Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Elkezdtem nemrég Spotify-t használni. A következő a "problémám".
Elkezdtek jönni e-mail-ek, hogy bejelentkeztem innen-onnan. Bangladesh-től USA-n keresztül egészen Thaiföldig mindenhonnan.Facebook fiókkal csináltam a spotify accomat. Az fb accomat kizárt, hogy bárki is megszerezte, minden létező módon be van biztosítva.
Nem látok furcsaságokat a zenelistámba. Semmi ismeretlen zene vagy playlist. Csak, amiket én hallgatok.
Be akarnám állítani az eszközjelszót a Spotify-on, viszont a facebookom még a régi "vipmail"-es időkben készült. Szóval a login-om az vipmail-es. Na oda a spoty-tól nem jön semmilyen email. Nem mellesleg most kellett újra generálnom azt az email fiókot, ugyanis inaktiválta a vipmail, mivel évekig be se léptem.
A facebookon már új (gmailos) email cím van megadva. A loginom is ezáltal megy. Viszont a Spoty-ban még a vipmail-os látszik.
Ezek ismeretében a kérdésem a következő.
Kell ezekkel az email-ekkel foglalkoznom? Ha lejár a három hónap premiumom szeretnék rá előfizetni, de ez így aggasztó kicsit.
Ha igen...hogy tudnám rávenni a spoty-t, hogy már az új Email-em legyen neki a nagy "Ő". Megváltoztatni spotyn belül nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest