Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Nekem egyetemen a 2.-at (JOIN-ok) oktatták, munkahelyen az 1.-t használjuk. Szerintem aki teljesen kezdő SQL-ben, annak könnyebben rááll az agya az 1. verzióra, mert ott az egyenlőségjelen kívül (+) jelöli a gyenge kötést, míg a 2. verzióban LEFT, RIGHT, OUTER stb. kulcsszavak is használandóak. Az 1. verzió egyetlen hátránya, hogy a FULL OUTER JOIN-t nem lehet szépen megvalósítani (UNION kell hozzá). Ebben az egy esetben használom én is inkább a JOIN-t.
Ja, és fórumtársak írták, hogy nekik a JOIN sokkal átláthatóbb, mert egyből látszik, hogy mi hova kapcsolódik. Ez igaz, de ha tucatnyi tábla van összekapcsolva, akkor talán jobb, ha előbb látszik, hogy egyáltalán milyen táblákat használ a lekérdezés (1. verzióban FROM után a legtöbb tábla felsorolásra kerül). Ha az ember az ideje 90%-ában ugyanazokkal a táblákkal dolgozik, akkor úgyis fejből tudja a kapcsolatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Autós topik
- Arc Raiders
- Elfelejtettem a film címét
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest