Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Én sajnos nem vagyok vájt fülű (jó zenei hallású) de idős ismerőseim a mai napig a lemezjátszóra, minőségi erősítőre, hangfalakra esküsznek. Aztán azóta CD, MP3 320KBt , Flac.Nekem a régi komoly otthoni lehetőségek kimaradtak az életemből. Szerintetek most hogy van a minőségben a sorrend, nekem pl tetszik a mozifilmek térhatású hangzása, zenét is szívesen hallgatnék így, de jelenleg is csak egy SB Audigy van 5.1 Genius hangfalszett, az sem mai darab, egyenlőre így is marad. Nincs komoly fülesem se. Ha jól tudom (nem értek hozzá) térhatású DTS 5.1 vagy felette lévő szabványokban sem vesznek fel , műtermi, vagy koncerttermi előadásokat. "Normál" zenénél ami nem mozitermekre készül még mindig a Dolby Surround a standard vagy van felette más ami 2 csatornás de minőségibb?
(Dolby Surround Pro Logic IIx stb az ami csak felkeveri 5.1-re vagy fölé a két csatornás
Dolby Surround hangzást, ezt olvastam) itt a spotify -on is a Dolby Surround az alap és azok vannak tömörítve valamilyen formátumban? A netes zenehallgatásban mi az ami most "Király" kategóriának számít a jó zenei hallású, igényes felhasználók között?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest