Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam is tele van ilyen "ellentétes" stílusokkal + még a gyerekek miatt indított mindenféle egyéb. Spoti szerint 326 műfajt hallgattam, miközben alig tizet tudnék magamtól felsorolni.
Tidal nálam ütötte hallgatottságban, 29e vs 26e perc, meg szerintem az irodában hallgatott online rádiók is. YT szerint nincs semmi adat a Recap-ben, pedig nem keveset lógtam ott is. -
Belövök a kettő közé és ez csak gyorsítótár.
Spoti tárhely
App beállítások tárhely
Spotify beállítások/Csökkentett adatforgalom és offline mód alatt van Tárhely rész és ott láthatod, hogy letöltött zene vagy gyorsítótár mérete nagy-e. -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen persze. Lesznek tesztelők, akik profibb eszközökkel és nagyobb tapasztalattal utána fognak ennek járni az biztos. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán meg tudnám-e különböztetni őket.
Ma megkaptam én is, szóval ezek szerint sokaknak aktiválták. -
Még nálam sincs, de nem izgulok, majd csak megjön. Kíváncsi leszek Tidallel összehasonlítva hallható lesz-e különbség. Majd próbálok vaktesztet csinálni az asszony segítségével.

-
válasz
tarbela777
üzenetére
Igen elfogadja és nem kell semmilyen okmánnyal vagy bárhogy igazolni.
-
Valaki, akinek van Viber meg tudja nézni hogy működik ez a promó?
Esetleg beváltható kódot adnak?
Így szerezhet 3 hónap ingyen Spotify Premium előfizetést
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Esetleg beváltható kódot adnak?