Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
nem tudom, szerintem a zewa eco jobb, mint a deluxe. kevésbé szakad és ugyanolyan puha. lehet az én s*ggem nem érzi csak a különbséget 2x16 eco után most kamillásat bontottunk és én nem vagyok megelégedve vele, lehet hamis!4444!444
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz f4lcon #34276 üzenetére
mi finish ultimate plust használtunk majdnem egy évig, de gyakran volt tojás szaga az edényeknek (random, hogy mikor, mitől). most sima basic jar lemont vettem, 4 mosásból eddig nem volt szag, viszont picit olyan, mintha nem öblítené le tökéletesen a gép az öblítőt a ciklus végén.
-
Azie
őstag
válasz bobalazs #34090 üzenetére
remek cikk, úgy kezdődik, hogy "hirdetés" és arról szól, hogy egy engedélyezett anyag nem éri el a határértéket és emiatt tilcsákbe, +a x cég megemlítve, a támogató kiemelten, színesen . remélem sok pénzt kapsz a kattintásért
műszálas alsót azért nem kell venni, mert belerohad az ember p*******ja"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
ha már korsó design, én 4v6 db kronenbourg blanc korsót szeretnék, amúgy meg kb mindent is a sima ikeás nagy pohárból iszok, kivéve whisky/pálinka/rövidek tisztán és bor/pezsgő
az akcióra visszatérve, tálcával vásárolva a kronenbourg 380 volt az utóbbi időben metroban, az ilyen random korsó pohár stb-től herótom van, nincs neki hely úgysem. ne sallangokat adjanak, adják olcsóbban, vagy többet"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz fateless #33367 üzenetére
sok helyen nincs udvar, én simán utcára. lekönyvelve az átvétel aztán csókolom, ha nem viszik el időben, akkor csá. persze gondolom van valami kötbér, ha nem viszik el időben, akkor ketyeg, de az összeg olyan, hogy a mohu röhög a markába
-
Azie
őstag
amúgy valamit tuti kaptak cserébe, mert talán nem olyan ostoba a spar vezetése, hogy benyalta, hogy bármilyen neres cég majd pont betartja a szerződést és elszállítja a szemetet. azzal hogy aláírták, hogy kötelesek átvenni minden körülmények között a hulladékot, kb saját nyakukba akasztották a kötelet. ha nem ez lenne, a helyükben simán kiírnám, hogy a mohu nem szállította el a pakkot, tessék menni reklamálni a parlament előtt, vagy odahordani a szemetet egy performansz keretében.
-
Azie
őstag
válasz Donki Hóte #33136 üzenetére
(amióta a magyarok is odahordják... )
-
Azie
őstag
válasz zoltan6 #33132 üzenetére
ha sokat veszel, akkor metro is tök jó amúgy, 1-2 darabnál meg bődületesen drága.
pepsi 2l 450, monster 400, nyakas irsai 1500, hungária 2500, tésztalevesek 180, húsok pedig nagyon jó minőségűek. mozarella 200g 380, cheddar 3900, szeletelt sajtok 4k környéke."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #33096 üzenetére
a nyaralótelepre csak kültéri bútort vegyél...
-
Azie
őstag
válasz fateless #32848 üzenetére
kb. ua. levendula is. bónusz, a pölöskei mind "ízű" szörp, rá van írva, gyümölcstartalom is. ahogy kell. minden más user error és degeneráltság eredménye. . gyk. erre is van szabályozás gondolom, hogy mekkora gyömölcstartalomtól írhatod rá.
-
Azie
őstag
válasz Donki Hóte #32844 üzenetére
szerintem bárki ihat cukrot, azért van a piacon rá opció ne azt ekézzük, aki alternatívát kínál rá
-
Azie
őstag
ahogy már korábban írták, nem mindenki ihat cukorszirupot (és igen, a cukorszirup az ám nagyon jó a gyerekeknek!). nekünk nagyon is megfelelnek a pölöskei diab szörpök, az ice tea, a szőlős és almás a legjobbak, de a változatosság miatt szoktam szamócát és birst is rendelni.
amúgy mi is a problémád az E102-vel, mint ételszínezékkel, amit 150 éve használnak? o.O
hessteglaposföld...
bónusz: itt van előttem pont az üveg, ebben karamell van színezéknek, nem e102.[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
nemrég joghurt habot kerestünk, de semmi hasonló nincs a piacon, pedig szerintem nagyot menne
-
Azie
őstag
válasz Donki Hóte #32665 üzenetére
volt valami ilyesmi, nem emlékszem a nevére, még az 1l-es üveges fehércimkés PEPSI és 0,33 üveges pepsi időszakban (turbo rágó, sport szelet, pilóta kex) volt belőle őszibarackos szénsavas
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
az oreonak a keksz része egy fos. télifagyikrémért meg nem fizetek. az egész termék egy kapitális átb*szás.
kekszben még mindig a vaniliás karika / liebniz butterkeks és a mese linzer a legjobb
mellesleg nyáron vettünk a sainsbury sajátmárkás papírzacskós óriás (triplabelgacsokis) cookiját, na abból bármennyi elfogyna itthon is"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz sherlock82 #32114 üzenetére
OFF: voltam ma aldiban kb 3 hónap elteltével. háát nem tudom ki szerint állt meg az infláció, de k.v.a elszállt felvágott árak vannak. úgyhogy vettem inkább libakacsa terprtőkéremt, almapaprikát meg kenyeret.
-
Azie
őstag
ha már spar, spórolós topik és szar visszaváltó automata is volt, akkor
FYI: ha göngyöleges termékre akartok kuponozni, akkor nem lehet, mert egy soron hozza a termékkel és göngyxölegre nem lehet kuponozni, üzletvezető visszaadja a 20%-ot kpban utólag."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz PainKiller13 #31567 üzenetére
200? 600 alatt is jó lenne
-
Azie
őstag
válasz SyMbioTe #31462 üzenetére
remek az app, csak 1-ből 8x nem olvassa a qr kódot, mint az auchanos benzinkút automata.
plusz a bankodnál kapcsoltasd ki az egyenleg smst a jóváirásra, mert akkor el is viszi az üveg árát, ha ha egyesével váltogatod munkába menet
-
Azie
őstag
válasz Soulfly842 #31152 üzenetére
magas labda, tuti bant kapnék érte másodiknak a vajkaramella, ami píszí
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
mi vettünk ilyen 2-3l? 20-30 lufis cuccot fotózáshoz, kb. 15 kicsire volt elég, amik 2 nap alatt leeresztettek + nem igazán lebegtek. (szintén dél pest), lehet érdemesebb lufis céggel fújatni, ott látod az eredményt, hogy megfelel-e.
vagy mondanám, hogy idén nincs lufi, itt az ára/ 1 tálca sör helyette"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz arcsin #30620 üzenetére
nálunk már az is gondot okoz a házban, ha felcserélve tolják vissza a kukát, akkor a papírosba dobják a cerkófok a műanyagot és fordítva. bónusz amikor papírosba nejlonzacskóban bele***rja a tejesdobozt... és ugye ezek köztünk élnek (és szavazati joguk van)!
-
Azie
őstag
válasz jack982 #30319 üzenetére
bio csirke? amit bio takarmannyal etetnek, meg mikroszkoppal vizsgaljak, hogy se a vizben se a kajaban ne legyen mikromuanyag... plusz mozart es masszazs minden reggel neki, kis kardio ha tobb a zsir%. hagyjuk mar a f****ssagokat.
-
Azie
őstag
válasz Donki Hóte #30194 üzenetére
push noti nincs 2024-ben? innovatív. már 4 éve amikor kötelező lett a 2FA, akkor az volt a mondás, hogy szép dolog ez az sms-ezgetés, de elég gyakori, hogy nem is érkezik meg.
-
Azie
őstag
válasz wwenigma #29863 üzenetére
megkerestem
2023. 04. 13. rossmann glamour
1 db4 339 FtGLAM PERWOLL 30%-1 860 Ft
Ez 4.015l-es kiszerelés volt
Azóta volt valahol vásárolva, de az már 1100 körül volt/liter, az is lehet, hogy tesco, mert kb csak náluk nincs a fiókban számla..."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz sherlock82 #29839 üzenetére
mivel ott legális: fű
-
Azie
őstag
mi is akartunk kolat, budaorsi praktiker aldi, fel raklapnyi volt kirakva, elfogyott, raktarban is nuku. nem ertem ra uzletvezetovel baromkodni... szoval kabare, hogy igy lehet akciozni, hogy egy nagyobb csaladnak is keves, amit kiraknak.
-
Azie
őstag
válasz n@p@lm #29550 üzenetére
feleségemnek sem jött meg 2 gaszto (gmail) reg
nekem megjött 3 (outlook, yahoo)
Tegnap ismét a Vault51-ben voltunk, továbbra is hozzák a 10/10 szintet nálam.
Aki még nem volt és tervez menni, az figyeljen rá, hogy a steak buri az önmagában is egy adag kaja. a 30dkg hús+10dkg cheddar pedig nem egy diétás tétel.
A kuponnal volt egy kis keveredés, mert nem értesítették őket az új qr kódos bohóckodásról, a felhasználás meg tök béna, használat után "érvénytelen/lejárt" státusz lesz, nem beváltott... nem tudom mit kell variálni félévente és miért nem képes a metro kommunikálni a saját partnereivel. szekunder szégyen az egész.
az egyik srác (tulaj?) intézte a dolgot, továbbküldtem neki a kapott emailt."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz Soulfly842 #29266 üzenetére
na igen, lesz még pozsony magyar város... csak megfelelő kontextbe kell helyezni a mondatot
-
Azie
őstag
Sziasztok, asszony kitalálta, hogy fehérje szelet + kollagén por kell.
Tapasztalatok, ár/értékben legjobbak, tippeket várnék! Előre is köszi - esetleg szaktopik?"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz fogselyem #28750 üzenetére
én felvágottas promóban nyertem egy csomagot, meg a zott mozarellával egy étkészletet és egy kínálótányért. mondjuk minden nap mozarellát ettem sajnos azóta vállalhatatlan ára lett a zott mozarellának és a bazsalikomos is csak idényjellegű
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #28331 üzenetére
azt a füstölt sajtot néztem én is tegnap hazafelé, de inkább eidamit vettünk
-
Azie
őstag
válasz Soulfly842 #28312 üzenetére
a szín alapján azt hittem banános, akkor pedig kipróbáltam volna!
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz sherlock82 #27789 üzenetére
ez olyan lesz, mint a tűzoltó/mentőautó kipakolós challenge?
-
Azie
őstag
idén mi a konszenzus, vízbe kell állítani a vágott fenyőt, vagy sem?
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
az ilyen rántott/panírozott mirelit cumókból melyikek ajánlottak aldi/penny/egyéb?
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz balazs1956 #26347 üzenetére
Télen kevés a napsütés, a gyümölcsök/zöldségek talán sosem láttak földet/napfényt...
kifejtenéd, hogy ez miért gond?
mitől jobb egy napfény egy növénynek, mint egy mesterséges fény?
miért jobb a föld, mint egy ideális tápközeg?egyetlen előnye van, hogy olcsóbb és gazdaságosabb a termesztés bizonyos kultúráknál, de kukoricát is termeszhetnél üvegházban télen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest