-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #36127 üzenetére
a laoganma nem véletlenül olyan addiktv, tele van MSG-vel..
Ezt a Berry Marketet megnézem, Pesten jó pár helyen megfordultam de a natúr chilis olaj verziót ritkán szoktam látni, mindig valami mogyorós, vagy szójababos variáció van csak
-
Meridius11
aktív tag
-
Meridius11
aktív tag
Allegrón ha konkrét áruházat böngészek be lehet állítani hogy látszódjanak a termékekhez az értékelések?
[ Szerkesztve ]
-
Meridius11
aktív tag
Ezt az új olivás stanglit én is kóstoltam, de jóformán ehetelen, már a szagától rosszul vagyok. (pedig szeretek mindent ami olivás, úgyhogy nem az én ízlésemmel van a baj. )
-
Meridius11
aktív tag
válasz mephi666 #33488 üzenetére
Ha az ember túllép a klisés magyaros ételek börtönén elég jól el lehet lenni "nemzetközi" spórolós ételekkel, és még a koszorúere se durran szét 50 évesen. Csicseriborsó ezerféleképpen elkészíthető (hummuszként vagy. curryvel pl) meg még csomó más hüvelyes, szezonális filléres zöldségekből (cukkini, sütőtök) isteni krémleveseket, tésztaszószokat lehet csinálni, nálunk gyakran van pirított rizs amit szó szerint maradékokból össze lehet dobni.
-
Meridius11
aktív tag
Alza kivezette a kilós Bery Jones aszalt paradicsomot amit évek óta rendelek tőlük, legutóbb 4k környékén volt az ára. Valahol lehet kapni megfizethető alternatívát?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest