Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LimaBravo69

tag

válasz mobilizmo #7198 üzenetére

Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok szakértő :).

Rákeresve a lejátszódra, ez nem egy mai darab, a tesztet 9 éve írták, gondolom, akkor lehetett a bevezetése.
    Redditen többen is írnak erről a típusról, ugyanaz a problémájuk, mint neked. Az egyik felhasználó kb két hete jelezte, hogy ír a Yamaha supportnak. Kérték, hogy tegye majd közzé a választ, eddig nem jelent meg újabb poszt.

Gondoltam, megkérdezem az AI-t is, szerinte a lejátszód nem fogja tudni direktben tolni a veszteségmentes formátumot. (...Összefoglalva: Míg az R-N402D kiválóan alkalmas nagy felbontású helyi fájlokhoz, nem fog működni az új, közvetlen Spotify veszteségmentes adatfolyammal hídeszköz vagy még nem elérhető szoftverfrissítés nélkül...)

Ellenőrzésképpen rákérdeztem a saját lejátszómra (néha elég nagy hülyeségeket képes írni az AI is..), arra azt mondta, hogy menni fog.

Én a helyedben dobnék egy rövid kérdést a Yamahának, hátha csípőből tudják a választ, és gyorsan válaszolnak neked is.

Amúgy Redditen a Marantz is téma volt, 21 napos a kérdés ma. Ott írták, hogy firmware frissítés szükséges (14 napja), az meg fogja oldani. És tényleg megoldotta.

Új hozzászólás Aktív témák