Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem képes? Szerintem üzleti alapon fogják fel a dolgot. A felhasználók nagyon nagy többségének nincs szüksége a lossless-re. Aki telefonról, vagy autóban menet közben hallgat zenét, annak tök mindegy. Te írtad, neked még az sem mindegy hogy mennyire tömörített, milyen a master, stb. Vagyis tulajdonképpen neked sincs szükséged rá mert amit tudnának esetleg biztosítani még az is gyenge lehetne. Nekem sincs egyébként mert otthon jó részt én sem erről hallgatok zenét, de kocsiban sem (ott a magam által készített mp3-kat). Csak azért van mégis mert családiban fizetek elő a gyerekek miatt és néha én is keresek rajta újdonságokat. Egyébként Tidal tényleg sokkal jobban szól, de meglepően nem rossz a Spoti sem még az itthoni Yamaha lejátszón sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest