- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Eddig volt, ezután is lesz
Mármint a kép, aham. Aminek ugye akkor lenne értelme, ha lenyitás előtt is látszana, mert lássuk be, ha valaki megnyitja az Összefoglalót, jó eséllyel sejti hol is jár éppen.

Van egy majd 1600 számos playlistem, arról megy a kevert lejátszás. Nem minden nap jön be ugyanaz
De ez már túl nyújtott randomizálás, nem is azt hallgatod, amit éppen aktuálisan akarsz. Nekem ilyen volt évekig a TV-ben a VH1, le is mondtam a TV előfizetést, egy évben 2x jóanyám nézte rajta az RTL Klubot, amúgy mi soha semmi adót nem néztünk, havi 3100-ért ment a háttérben valami zenecsatorna. Végre nem voltam lusta és elbattyogtam a Digihez lemondani, erre a háttérzajongásra a Spotify is tökéletes...ééééés hoppa! Én döntöm el éppen mit akarok hallgatni.
Ez a playlist max arra jó, hogy kizárd azokat, amiktől mondjuk félrenyelsz, ha meghallod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom időközben a weboldalra is sikerült felszerkeszteniük ezt a bonyolultabb szöveget:
Válts Premiumra – a 3 hónap ára most csak 4.99 EUR
(lehet náluk is lusta a Tg!)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- VGA kibeszélő offtopik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)