- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Én sajnos nem vagyok vájt fülű (jó zenei hallású) de idős ismerőseim a mai napig a lemezjátszóra, minőségi erősítőre, hangfalakra esküsznek. Aztán azóta CD, MP3 320KBt , Flac.Nekem a régi komoly otthoni lehetőségek kimaradtak az életemből. Szerintetek most hogy van a minőségben a sorrend, nekem pl tetszik a mozifilmek térhatású hangzása, zenét is szívesen hallgatnék így, de jelenleg is csak egy SB Audigy van 5.1 Genius hangfalszett, az sem mai darab, egyenlőre így is marad. Nincs komoly fülesem se. Ha jól tudom (nem értek hozzá) térhatású DTS 5.1 vagy felette lévő szabványokban sem vesznek fel , műtermi, vagy koncerttermi előadásokat. "Normál" zenénél ami nem mozitermekre készül még mindig a Dolby Surround a standard vagy van felette más ami 2 csatornás de minőségibb?
(Dolby Surround Pro Logic IIx stb az ami csak felkeveri 5.1-re vagy fölé a két csatornás
Dolby Surround hangzást, ezt olvastam) itt a spotify -on is a Dolby Surround az alap és azok vannak tömörítve valamilyen formátumban? A netes zenehallgatásban mi az ami most "Király" kategóriának számít a jó zenei hallású, igényes felhasználók között?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest