- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
Alzánál újra van kilós szárított paradicsom, természetesen mostmár kb. másfélszeres áron, bár gyanítom még így is bestbuy a piacon.
https://www.alza.hu/sport/bery-jones-napon-szaritott-paradicsom-1-kg-d6223013.htm
-
Meridius11
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #36127 üzenetére
a laoganma nem véletlenül olyan addiktv, tele van MSG-vel..
Ezt a Berry Marketet megnézem, Pesten jó pár helyen megfordultam de a natúr chilis olaj verziót ritkán szoktam látni, mindig valami mogyorós, vagy szójababos variáció van csak
-
Meridius11
aktív tag
-
Meridius11
aktív tag
Allegrón ha konkrét áruházat böngészek be lehet állítani hogy látszódjanak a termékekhez az értékelések?
-
Meridius11
aktív tag
Ezt az új olivás stanglit én is kóstoltam, de jóformán ehetelen, már a szagától rosszul vagyok. (pedig szeretek mindent ami olivás, úgyhogy nem az én ízlésemmel van a baj.
)
-
Meridius11
aktív tag
válasz
mephi666 #33488 üzenetére
Ha az ember túllép a klisés magyaros ételek börtönén elég jól el lehet lenni "nemzetközi" spórolós ételekkel, és még a koszorúere se durran szét 50 évesen. Csicseriborsó ezerféleképpen elkészíthető (hummuszként vagy. curryvel pl) meg még csomó más hüvelyes, szezonális filléres zöldségekből (cukkini, sütőtök) isteni krémleveseket, tésztaszószokat lehet csinálni, nálunk gyakran van pirított rizs amit szó szerint maradékokból össze lehet dobni.
-
Meridius11
aktív tag
Alza kivezette a kilós Bery Jones aszalt paradicsomot amit évek óta rendelek tőlük, legutóbb 4k környékén volt az ára. Valahol lehet kapni megfizethető alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Autós topik
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Nagyon kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Xiaomi Redmi 8 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest