Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Utóbbi pár évben járt nálunk pár webváltós arc, többek között Oracle fejlesztők és egy DBA is.
Fő profiljuk elvileg az oktatás, céges tanfolyamok szervezése, de szoktak cégekhez szakértőket és/vagy frissen képzetteket kölcsönözni is. (Kb. mint a csapból is csöpögő IT gyorstalpalók: GreenFox, Training360)
[szerk:]Hmm, fél misi náluk egy egyhetes (40 óra) Oracle DBA tanfolyam?
Kb. annyi, mint a feljebb linkelt Számalknál. -
tm5
tag
Iskola alatt tanfolyamos cégekre gondolsz? Olyanok vannak, illetve, hát, az Oracle-nak vannak különböző adminisztrációs tanfolyamai aranyárban. Szerintem ezeket olyanok tarthatják csak akik tudnak hozzá infrastruktúrát (sandbox-okat) biztosítani, akárki nem. Én kb. ezekkel kezdeném:
12c administration , Grid infrastructure
Lehet vannak újabbak is belőle. Viszont nem 2 fillérek. Valahogy a cégedet, ahol dolgozol, kéne rávenni, hogy finanszírozzák. Illetve ha multi akkor be kellene rotálni a DBA csapatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- HP omen 17-w131ng bontva
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest