- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Én sajnos nem vagyok vájt fülű (jó zenei hallású) de idős ismerőseim a mai napig a lemezjátszóra, minőségi erősítőre, hangfalakra esküsznek. Aztán azóta CD, MP3 320KBt , Flac.Nekem a régi komoly otthoni lehetőségek kimaradtak az életemből. Szerintetek most hogy van a minőségben a sorrend, nekem pl tetszik a mozifilmek térhatású hangzása, zenét is szívesen hallgatnék így, de jelenleg is csak egy SB Audigy van 5.1 Genius hangfalszett, az sem mai darab, egyenlőre így is marad. Nincs komoly fülesem se. Ha jól tudom (nem értek hozzá) térhatású DTS 5.1 vagy felette lévő szabványokban sem vesznek fel , műtermi, vagy koncerttermi előadásokat. "Normál" zenénél ami nem mozitermekre készül még mindig a Dolby Surround a standard vagy van felette más ami 2 csatornás de minőségibb?
(Dolby Surround Pro Logic IIx stb az ami csak felkeveri 5.1-re vagy fölé a két csatornás
Dolby Surround hangzást, ezt olvastam) itt a spotify -on is a Dolby Surround az alap és azok vannak tömörítve valamilyen formátumban? A netes zenehallgatásban mi az ami most "Király" kategóriának számít a jó zenei hallású, igényes felhasználók között?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest