a kepessegeid es par (tiz) meccs utan a sajat kepessegeidhez illo ellenfeleket fog dobalni
-
whitezo88
nagyúr
válasz
CurrentValue
üzenetére
1: akkor, ha valaki vagy gold ligás hasonló skillel, vagy silver ligás de jó és téged ad be, vagy platinás, és rossz és téged ad be
rengeteg ember játszik.
2: nem igazért értem, ki nyert 190et? amúgy akkor kapsz hasonlót, ha már jópárat játszottál. -
CurrentValue
tag
na megvan a rangosorolás Gold 11 nem tudom milyne divizió. Létezik hogy valamleiykötökkel valaha is összetalálkozom?
Jha és az hogy lehet hogy 190 meccset nyert már a srác, de kiirta az SC hogy játszak 5-5 meccset minden kategoriába hogy beosszon. Akkor most már a saját tudásomhoz megfelelő embereket kapok? -
rt06
veterán
-
AlyArkhon
őstag
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondolom az sem a legjobb, hogy visszahallja magát a hangfalból... (mert ugye a mikrofont is rátenné a hangkimenetre ami megy a stream-hez)
-
AlyArkhon
őstag
Köszönöm a linket át fogom böngészni . Tegnap haverom mutatott egy új gamét csak úgy funolásból msn-en ekresztül és elég rossz volt a képminőség , ezért töltöttünk le inkább egy progit. Végül is a Dyyno Broadcaster progit használtuk , egész korrekt , beállításokal sem kellett szórakozni , kép teljesen jó volt a hang viszont a mikrofonom miatt és a hangfal miatt amikor beszéltem csak egy zaj hegy volt

-
rt06
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
nem biztos, hogy jol jarsz azzal, ha az en jatekombol akarsz tanulni (foleg, mert olykor nem csak te, de en sem tudtam, mit csinalok)
inkabb nezd hirakoshinji-t, tole tenyleg lehetarra amugy nincs valakinek otlete, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy:
- w7 alatt hallani lehessen, amit en mondok, ugyanis az en stream-en a jatek, a zene es hirakoshinji (ts-en keresztul) hangja hallatszik, az enyem nem, ugyanis fmle-ben csak egy hangforrast tudok kivalasztani, az a rendszerem hangja, de ha abba beleteszem a mikrofont is, akkor visszhangzik nalam, ugyanis hangfallal vagyok
- xp alatt hogyan lehet tobb hangforrast is rogziteni, ugyanis hirakoshinji vagy a rendszerhangot, vagya mikrofon hangjat tudta kivalasztani a stream-hez, a kettot egyutt nem (igy ott meg csak az o mikrofonja hallatszik) -
whitezo88
nagyúr
leggyorsabb win: elindul a meccs, 1 mp: kilép (kiesik?) egyik ellen, aztán 2. mpben a másik is, +24 pont, rank 21

-
killerjohn
addikt
teamplay?
-
rt06
veterán
-
h.adam.92
őstag
ez a 4v4 nagyon epic

kikapcsolódásra egyszerűen tökéletes... xD
-
AlyArkhon
őstag
Mivel szoktatok mostanában streamet készíteni ? Ami működik normálisan és nem bonyolult a beállítása vagy nem is kell beállítani csak telepíteni és fut is korrektul ?
-
AlyArkhon
őstag
Team Play valaki?
-
rt06
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
az uj ligak megjenelesevel kicsit atrendezodtek a ligak
egy vereseg meg nem jelent semmit, mivel - mint mar tobbszor leirtuk - a besorolasod (es a fel/le dobalas is) az mmr mozgoatlagabol szamologik (szoval siman elofordulhat, hogy egy nyert meccs utan fokoz le, vagy egy buko utan leptet feljebb) -
rt06
veterán
valoszinuleg a solo zen master achievement-re es a hozza jaro avatar-ra hajt, s mivel nem akar annyi idot raszanni, ezert "pennoyer rush"-ol
-
whitezo88
nagyúr
gondoltam sok hónap után nézek 1v1et. 1 placement, fele annyi pont mint a másiknak, loss, platina 99.

-
hajsza
aktív tag
Laddernél meg értelemszerűen azért nem lehet, mert különben az egyik játékos haverja belépne és súgna, hogy mit csinál az ellenfél.
-
whitezo88
nagyúr
nem lehet spectelni meccset? most jutott eszembe. pl havernak meccsébe belemenni és replay szerűen nézni, vagy akár csak úgy ahogy ő lát (hogy ne csaljunk TSel)
amúgy aki szeretne teamben játszani: whitezo88@gmail.com vegyen fel

-
rt06
veterán
válasz
killerjohn
üzenetére
az ott elgepeles, nem 50, hanem 5- (angol kiosztason egmas mellett vannak)
winner: megfaztam kicsit, az unimukk meg gyogyszer
-
whitezo88
nagyúr
találtam egy gyöncemet, de nypeti neve bizonyára ismerős mindenkinek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]a Rádió1 meg mögötte epic. de be kell valljam, ha játék közbe megy valami zene, jobban lehet játszani, mert nem görcsöl rá az ember, már aki hajlamos.
-
rt06
veterán
válasz
SilveRado
üzenetére
akit erdekel, ahhoz is van egy mikodo szerverem a bnet.jmk.hu cimen
AlyArkhon: jah, hogy team jatek? az egesz mas, ott bizony lehet gusztustalansagokat muvelni
multkor coolmaster-rel toltuk, rajottunk, hogy a paraszt dupla 4gate egesz jol megy nekunk ^^szerk.: indul a stream
szerintem 2 sor es egy kis unikum utan, egy harmadik sor mellett csiz napot fogok tartani -
SilveRado
tag
Az első része volt szerintem a legjobb

-
AlyArkhon
őstag
Állandóan rusholnak
pl marine zerg speed ling + futoszalagon fosajtott marine . Mi meg próbálunk játszani de egyre csak arra jövünk rá hogy ugyan azt a rush teknikát kell alkalmaznunk nekünk is ha haladni akarunk felfelé .Bezzeg ha néha kapunk egy normálist párost akiket pont ezzel a rusholgatós teknikával törlünk le a térképről egyből vagyunk mindenek csak jó emberek nem

-
rt06
veterán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
milyen patkany taktikaval?
-
DarthPeeter
aktív tag
A fene ebbe a sok kocsog platina ligásba.... Nem tudunk előre haladni, mert olyan patkány taktikákkal jönnek, hogy hajam szála az égnek áll.....

-
CurrentValue
tag
válasz
föccer
üzenetére
Szerintem ez már más tészta, de steam-en szoktam vásárolgatni akciós játékot, illetve rászántam magam egy SC2-re amit a boltihoz képest féláron vettem meg, és eredeti. Azt gondolom az már mindegy hogy első vagy második tulajdonosa vagyok egy ilyen játéknak, azért amiért vettem ( használható multiplayer) szerintem korrekt megoldás. Persze a sajátomként egy uj jobb lett volna, de igy is ez lett az eddigi legdrágább vásárlásom. ( a GRID meg CS anthology pakkom egybe nem került ennyibe).
Nagyon sokat peccsel, de ahogy megvagyok felnézek a megadott helyekre. Köszi.
-
adrian360
őstag
válasz
CurrentValue
üzenetére
lépj fel a "Hun-1" csatornára ott találhatsz magyarokat
aki lemaradt a dreamhack döntőről sajnálhatja, szerintem nagyon jó meccsek voltak
meg úgy az egész dreamhack 3 nap nagyon jó volt több ilyet
-
föccer
nagyúr
válasz
CurrentValue
üzenetére
Ez nagyon sajnálatos, hogy lopott játékkal tolják haverjaid
Az már becsületes, hogy "szürke" példánnyal szeretnél játszani. Bár az őszintét megvalva én nem javaslom a "használt" játék megvételét. 9-10 ezer forintért már meg lehet szerezni olyat is, amit még nem regisztráltak. Az biztosan, hogy a tied. Persze, ha ippeg ennyi ráfordítható sincs, az más tészta 
Gyere be a hun-1 chat szobába, vagy a prohardver-es szobába. Valószínűleg találsz 1-2 vállalkozó szellemű gyereket, akivel jól elpicsáztathatod magadat
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz
CurrentValue
üzenetére
vagy szimplán nekiállsz játszani azt majd idővel visszarak alsóbb ligába
-
CurrentValue
tag
válasz
föccer
üzenetére
a másodikra keresnék valakit, körülöttem nem jellemző hogy bárki is eredeti játékokkal nyomulna. Ezért hagytam abba a CS-t és több más játékot is, a folyamatos hamachi meg hekk, meg szenvedés...
Már működik az acc, csak a kódot elég rossz magyarsággal, csunyán irta a tulaj és nem tudtam elolvasni.
-
sith7
félisten
válasz
CurrentValue
üzenetére
rosszat sejtek ...

-
föccer
nagyúr
válasz
CurrentValue
üzenetére
2 egyszerű formája is van a tanulásnak.
1: gép ellen játszol, 2: custom game-ban valamelyik ismerősöddel, akivel esetleg TeamSpeaker-en, vagy Skypon beszélgetsz.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz
CurrentValue
üzenetére
ha nem tudsz belépni a megadott battle.net accountra akkor hogy akarsz játszani ?
-
CurrentValue
tag
Sziasztok!
UJ SC2 userként, van lehetőség arra hogy valakivel 2-3-4V-2-3-4V csatába tanulhassak? vagy mi a legjobb módja ennek? Szeretnék bele tanulni. Olyan SC2 vettem itt a formunon ami elvileg Gold rank 1es. Bár a megadott Battlenet accal nem tudtam belépni.
Nem eredetibe végig toltam a singlet 3x

-
föccer
nagyúr
No, akkor go to játszani
üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
ez a dzsuláj mekkora forma, szakadok rajta

-
föccer
nagyúr
GG WP
Grat!
üdv, föccer
kovsol:
Jaja, kellett jó pár mázlis másodperc, hogy nyerje a meccset. Többek között az is, hogy jó helyre ment scoutolni

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Mekkora Mázli!

üdv, föccer
-
Alg
veterán
zomg 6pool

-
Winner_hun
félisten
Itt megy 720p-ben
Nálam az angol nézhetetlen
-
SimS
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Üdv
Azért a 76k+ nézőt úgy tűnik már ők is megérzik

Én levettem 480p-re, így is tökéletesen élvezhető sztem, így nem akad.
Egyébként még így is elismerésre méltó amit ezek alkottak, jópár stream párhuzamosan, folyamatos 720p mellett 3 napig.. NASL tanulhatna tőlük közvetítésügyileg
p.s.: most már 720p is sima

SimS
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam hibátlan, és nagyon szép a kép.
A dreamHUK az nagy beszólás volt, de tényleg szép védés volt. Az már más tészta, hogy nagy hátrányba került huk. Minden esetre gg volt.
üdv, föccer
-
rt06
veterán
DREAMHUK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk egy vagon banelinget

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)