Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk az ajánlón (E Heti Kaland) valamit igazán faraghatnának, mert nekem ott még értelmes zenét nem tudott ajánlani.
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból.