- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz tibbike01 #34290 üzenetére
Ezzel én bajban lennék. Sokféle tablettát próbáltam, mind tökugyanolyan volt: a jar überextra ugyanolyan jól muzsikált nálam, mint a legalja akármi. Porokat meg gélt még nem próbáltam, majd egyszer, ha kifogyok a tabikból.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
-
8
senior tag
válasz tibbike01 #34182 üzenetére
Én éjszaka nem kapcsolok a budiba villanyt, mert kinyomja az álmot a szememből.
Egy másik mozgásérzékelős kis éjszakai fénnyel tökéletesen elég.
Ez a másik fény, a szögletest használjuk már 1+ éve, épp most is volt az aldiban:
https://www.aldi.hu/hu/p.casalux-ejjeli-led-jelzofeny.000000000000570203.htmlKisgyerekeseknek sem utolsó, buditréninghez lelkesek a gyerekek, több ismerős család is sikeresen alkalmazza, rá lehet úgy tenni a wcre, hogy felkapcsolt villanynál is bekapcsol, és elég erős, így jól látható a fénye.
A kitett anyagot vizsgálgatni sem utolsó szempont, arra is tökéletes.Egyébként diszkófényest akartam venni, meg ami kívülre is projektál a padlóra (ismerősnél olyan van) de ez sajnos nem az.
szerk:
#34187 peetyy
csak annyira fsod le, mint a wc karimájának felső részét, tisztítani meg ugyanúgy lehet
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Zeki
nagyúr
válasz tibbike01 #32613 üzenetére
Te, szerinted ez úgy néz ki mint valami antibakteriális szappan?
Ha az kell, vagyél azt!
Ez nem az!Amúgy van itthon rendes szappan is, nem folyékony. Igazán komoly koszra meg van Ultraderm. Az mindent visz.
De van 1 l flakon kézfertőtlenítő is, amit nem használunk egy ideje.A DM sajátot mi is szoktuk venni, de ha már ebbe futottam bele, most ez lesz használva.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #31883 üzenetére
Ha csak be kellet volna menni akkor talán még azt megléptem volna hétfőn, de ennyi
(#31884) fogselyem
Persze lehet hibázni csak az nem mindegy hogy a jogos reklamációt hogy kezelik
(#31885) AIex
Nem is az összeg, mert még 480 elég jó ár
De az elvek, ezt a telefont mindenképpen megérte
Amúgy ha jól rémlik Rossman esetén már volt ilyenem, úgyhogy lehet hogy elég sűrűn van ilyen nálukEngem piszkosul tud bosszantani ha 100Ft-al is becsapnak, bár lehet azért mert régen készpénzzel dolgoztam és ott nem lehetett hibázni, mert egy hiba bizalmatlanságot szült
Pénzel nem játszunk, még családon belül is fillérre pontosan elszámolunk, szólok öcsémnek hozzon egy kólát, nem fogom elmismásolni a kifizetését[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TrollBalint
addikt
válasz tibbike01 #31445 üzenetére
Havernak is ilyen van és egy időben panaszkodott rá, hogy ha picit nem jól tette bele az üveget, akkor annyira nem nyomta tele bubival, de alapvetően nem rossz. Miután rájött, már nem volt semmi gond.
Patron meg csomó helyen van, Media-ban váltják, Auchan-ban is, de csomó más helyen is. (Nálunk a vasedényben is, legalábbis a net szerint, legközelebb oda viszem)
Media-ba múltkor Sodastream helyett Sodaco patront adtak, mikor kifogyott és vittem cserére, mondtam, hogy nem lehetne-e sodastream-est adni*, erre mondta, hogy nem, csak olyat adhat, amilyet beadtam...
Viszont a patroncsere nem egyenáras, van ahol olcsóbb, van ahol drágább.*semmi gond a Sodacos patronnal, csak engem zavar, hogy a gép Sodastreames, és a patron nem Amúgy full kompatibilisek egymással ezek a patronok
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Beni2360
félisten
válasz tibbike01 #31417 üzenetére
Gyomorsav túltengésben szenvedőknek nem ajánlott. 3 nap alatt szinte betegek lettünk, minden savas lett fájt a gyomrunk. Vissza álltunk az ásvány vízre és 2 nap alatt rendbe jöttünk. Az ásvány vízben lúgos sav van és nem szénsav. Már el is adtam két tartalék üveggel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
válasz tibbike01 #31417 üzenetére
Laica kancsót vettem ( spontán választottam , az alza . hu - n egész olcsón lehet hozzávenni szűrőbetétet 6 db -os csomagban ) , illetve SodaStream gépet. Ennek több verziója van és a Spirit - et vettem mert , akkor ez volt akcióban. Tesco - ban vagy vagy talán Aldi - ban is lehet ezt cserélni a szóda patront.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Digitalpimp
senior tag
válasz tibbike01 #30866 üzenetére
Édességbe cukor kell, pont. A többi csak guminő.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
addikt
válasz tibbike01 #27240 üzenetére
csak ebben van kálcium-nátrium-foszfoszilikát (NOVAMIN) a Penny-sben meg nincs
bár vannak kétkedők a hasznosságát illetően“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #25445 üzenetére
Sissy elég jó márka vagyis jó ízűek számomra, valamelyik nagyobb tejipari gyártó van mögötte
Pl az ilyen saját márkás túrórudik közzül nekem a pennybe lévő Sissy ízlik a legjobban(#25446) arcsin
Hát ugye ízlések és pofonok
Amúgy én is miuttán beraktam olvastam ell hogy az egyik fajtája a pizzás, na én azt ki nem próbálom de a snidlingesből lehet veszek, amúgy jóval háromszáz felett vannak az ilyen májasok árra
(chilist se veszek nem szeretem a csípőset)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
123xyz
aktív tag
válasz tibbike01 #24705 üzenetére
Témába vágó friss cikk: [Kötelező akciók , telex link]
"A Tesco sajtóoosztálya kérdésünkre azt válaszolta, hogy az akciókat központilag szabályozzák majd, és két konkrét példát is említette arra, hogy mi fog változni. Az egyik, hogy a pultos csirkemell ára 1399 forint helyett 1299 forintra csökken majd"
Ez pedig mellékes info: "Ez az eddigi két válaszból nem látszik, de miután a kormány új árszabályozása a kisboltokra nem vonatkozik, a szegényebb falvakban alighanem tényleg komoly áremelkedést okozhat majd az árstop kivezetése."
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #24613 üzenetére
Mikkor bejött Magyarországra a Old Spice stift elkezdtem azt használni, nem is tudom mennyi ideig használtam sok sok évig, talán 7-8-10év is megvolt.
Aztán egyszer csak kezdett a hónaljam pirosodni mintha megéget volna, és arra jöttem rá hogy Old Spice stift okozza, mikkor váltottam akkor gyógyult, lehet változtattak valami összetevőn nem tudom vagy csak allergiás lettem rá.
Ekkor tértem át a Nivea golyósra és ezt használtam utána(NIVEA MEN Silver Protect)
Pár évente persze vettem egy Old Spice stift-et hogy hátha, de pár nap egy hét utána újra jött a pirosság és a fájdalom.Aztán véletlenül elrontottam egy rendelést 2019 végén és érkezett 4db OLD SPICE Bearglove 150 ml Antiperspirant & Deodorant Spray [link], ugye ezt nem lehet ruhára fújni mert az alumínium miatt szürke lesz
És ha már volt akkor elkezdtem használni a golyós helyett
És jött a megvilágosodás, mert nem kellet várni hogy száradjon, ne ragadjon hozzá a ruha, ne kenje össze,
Spray ráfúj és már lehet is öltözni nem kell várni, és nem is kellet az ingek hónalját folt tisztítóval dörzsölni mint golyós esetén.
(Én indulás előtt pár perccel szeretek felöltözni és rettentő fárasztó volt állandón szárítgatni a hónaljamat)
Nem mellesleg nálam jobban is gátolta az izzadást, nem kicsitÍgy eldöntöttem hogy soha többet golyós vagy kenős
És történt úgy hogy golyósból is rendesen be voltam tárazva
Azóta elajándékoztam vagy egy két darabot de még így is porosodik pár darab a lomis fiókbaTömören
Nem kell várni a száradásra, és nem koszolja a ruhákat annyira hogy folttisztítóval keljen tisztítani[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #22640 üzenetére
Ízlések és pofonok, én már a szagát se bírom a tol cuccoknak, nem hogy ha még megizzadva is kellek akkor még áthatóbb
Volt nekem is régen de nagyon hamar cseréltemÉs ugye egy toll cuccot nem mosogathatsz akár havonta, mert akkor gyorsan mehet a kukába
(#22641) ELG
Nekem télen egymagába is elég az a paplan 20-21fokos éjszakai hőfok mellet
Én is szeretem a szatén ágyneműket csak nekem megfizethetetlen
Amit linkeltél az csak 2db-os, kispárna nincs benne
Ebből nekem kellene 4 szett, 2paplannal alszok és + váltó darab is , az meg már akciósan is 25200Ft és kellene még lepedő és kispárna huzat is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
erdey_a
addikt
válasz tibbike01 #22636 üzenetére
az ikeás javaslatoknál mindig meg kellene jegyezni, hogy az ikeának továbbra is 3 üzlete van az országban, mind ugyanabban a városban...
kis értékű cuccoknál az 1500 forintos szállítási költség bőven "nem éri meg"az ilyen ex cathedra kijelentések pedig, hogy ikeás bármi 100x jobb, nem mindig igazak. például paplanban, párnában sem.
Vérboci
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #22636 üzenetére
Legközelebbi jysk 65Km és szoktunk is arra járni, meg az országban is több áruháza van több embert fed le
Legközelebbi IKEA nekem 234KmNálam a tapintás a lényeg, meg kell fognom vásárlás előtt, mert volt hogy fogdostam nagyon drága nagyon márkás paplant, de sose vettem volna meg, mert annyira kirázott tőle a hideg mikkor megfogtam, annyira nem volt szinaptikus a tapintása
Mint matracot is lehet venni internetről de nagy lutri, azt is csak személyes fekvő próba után érdemes megvenni, nem fog szólni az eladó ha akár 15-20percet is próbafekszik valakiIkea legolcsóbb paplanjáról(2000Ft) meg a következő lépcső (4000Ft) nem tudok véleményt mondani mert nem fogdostam még meg, lehet jó de lehet az is hogy tapintásra nem jönne be
Huzatot én a helyi piacon, vagy roma árusoktól szoktam, venni 5000Ft egy 7-részes
Nagyon puha strapabíró, de tudni kell melyik márkát szabad megvenni
A BAOLY márka a delfines jelel a jó [kép]
Most jelenleg is használok két szettet (ez 4papla 2 nagy, 2 kis párna, és lepedőt) és van tartalékba egy teljes 7db szett, meg még egy szett de abba már nincs lepedő így 6db-osKét három évig is bírják kopási jelek nélkül, a lepedő része ami leghamarabb megadja magát
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz tibbike01 #22521 üzenetére
igen, de februárban megbeszéltük, hogy a Repair & Protect egy más liga, mint a sima fogkrémek [link]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bbsofficial
aktív tag
-
cd930
aktív tag
válasz tibbike01 #22343 üzenetére
+ Superkupon kuponnal 10k fölötti vásárlásnál -1k kedvezmény.
30 doboz sör MySPAR kuponnal 9570 Ft, még vettem hozzá apróságot, amivel 10ezer fölé ment az összérték, így 1000 Ft kedvezményt kaptam.
Tehát így számolva nem is 319 hanem 290 forintra jött ki egy félliteres Radeberger vagy DAB sör.Az mondjuk nem hagy nyugodni, hogy az újságokban és boltban sincs nevesítve, mely sörökre vonatkozik, hanem "Német prémium sörök" 689 Ft helyett 319 Ft 6 db vásárlása esetén. Igaz, hogy a képen a Radeberger és a DAB van, de lehet, hogy másra is érvényes lehet?
Az Online shop szerint ezek a német prémium sörök vannak ilyen áron.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #22265 üzenetére
Wiki oldal leírja szépen [link]
A gyártás első lépéseként a még húsmaradványokat is tartalmazó csontvázat („hasított test”, angolul: carcass) és vágóhídi melléktermékeket szükség esetén fertőtlenítik (például ammóniagázzal),
Hát kösz mennyire rohadhat az a cucc hogy ammónia kell hogy ne legyen fertőző
[ Szerkesztve ]
-
-
st6969
őstag
válasz tibbike01 #19042 üzenetére
Épp a napokban csodálkoztam rá, hogy ez még van, mikor megláttam egy újságban. Van vagy 7-8 éve, hogy nem vettünk ilyet, mert számomra ehetetlenné vált, pedig azelőtt csakis a Pick virsli. De ízlésekről nem érdemes vitatkozni
Nekem a Lidlből most ez jön be. Aldiból ez, meg ez. És ezek pulyka változatai, csökkentett zsírtartalmú ill. pure változatai.
És a juhbeles roppanósok is elég jók mindkét helyen.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz tibbike01 #18393 üzenetére
ünnepi időszakban kb. lehetetlen, de a máv appból sokszor van 13€-s jegy bécsbe, meg szintén appból Brno-ból volt 5700-ért pestre (itt egy baleset miatt későbbi vonatot értünk el, úgyhogy a peronon ülve vettük meg indulás előtt egy órával)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
8
senior tag
válasz tibbike01 #18384 üzenetére
karácsonyi ajándékot Árkád/Aréna...stb. Ettől csak drágábban fogsz tudni vásárolni
ezen jót kacagtam
-
ridiculous
aktív tag
válasz tibbike01 #17081 üzenetére
Nekem nem vált be, xbox kontrollerbe 1 hetet se bírt rezgés nélkül.
Mérlegbe vettem még ebből a márkából 3 - as kiszerelésű gombelemet, 3 - ból 2 csak kb. 3 napig bírta, az uccsó darab meg kb. 1 hónapot.
Szóval én inkább Energizer Ultimate Lithium elemet szoktam venni, az nagyon bevált.[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Balion
senior tag
válasz tibbike01 #14446 üzenetére
Tulajdonképpen igen, ha 10-et veszel, 2-t kapsz, úgyhogy 12-t vegyél el, így lesz darabja 291.
Amúgy elég hülye egy akciófajta. Ha ráadás a hatodik, akkor ne számolják már ki, hogy akkor mennyibe kerül átlagban 1 darab. csak a 349-es árral nem tudnának annyit eladni még "ajándék" sörrel sem.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #12871 üzenetére
Hát a fogaim ígyis gyérek
Gyerekkorom nemtörődömsége, na meg a szüleiméTalán míg kell lesz fogam.
-
Soulfly842
addikt
-
sherlock82
senior tag
válasz tibbike01 #12051 üzenetére
Nálunk itt Somogy kisebb a spár elég zsúfolt, a hús pedig gyakran büdös volt régebben, bár szerintem ez mindenhol előfordulhat. Nyilván maszek hentesnél kisebb eséllyel.
Zöldségben biztos hogy jók, mondjuk nem értem hogy miért kell a mai napig matricát ragasztani a nylon zacskóra miért nem a pénztárnál intézi ezt a pénztáros.
A borsos vagy sajtos szélű téliszalámi szerűség mondjuk tényleg parádés!Lidl / aldi párti vagyok ezt bevallom.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Ármester
válasz tibbike01 #12051 üzenetére
+1, a hús és felvágottas részük a legjobb.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia