Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pittbaba

aktív tag

Sziasztok!

Na a fentebb említett problémával még mindig küzdök, nézem mi lehetne jó megoldás. Meguntam a 10 perces lekéréseket, serveren tesztelnék sebességet mysql-el hogy tudjak haladni, viszont a GTFS adatbázisát sehogy nem bírom betolni a távolni server adatbázisába.
    Sajnos sima havidíjas tárhelyem van, semmi ssh lehetőség, így nem tudom megoldani azt, hogy a 150 mb-os adatbázist beimportáljam. A phpmyadmin lenne az egyetlen lehetőségem, de az sem tudja fogadni a 120 megás stops_times.txt-t. Csináltam az itthoni lomhább serveren egy adatbázist a GTFS-ből, SQL formátumban exportáltam, ezt a fájlt szeretném valahogy a távoli serverbe bepasszírozni, milyen megoldásokat tudtok ajánlani?
    Próbáltam a LOAD DATA-val de nincs jogosultságom írni az adatbázist ezzel. Gondolom külön acc vonatkozik arra ami lenyúl a winyóra.

Találtam olyan megoldást, hogy csinálok egy php fájlt, és mysql_query("source db.sql") parancsal beszippantom a file-t, de szintaktikai hibát ír:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SOURCE db.sql' at line 1

Elvileg ennek mennie kell? Hol a szintaktikai hiba? Vagy az elérési úttal lehet gondja? Csak az meg io hiba nem szintaktika.

Hogy lehetne ezt a 150 megát php-n keresztül megetetni vele? Már kifogyok az ötletekből :W

Új hozzászólás Aktív témák