Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Nem nagyon használtam még a MERGE-et, de rákeresve az nem töröl a cél táblából ha a forrás táblából kitöröltek egy sort, és itt az is feltétel volt.
rum-cajsz
Meg az is kérdés, hogy mennyi adat változik? Szóval ha mondjuk a sorok 90%-a állandó marad, akkor lehet érdemes megpróbálni insert / update / delete-el eljátszani. De ha a sorok 90%-a változik napról napra, akkor a delete -> insert verziónál nem nagyon lesz hatékonyabb. Mondjuk ha emberi mennyiségű adatról van szó, akkor meg kb. mindegy
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)