Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Üdv szakik!
Remélem hajtotok el a gagyi access-es kérdésemmel.

Egy táblában vannak userek, és azok adatai, amik közül kettő érdekes a kezdő dátum és persze a név. Mindenkihez tartozhat több kezdődátum. Nekem össze kéne szednem, hogy userenként melyik a legkorábbi kezdődátum. Excelben simán megoldom, és lehet, hogy ez kavar be, hogy itt is ugyanúgy akarom, de egyszerűen elakadtam. A DMIN függvény kéne ha jól gondolom, de nem tudom neki megadni a tartománynál, hogy userenként keresse a legkisebb értéket, és ne az egész mezőben. Excelben csinálok egy táblát, amiben csak egyszer szerepel minden user, és megadom, hogy mindig az adott sorban lévő user nevénél keresse a minimumot. Gyanítom, hogy itt valami másik megoldás lesz, másik irányba kell elindulni.De merre?

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest