Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Üdv, nem is tudtam, hogy van ilyen topik

Összefoglaló baromi hasznos!
Sok dolgot tudtam meg: eddig azt hittem MP3 és nem OGG, ez kellemes meglepetés. És az, hogy van veszzeségmentes
Merre ehet aktiválni? Semmi ilyet nem láttam. És az milyen formátumú zene? FLAC 1000kbps, vagy milyen? Minden zenéből van?Egyébként nem értek egy dolgot (minőség kapcsán): hogy lehet veszteségmentes, ha maga az előadó mondjuk 128 kbps zenét tesz fel? Vagy kötelező nekik veszteségmentesen
Jó, tény nem fogok +5 eurot fizetni, de érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Merre ehet aktiválni? Semmi ilyet nem láttam. És az milyen formátumú zene? FLAC 1000kbps, vagy milyen? Minden zenéből van?