Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
princeps27
üzenetére
Azért van még pár nagyon jó - Liquid(Most jött Sheth, Blizz invitational-ön megverte Huk-ot és Idra-t is), Reign(Kiwi, Slush...), Dignitas(Nani, Select...), Sixjax(DDE, Major...), Mouz(Morrow, Thorzain...) Meg persze a koreába települt és egy ottani klánnal összeolvadt FXO...
Idra meg nagyon megemberesedett (legalábbis külsőleg), most hogy Machine meg Incontrol kezelésbe vette

-
_OldBoy_
tag
válasz
princeps27
üzenetére
Az FXO szerintem erősebb bár ott QXC-t leszámítva szinte csak koreai van (Sheth után Moonglade is elment), illetve a fOu-val való egyesülés miatt amúgy is félig Koreainak számítanak.
A hír másik fele is érdekes, HuK mellé újra Koreába megy IdrA hogy közös team házban gyakoroljanak Puma-val.
EG-ből szerintem csak HuK, IdrA és Puma van az élvonalban, Incontrol, LZgamer,Machine, sose fog odaérni, Demuslim talán megközelítheti.
-
_OldBoy_
tag
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
osszeszedtem parat a linkek kozul, csak magyaritani, meg formazni kell
no meg persze boviteni, de hirtelen csak ezek jutottak eszembe -
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
amugy a link-ek gyujtese valoban jo otlet, leirasok kevesbe (atlathatatlanul hosszu lenne, max par bemutato szo), pl.:
teamliquid (bo-k, startegiak, stream-ek, tlpd, tornak)
torna oldalak (gomtv, nasl, mlg, esl)
sc2ranks
vod-ok (day[9], warp prism / teevox, youtube csatornak)
sc2replays (egyeb replay oldalak)
blog-ok (Alg iteni bejegyzesei, _OldBoy_ blogja)ilyesmik
-
Alg
veterán
4gate...
Szerencsére most nem követtem el a szokásos hibáimat, nem drónoztam túl miközben ő nem is expelt, és pótoltam az elesett spine-okat is.
Honnan tudtam hogy 4gate?
- close position
- kiszúrta az ovi a probe-ot az elején ahogy a gold-nál bújkál
- CB a cyber core-ra
- első zealot után stalker jött -
Eagl3
veterán
Jah, kösz mindenkinek. Csak valamiért csontra fagyott a gépem...

-
Eagl3
veterán
Stream online: [link]
Valaki nézzen majd rá ha ráér legyen kedves és írja be chatbe, hogy laggol-e vagy sem.Sky, te meg levehetnéd a bannom a justin tv-d chatjéről...
-
whatever
aktív tag
-
VSZM
tag
SC2 guest key-t valaki tud küldeni privátban?
-
rt06
veterán
sajnos annak eleg gyer szokott lenni a felmeno aga, lehet az a szuk keresztmetszet nalad
xsplit-et, mikor neztem nem voltam elegedett a konfig lehetosegekkel, de ha tudod, probald meg a bitratat csokkenteni (ha van ra mod, egyeb beallitasok csokkentese nelkul)
illetve (bar ugy remlik, erre sem volt lehetoseg) gyozodj meg rola, hogy h264-es codec-et hasznalsz, annak kisebb a szabszelessegigenye, mint a pl vp6-nak (cserebe tobb cpu-t igenyel, de szerintem a te gepeden ennek nem kellene gondot okoznia)szerk.: esetleg allitsd be, hogy mentse helyben (is) a file-t, ne (csak) a stream-re kuldje fel, igy tudod ellenorizni, hogy a savszelesseg-e a problema forrasa
-
rt06
veterán
mivel csinalod amugy a stream-et? en probalgattam, legjobb eredmenyt a vhscrcap driver es flash media live encoder parossal sikerult elernem (sajnos a gepem nem egy eromu, igy 1v1-ben is problemas neha, de a lehetosegekhez kepest a legjobb minoseget ezzel tudtam eloallitani
-
Eagl3
veterán
válasz
iSonic
üzenetére
Darc1n:
Üdv!
Sajnos csak justin.tv-s streamet tudok berakni a listába, ennek oka egyszerű: A kód, ami leellenőrzi, hogy online-e, csak justin.tv streamek esetében működik. A leggyorsabb módja, hogy bekerülj a listába, ha justin.tv-n regisztrálsz egy streamet, ajánlom hozzá a http://xsplit.com progit, GL HF.
-
killerjohn
addikt
valaki tp?
-
rt06
veterán
nem tudja valaki veletlen, mi lett a reggeli huk vs killer meccs eredmenye, illetve hogy huk mit jatszott utana, s merre megy tovabb (ro16, u&d, vagy marad ahol van)?
nvm, megtalaltam, huk masodik lett a c csoportban, igy tovabbjutott ro16-ba
-
Eagl3
veterán
Ez lesz a helyes link: http://hu.justin.tv/broland88#/w/1626958256
-
Eagl3
veterán
Én is elindítottam streamem, ha van kedvetek, majd nézzetek rá néha.

Egyelőre platina randomként fogok játszani szerintem. -
rt06
veterán
válasz
v2izzy
üzenetére
nem mondanam, hogy egybol visszadobja, viszont teny, hogy valamennyivel csokkent
az mmr erteked alakulasa, szamodra optimalis kimenet alapjan csokkeno sorrendben:
- erosebb jatekos ellen nyersz: tobbel no az mmr-ed, mintha azonos szunti jatekos ellen nyernel
- azonos szintu jatekos ellen nyersz: no az mmr-ed
- gyengebb jatekos ellen nyersz: kevesebbel no az mmr-ed, mintha azonos szunti jatekos ellen nyernel
- erosebb jatekos ellen veszitesz: kevesebbel csokken az mmr-ed, mintha azonos szunti jatekos ellen nyernel
- azonos szintu jatekos ellen veszitesz: csokken az mmr-ed
- gyengebb jatekos ellen veszitesz: tobbel cokken az mmr-ed, mintha azonos szunti jatekos ellen nyernela szint minden esetben az ellenfel aktualis mmr ertekere vonatkozik, nem pedig a liga besorolasara - ez utobbi egy mozgoatlag alapjan kerul eldontesre, aminek eredmenyekeppen egy platina ligas ellenfel pillanatnyi mmr erteke lehet alacsonyabb, mint egy gold ligas jatekos pillanatnyi mmr erteke
-
whitezo88
nagyúr
válasz
killerjohn
üzenetére
nem ígérem 100%-ra, de majd mehet talán (bár reggel kelnem kell, majd ahogy lesz energia)
-
rt06
veterán
válasz
v2izzy
üzenetére
nem csak a gyozelmek szamat kell(ene) nezni, hanem az mmr ertekek kulonbseget is (ez uye rejtett, ezert a felteteles mod)
minel magasabb az ellenfel mmr erteke, s minel alacsonyabb a tied, annal nagyobb ertekben no a nyertes jatszma utan, vagy csokken vesztes jatszma utan a sajat mmr-ed
es a besorolas ezen ertek alapjan tortenikszoval lehet amikor eppen jatszol, a jatek tud neked ugy ellenfelet valogatni (mert sokan vannak online azon ertek korul), hogy nem lenyeges a kulonbseg, igy a novekves lassabb
ha stabilan hozod ezt a szintet, annyit tudok en is mondani csak, hogy legy turelmes, idovel fel fog dobni platinaba (en ugy vettem eszre, hogy viszonylag jo jel, ha egyre surubben dobal favored ellenfelet, de lehet, tevedek, eleg kicsi a minta, ami alapjan ezt mondom)
-
Winner_hun
félisten
válasz
v2izzy
üzenetére
Én is vertem a platinákat egy ideig, aztán hétvégén olyan loss sorozatom lett hogy ihajj. Bár a legutolsó meccset nem tudom hogy milyen ellen nyomtam, elszállt a netem (majdnem az összes meccsen bejött a surrender, de szerencsére nem vágott ki)
Valami gond van a vonallal, remélem hamar eljutnak odáig hogy megoldják. -
v2izzy
tag
Nem hiszem el ezt a ranking rendszert...
Lehetséges egyeltalán feljutni platinába?? A goldosokat 90%-ban megverem amiket dob, aztán egy-két gold win után ad egy platinásat és többször is volt hogy megvertem egyet de a következőt elvesztettem újra goldot ad. Ez oké. Újra megverem a goldot ad egy platinát megverem és ma volt hogy egymás után 2 platinát megvertem és újra goldot ad.
???
Win. És most egymás után 4 platinát vertem meg sorba a végén már rank10-et, de így se dobott fel 5.-et elvesztettem, megint gold rank1 win.
Lehetséges hogy valaha feldob?
-
killerjohn
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ilyenkor alszanak a kindertojások, van magánélet. szóval sckettő csak
szexasszony elalvása után... -
Winner_hun
félisten
válasz
killerjohn
üzenetére
Fél óra múlva inkább, éjfélkor már alszani kéne.
-
killerjohn
addikt
valaki (gold, plat...) jön éjfél után xVx-ezni?
-
rt06
veterán
válasz
Itachi82
üzenetére
ha a jatek letrehozasanal nem talalod a hasznalni kivant palyat, de az megvan neked file-kent, akkor te magad is fle tudod azt tolteni, megpedig ugy, hogy megnyitod a terkepfile-t a palyaszerkesztovel, es hasznalod a "publish" opciot
a feltoltes utan (beallitastol fuggoen) a palya elerhetove valik mindenki szamara (vagy megjelolheted azt privatnak), s az account-odhoz lesz rendelve
egy account-tal legfeljebb 20 palyat tolthetsz fel, osszesen 100 MB meretben (marmint egyidoben ennyi, ha torolgetsz, tehetsz fel ujabbakat)
-
Winner_hun
félisten
Most éppen jó. Bár tudom senkit se érdekel

-
Eyesis
őstag
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
jó nagyok a pingek

-
föccer
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Ha ezt észreveszed, akkor már nem is vagy annyira láma....

üdv, föccer
-
FoBCRaistlin
őstag
Ma este ha nem tudom rászánni magam a gép reinstallra, akkor szívesen barmolnék párat valami laza csapatban. Láma silver vagyok kb, és csak a móka kedvéért játszanék akit érdekel.

-
AlyArkhon
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Bogrács partin voltunk Pest cityben , és megint az én kezembe adták a fakanalat lol
De már gyanítom asszony keze van a dologban , szerintem ő ajánlja fel mindig hogy " persze a párom tud főzni szivesen megcsinálja " 
-
oxox
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
itthon mar?
Alyr holnap reggel viszem az oldalbordat dolgozni...tehat 6-8:30 kozott tolhatjuk.
ill. este lehet leszek fent, de ezt meg kikell taposnom magamnak
Nemet utazas megvan mar celozva? -
Eyesis
őstag
munka

-
AlyArkhon
őstag
De nagy a pangás , pedig már 11 óra van

-
whitezo88
nagyúr
valaki teamplay aki nem nézi a streamet?
-
olta
aktív tag
Jol eldumalgatnak White-Ra es a felesege megismerkedeserol

-
_OldBoy_
tag
TL Attack 8:30-tol White-ra-val
-
Alg
veterán
No, visszatértem az idei kemény 3 napos nyaralásomból, valaki tudna egy gyors heads-up-ot a hétvége történéseiből? Tournament-ek, esetleg valami új mindent alázó Z build(az infestorokon kívül)?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hajsza
aktív tag
válasz
föccer
üzenetére
Föccer, egyébként utólag is megnézhetők a meccsek, ezen a linken keresztül.
-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Az elején még annyit elcsíptem, hogy mass ling mellé 6. percben kezdte el a speed fejlesztést nekik... Meg az egyik korább meccsén csinált olyat is, hogy blink stalker ellen felnent BL-re. Mintha nem is ismerné a counter táblázatot...
No, mindegy, akkor megérdemelten kapott ki, és ez a lényeg.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Mi lett a vége a tegnapi grand final-nek? Pont amikor elkezdték kezdett el bömbölni a gyerek és abba se hagyta egész hajnali 4-ig, így lemaradtam róla. Pedig itt örültem mint majom a farkának, hogy végre egy torna, amit majdnem végig tudok nézni

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Cumi cecilia ;Đ
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajna nem segít.
ctrl+f5-sem.Nah, újraindítottam a krómot, úgy néz ki, hogy rendbe hozta... Ötlet, hogy mi lehetett a baja?
üdv, föccer
most: Jól látom, hogy 10:30-ig kell várni a WB final_ra?

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam meg most hihetetlen elkezdett laggolni.
Másnál is van ilyen jelenség, vagy a hiba az én készülékemben van? Elvileg 25megás letöltésem van...Észak amerikai szerverre:

Budapestre:
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák

- Mini PC
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

üdv, föccer

ctrl+f5-sem.