Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Van ez a szám: [link]
Kislányomnak tetszik, viszont explicit tartalom, ami lányom kora miatt szűrve van.
Lehet csak én vagyok béna, de nem találtam nem explicit (pl rádió) verziót. Mondjuk az érdekes, hogy rádióban hallottuk, ott mehet a trágárkodás?Megoldható, hogy csak bizonyos, általam engedélyezett explicit tartalmakat meghallgasson? Azért kikapcsolni nem akarom teljesen, mert vannak azért durvább számok is fent (magyarul).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest