Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz unravel #1639 üzenetére

A musixmatch egy külső app. Ha már ilyet néznék, akkor neten is kikeresgélem a dalszöveget, de miért ne tudhatná ezt a Spoty kliens? Egy sima ingyenes zenelejátszó app is tudja már manapság.

Nekem van bajom a rendezéssel, leírtam mi, szerintem biztosan nem vagyok egyedül ezzel. De olyan példát is mondhatnék, hogy az előadó oldala nem ugyanaz, mintha az Artist fül alatt rábökök az előadóra, mert ez utóbbinál csak azok az albumok/dalok jelennek meg, amiket amúgy is betettem kedvencek köz, vagy letöltöttem offline módban.

Én nem sajnálom az ezerötöt, de még a háromezret sem sajnálnám a losslessre, ha az minden eszközön tényleg lossless tud lenni. Tidal például szuper lenne, de nincs Linuxra sem és Android TV-re sem.

Tévén én sem hallgatok soha. Ellenben van egy Android TV rendszert futtató médiadobozom, amiből USB-n megy át a hang egy elég jó DAC-ra, és elég jó hangfalakra. Ha már ehhez egy igen gyors internet is párosult, akkor nem lenne rossz, ha a fórrásanyag normális minőségét is tudnám garantálni.

És igen, meg tudom én is nézni 15 helyen, hogy mi mikor jelenik meg, de ha már fel vagyok iratkozva rájuk Spotyn, és úgyis küld értesítést róla akkor miért nem normálisan csinálja...

A mindenre van megoldás az igaz. De akkor eleve minek előfizetni erre, letölti az ember a zenéit, és megold mindent offline, öröm és boldogság :U

szerk.: Ja, és plusz egy... Ha a követett előadóim közt 80%-ban rock és metál van, a maradék pedig blues, jazz és akusztikus gitár, akkor nem értem mi a ráknak ajánlgat a kezdőoldalon folyamatosan top hits, meg egyéb pop-zenés szemetet. Komolyan úgy gondolják, hogy kíváncsi vagyok rá? Mert így a kezdőoldal egy színes, de tök haszontalan felületté válik. Ha már önként megadom az ízlésem, akkor legalább a prémium fióknál legyenek már szívesek aszerint válogatni.

Új hozzászólás Aktív témák