- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
A musixmatch egy külső app. Ha már ilyet néznék, akkor neten is kikeresgélem a dalszöveget, de miért ne tudhatná ezt a Spoty kliens? Egy sima ingyenes zenelejátszó app is tudja már manapság.
Nekem van bajom a rendezéssel, leírtam mi, szerintem biztosan nem vagyok egyedül ezzel. De olyan példát is mondhatnék, hogy az előadó oldala nem ugyanaz, mintha az Artist fül alatt rábökök az előadóra, mert ez utóbbinál csak azok az albumok/dalok jelennek meg, amiket amúgy is betettem kedvencek köz, vagy letöltöttem offline módban.
Én nem sajnálom az ezerötöt, de még a háromezret sem sajnálnám a losslessre, ha az minden eszközön tényleg lossless tud lenni. Tidal például szuper lenne, de nincs Linuxra sem és Android TV-re sem.
Tévén én sem hallgatok soha. Ellenben van egy Android TV rendszert futtató médiadobozom, amiből USB-n megy át a hang egy elég jó DAC-ra, és elég jó hangfalakra. Ha már ehhez egy igen gyors internet is párosult, akkor nem lenne rossz, ha a fórrásanyag normális minőségét is tudnám garantálni.
És igen, meg tudom én is nézni 15 helyen, hogy mi mikor jelenik meg, de ha már fel vagyok iratkozva rájuk Spotyn, és úgyis küld értesítést róla akkor miért nem normálisan csinálja...
A mindenre van megoldás az igaz. De akkor eleve minek előfizetni erre, letölti az ember a zenéit, és megold mindent offline, öröm és boldogság

szerk.: Ja, és plusz egy... Ha a követett előadóim közt 80%-ban rock és metál van, a maradék pedig blues, jazz és akusztikus gitár, akkor nem értem mi a ráknak ajánlgat a kezdőoldalon folyamatosan top hits, meg egyéb pop-zenés szemetet. Komolyan úgy gondolják, hogy kíváncsi vagyok rá? Mert így a kezdőoldal egy színes, de tök haszontalan felületté válik. Ha már önként megadom az ízlésem, akkor legalább a prémium fióknál legyenek már szívesek aszerint válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest