Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem, ez egy létező sql-ből készített (exportált) .sql file, amit megkaptam, hogy ebből majd rá fogok jönni, hogy hogy épül fel az adatbázis/tábla. Ezért szeretném ezt megnyitni, gondoltam beimportálom phpmyadmin-ba, és ott majd megnézem, lehet akkor le kéne szednem egy third party SQL viewert? Mondjuk az sem oldja meg azt, hogy én kóddal, ebből az adatbázisból ki szeretnék majd nyerni adatokat, tehát mindenképp be kéne valahogy töltenem egy adatbázisba :/
Más:
van egy ilyen php kódom:
$htmlcontent = file_get_contents($html_path);
$db->exec("INSERT INTO offers (offer_id,description,images) VALUES ('$provider_id','$htmlcontent', '".$_FILES['uploaded_image']['name']."');");
unlink($html_path);
echo $htmlcontent;A $htmlcontent-ben van egy cca 2-300 karakter hosszó szöveg, ezt szeretném feltölteni az adatbázisba, mégpedig a description mezőbe, ami longtext tipusú. A query lefut, és majdnem mindent megfelelően tölt fel, csak a descriptiont nem, csak 5 karakternyit tölt be a mezőbe valamiért
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crimson Desert
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/