Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem, ez egy létező sql-ből készített (exportált) .sql file, amit megkaptam, hogy ebből majd rá fogok jönni, hogy hogy épül fel az adatbázis/tábla. Ezért szeretném ezt megnyitni, gondoltam beimportálom phpmyadmin-ba, és ott majd megnézem, lehet akkor le kéne szednem egy third party SQL viewert? Mondjuk az sem oldja meg azt, hogy én kóddal, ebből az adatbázisból ki szeretnék majd nyerni adatokat, tehát mindenképp be kéne valahogy töltenem egy adatbázisba :/
Más:
van egy ilyen php kódom:
$htmlcontent = file_get_contents($html_path);
$db->exec("INSERT INTO offers (offer_id,description,images) VALUES ('$provider_id','$htmlcontent', '".$_FILES['uploaded_image']['name']."');");
unlink($html_path);
echo $htmlcontent;A $htmlcontent-ben van egy cca 2-300 karakter hosszó szöveg, ezt szeretném feltölteni az adatbázisba, mégpedig a description mezőbe, ami longtext tipusú. A query lefut, és majdnem mindent megfelelően tölt fel, csak a descriptiont nem, csak 5 karakternyit tölt be a mezőbe valamiért
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/