Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K
    titán

Remélem csak viccelsz... [link] >>> második találat.... (de persze az első is a php.net oldalára visz, onnan is nyugodtan elkalauzolhatsz...)
    Már a Wikipédia vonatkozó szócikkéből is kiderül kb. 3 másodperc Guglizás után, hogy "a PHP szabad szoftver"... :U
    Ha már ez is gondot okoz, akkor szerintem jobban jársz, ha felkeresel egy rendszergazdát, aki X összegért bevállalja neked az egész összeállítását, lehet, hogy nem lesz olcsó, de esélyes, hogy működőképes lesz a rendszered - most ezt nem rosszindulatból mondom, de azért egy publikusan elérhető szerver felállítását nem lehet elviccelni, meg ingatag lábakon hagyni.

5.2.5 kerestem ezt nem találtam, és mivel ugye fogalmam sincs hogy jó e másik verzió ezért nem szedtem le az 5.x.x-es verziót megkérdezés előtt. De ezek szerint úgy látom teljesen min1 mit szedek le. Viszont ha te már így állsz hozzám ahogy leírtad, kb hogy be sem tudom kapcsolni a gépet, akkor nem is kéne válaszolnod. Gondolom te már kisujjból kirázod az ezzel kapcsolatos dolgokat, de mivel én most találkozok először ilyennel így szerintem nem olyan meglepő hogy nem tudom pontosan mit is kéne letölteni hozza...

Új hozzászólás Aktív témák