- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Én is mellőzöm a right join-t, mert az agyunk balról jobbra értelmez. De, amikor mondja, hogy mi a feladat és hogyan kezdet neki, akkor ott volt,hogy right kellett volna. Amikor nagyon junior voltam, szégyeltem volna olyan kérdéseket feltenni, mint amiket én kapok manapság.
A senior-nak is már ajánlottam az sqlzoo.net oldalt és tegnap találtam az Oracle oldalán is egy tök jó leírást kezdőknek, ahol elég sok példa mentén van elmagyarázva.
Kicsit ON is legyek. Már 8 éve SQL-ezek. Bár nem tartom magam veteránnak kódismeret szintjén, de 5 év Oracle és most 3 év T-SQL a hátam mögött kicsit tovább lépnék. DBA irány szimpatikus. Van olyan iskola, ami különösen ajánlott vagy nagyon kerülendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Xbox One
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest