Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Na a fentebb említett problémával még mindig küzdök, nézem mi lehetne jó megoldás. Meguntam a 10 perces lekéréseket, serveren tesztelnék sebességet mysql-el hogy tudjak haladni, viszont a GTFS adatbázisát sehogy nem bírom betolni a távolni server adatbázisába.
Sajnos sima havidíjas tárhelyem van, semmi ssh lehetőség, így nem tudom megoldani azt, hogy a 150 mb-os adatbázist beimportáljam. A phpmyadmin lenne az egyetlen lehetőségem, de az sem tudja fogadni a 120 megás stops_times.txt-t. Csináltam az itthoni lomhább serveren egy adatbázist a GTFS-ből, SQL formátumban exportáltam, ezt a fájlt szeretném valahogy a távoli serverbe bepasszírozni, milyen megoldásokat tudtok ajánlani?
Próbáltam a LOAD DATA-val de nincs jogosultságom írni az adatbázist ezzel. Gondolom külön acc vonatkozik arra ami lenyúl a winyóra.Találtam olyan megoldást, hogy csinálok egy php fájlt, és mysql_query("source db.sql") parancsal beszippantom a file-t, de szintaktikai hibát ír:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SOURCE db.sql' at line 1
Elvileg ennek mennie kell? Hol a szintaktikai hiba? Vagy az elérési úttal lehet gondja? Csak az meg io hiba nem szintaktika.
Hogy lehetne ezt a 150 megát php-n keresztül megetetni vele? Már kifogyok az ötletekből

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest