- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Elkezdtem nemrég Spotify-t használni. A következő a "problémám".
Elkezdtek jönni e-mail-ek, hogy bejelentkeztem innen-onnan. Bangladesh-től USA-n keresztül egészen Thaiföldig mindenhonnan.Facebook fiókkal csináltam a spotify accomat. Az fb accomat kizárt, hogy bárki is megszerezte, minden létező módon be van biztosítva.
Nem látok furcsaságokat a zenelistámba. Semmi ismeretlen zene vagy playlist. Csak, amiket én hallgatok.
Be akarnám állítani az eszközjelszót a Spotify-on, viszont a facebookom még a régi "vipmail"-es időkben készült. Szóval a login-om az vipmail-es. Na oda a spoty-tól nem jön semmilyen email. Nem mellesleg most kellett újra generálnom azt az email fiókot, ugyanis inaktiválta a vipmail, mivel évekig be se léptem.
A facebookon már új (gmailos) email cím van megadva. A loginom is ezáltal megy. Viszont a Spoty-ban még a vipmail-os látszik.
Ezek ismeretében a kérdésem a következő.
Kell ezekkel az email-ekkel foglalkoznom? Ha lejár a három hónap premiumom szeretnék rá előfizetni, de ez így aggasztó kicsit.
Ha igen...hogy tudnám rávenni a spoty-t, hogy már az új Email-em legyen neki a nagy "Ő". Megváltoztatni spotyn belül nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest