Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Rég hoztam Nektek új listát

Emlékszem, mikor 2006 nyarán bóklásztam az éppen frissen feltöltött zenék között egy fizetős FTP szerveren és belebotlottam a fura nevű locofrank második stúdió albumába, a The First Chapter-be. Akkoriban nagyon sok punk, power pop, illetve alternative rock zenét hallgattam és ez is azok közül való volt, viszont annyira más hangulat áradt belőle, hogy azonnal beleszerettem.
Azon kívül, hogy pár hónap alatt rongyosra hallgattam, az elsők között másoltam rá a 2008 tavaszán megvásárolt iPod Touch-omra. Nem sokkal később megjelent az együttes újabb nagylemeze BRAND-NEW OLD-STYLE címmel, ami pontosan hozta azt, amit vártam. Ekkor kezdtem el jobban utánanézni ezeknek a srácoknak és megdöbbenve láttam, hogy bizony ezek a zsenik egytől egyig japánok.
Nekiláttam egy alaposabb keresésnek, mit lehet róluk tudni és kizárólag japán weboldalak jöttek velem szembe, amitől valamiért még lelkesebb lettem. Bár semmit nem értettem a szövegből, a kutatásom mégis sikeres volt, hiszen rábukkantam hasonló, szintén japán punk együttesekre, mint például a FOUR GET ME A NOTS, a Northern19 vagy a TOTALFAT. Azóta megannyi remek rock zenekar alakult a távoli szigeten, így arra gondoltam, megpróbálom összeszedni tőlük a legjobb dalokat, hogy Ti is megismerhessétek őket

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest