- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
Digitalpimp #37757 üzenetére
ui. hajrá szeged!
-
válasz
Digitalpimp #37099 üzenetére
Kicsit szerintem fordítva van ez itthon.
Azert van tele mindenfele muszarral mert chipsadoval szanaszet adoztatjak a cukros dolgokat.Ettol nem fogsz kevesebbet venni mert ugyanugy megveszed a gyereknek a kindert meg alkalmakra a chipset csokit de legalabb a kormany szet szopatja a lakossagot hogy duplajara triplajara emlekedett minden ilyennek az ara, vagy a gyarto trukkozik mindenfele cukormentes ilyenopyan dologgal hogy tartsa az arat.
-
bul07
nagyúr
válasz
Digitalpimp #37099 üzenetére
jujj
-
sherlock82
senior tag
válasz
Digitalpimp #34803 üzenetére
Nem véletlen hogy a két nagy márka mellett ezek nem jutnak igazán szóhoz, ha kóláról van szó.
Laca1212
MA megyek vásárolni meglátom, lehet e kapni. -
iatti
aktív tag
válasz
Digitalpimp #34803 üzenetére
rolling helyett coors most a menő
bár én egyiket se kóstoltam, és nem is tervezem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Digitalpimp #34773 üzenetére
...jaja, de lehet soha nem ittam olyat: rémlik a menő zöld üvege, ami nem címkével volt elrondítva, hanem rá volt festve minden felirat
2000es évek elejétől sörözök, de nem rémlik hogy akkor még lett volna... vagy csak olyan drága volt, ami nem fért bele a fősulis kasszába?
...aztán mire lett volna lóvé megkóstolni, addigra eltűnt... nekem az amstel lager a nagy fájdalmam, mert nagyon szerettem és már vagy 15 éve nem kapni itthon (sőt olaszoknál sem, ahol nyaralások alkalmával kerestem)
ui: aki gyakran jár szlovákokhoz vásárolni, ránézne hogy ott előfordul-e import amstel lager?
...pennyben felbukkant 1 éve amstel, de az valami szerb főzet moslék
-
Lackki
őstag
válasz
Digitalpimp #34776 üzenetére
cockta-t is ajánlom
-
iatti
aktív tag
válasz
Digitalpimp #34776 üzenetére
egy próbát megér. nem annyira édes mint az itthoni pepsi-coca.
-
iatti
aktív tag
válasz
Digitalpimp #34773 üzenetére
ha átugrasz felvidékre, ott kapni.
1.33l a palack. árára már nem emlékszem, egyszer vettem én is. ha jól tudom a kofolát is ennél a cégnél gyártják.
-
válasz
Digitalpimp #34466 üzenetére
Majd ha lesznek ikreid rájössz, hogy nincs időd semmi ilyenre.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Digitalpimp #34466 üzenetére
Elmehetnek a .....-be a prémiumnak való zsúfolással (ezt büntetném is)
1. 50 % gyümölcstartalom
2, még nevesíeni se merik, hogy miből áll össze az 50%.. valószínűleg 49% alma, 1 valós gyümölcs, a többi ízesítő és aroma.Ki kell dobni az összes ilyen kamu márkát a fenébe. Elvből nem veszek több szörpöt egyiktől sem.
-
válasz
Digitalpimp #34245 üzenetére
De ez a nagy Mohuban úgy látszik nem jutott eszébe senkinek, hogy viszaélések lesznek vele...
Más ott kezdődik a gond, hogy az automata szinte bármit bevesz, amin egy megfelelő vonalkód van. Aztán, hogy ez a vonalkód gyári, vagy egy otthon nyomtatott cimke van ráragasztva a palackra a vonalkóddal, az már majdnem mindegy
-
törölt tag
válasz
Digitalpimp #34245 üzenetére
Szerintem ők élnek vissza vele a legjobban.
Egy noname 2 napja alakult cég is tudja, hogy amin semmi egyedi nincs és lehet többszörösíteni azt fogják is. -
fcbarca
őstag
válasz
Digitalpimp #32700 üzenetére
A lidl-ös állaga ugyanolyan, mint az alzás König
-
válasz
Digitalpimp #32473 üzenetére
Ilyenkor látszik mennyire zseniális a kormány húzása,
rengeteg adót vetett ki az utóbbi időben ugye az àfa 31.5% kisker különadó (27+4.5), környezetvédelmi termékdíj (csomagolás adó), népegészségügyi termékadó és brutál megemelése, árstoppok buborék hatása ami volt…
csak ezek jutnak hirtelen eszembe.
Miközben emlékszem tavaly több is veszteséget termelt.
Amelyik kinyitja a száját azt szanaszét szivatják utána… SPAR-lázár topik ugye.A gonosz multira haragszik a szimpla user a kormány meg röhög a markába
Én inkább a kormányra haragudnék a kommunista módszerek miatt! -
KROK640
nagyúr
válasz
Digitalpimp #32250 üzenetére
Még ebben sincs feltétlenül igazad. A falu ahol élek, 2010-ben még 8db kocsmával rendelkezett, ebből 4db kora reggeltől késő estig volt nyitva. ma kettő van, és mindkettő csak délutántól estig van nyitva. Dohányboltból 3db nyílt 2013-ban, ma egy van, rövidített nyitvatartással.
Debrecenben tudok olyan utcát, ahol két kocsma volt, mindkettő reggel-től éjfélig. Az egyik bezárt, a másik meg délután 4-től este 10-ig van. Le van itt építve a kocsmázás is, olyan drága, hogy már a boltba sem nagyon éri megvenni.Fagyizók is zártak be, meg nagyon drága lett a fagyi, az tuti, én személy szerint az elmúlt 5 évben 1-2 alkalommal fagyiztam csak, bőven sajnálom már rá a pénzt, plusz lassan jobban megéri megvenni valami literes jégkrémet és azt 2-3 alkalomra beosztani inkább.
Mostanság sokat zuhant a lakosság fogyasztása. Egyik oldalról lehet ünnepelni, hogy végre felelősségteljesek és gondolkodnak az emberek, tudatosan spórolnak ... de szerintem csak elfogyott a lakosság pénze, és ez látszik most a keresleten.
-
FattyDove
őstag
válasz
Digitalpimp #32250 üzenetére
En nem panaszkodom
-
Skillet
addikt
válasz
Digitalpimp #31784 üzenetére
A régi GTR-ek is sor 6-osak voltak. Az R35 GTR ami V6, de az már 3.8 literes.
-
Skillet
addikt
válasz
Digitalpimp #31777 üzenetére
Az 2.6 literes, soros 6 hengeres, nem V6.
Egy 8G Galant VR4 van nekem... de japán belpiacos, akárcsak egy GTR.
-
válasz
Digitalpimp #31655 üzenetére
Köszi a receptet. Tavaly volt a kertünkben menta (fodormenta és borsmenta is), meg citromfű, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, tárkony, koriander, de az idén kertrendezés volt, pillanatnyilag semmi fűszernövény sincs
Viszont a citromfáink már 5 évesek, jövőre (vagy azután) lehet, hogy minden megterem a
mojitómentás limonádé ízesítéséhez(Tavaly csináltunk vagy 20 liter bodzaszörpöt, már eléggé unjuk)
-
st6969
őstag
válasz
Digitalpimp #31584 üzenetére
Köszi. Alföldi lakosként egyébként kifejezetten szeretem azt a környéket, évente 1-2x kirándulunk arra, de kechupért elugrani 300km-re picit messze lenne.
Mondjuk céges autóval pont annyiba kerülne, mint ide az utca végébe kiugrani, de na...az idő is pénz -
mephi666
nagyúr
válasz
Digitalpimp #29957 üzenetére
6db chicken mcnuggets? keresztben szerintem megvagyok... hosszában lerakva? ...hááát el kéne mennem egy mcdonaldsba lemérni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Digitalpimp #29954 üzenetére
tudod, lidl: "éljen a lehetőséggel"
-
perempe
veterán
válasz
Digitalpimp #28405 üzenetére
Köszönöm.
A 6 UHT tej miatt kérdeztem, annyi a limit. Ha sokat veszek, akkor 5-6kg lesz.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Digitalpimp #27695 üzenetére
Igen, de azért messze még április 1.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Digitalpimp #27623 üzenetére
Nálunk az asszony átvette a hájas készítést a dédimamitól, vett most is valakitől feldarabolt sertés hájat. Diós meg lekváros (meggy és/vagy szilva lekvárral). Isteni, mint a dédinél!
Ami nálunk sanszosan örökre el fog tűnni, az anyám csokitortája és dobos tortája. Ez utóbbi nála nagyon különleges, vagy 6-7 vékony lap és közte nagyon finom krém. Olyan házi békebeli , ünnepi dobostorta íz, hogy azt mondod, befalnád az egészet, ha tudnád. Asszonynak ehhez nincs türelme, nagyobbik lányomnak se (meg ő nem is szereti). A recept sajnos nem mindig elég, hogy tudjuk hogyan kell pont úgy. -
Balázs Z.
tag
válasz
Digitalpimp #27266 üzenetére
Erre tudsz egy linket mutatni? A dm oldalán nem találom.
-
válasz
Digitalpimp #27155 üzenetére
Mi extranagy adag mosogatógép kapszulát vettünk (Jar Platinum Plusz), de 6-7 hónap után a kapszulák elkezdtek "taknyosodni". Hiába voltak a gyári visszazárható csomagolásban, magukba szívták a levegő nedvességtartalmát és elfolyósodtak
Minőségileg nem volt bajuk, csak nem volt élvezet megfogni őket.
Szóval fél éves adagnál többet ebből nem érdemes előre megvenni.
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Digitalpimp #27079 üzenetére
A múlt héten számlázott először a MOHU EPR díjakat. Sok cégvezető szerintem most szembesül azzal, hogy ez mekkora összeg. Be fogják építeni az áraikba, ha eddig még nem tették.
-
8
senior tag
válasz
Digitalpimp #26997 üzenetére
alternatív lisztekkel szórakozás helyett ajánlok egy evőkanál búzasikért tenni a liszthez
úgy olyan fehérjetartalmat állítasz be, amilyet akarsz -
arcsin
senior tag
válasz
Digitalpimp #26242 üzenetére
Akkor szemeteljük tele jobban a Földet.
A szelektív hulladékgyüjtés, kb amúgy is a 0. lépés lenne. Sokaknak az sem megy idehaza. Nem tudom miért kell így hozzáállni. Nekem nem akkora extra effort elvinni, beváltani az amúgy is szelektíven gyüjtött dobozokat, palackokat stb, csak jan1től már egy külön visszaváltós dobozba fogom gyüjteni. Attól hogy mások retardáltak, nekem miért kéne szintén ősbunkónak lennem? Én az elektronikai hulladékot is leadom a hulladékudvarban, meg a fáradtolajat. stb stb. Ez a rendje.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Digitalpimp #26212 üzenetére
Auchan vevőszolin és például a Szegedi Prima5 áruházban pontosan így működik...
-
arcsin
senior tag
válasz
Én örömmel fogom használni. Valahol valaki persze hogy jól jár, de én bedobok 50ft-ot és ki is jön 50Ft a végén. Élelmiszert mindenképp fogsz venni. Aldi/Lidl, Sparban ...stb. nem kell betétdíjas cuccba forgatnod újra
Nem egy ördögi kör.
Persze lehet úgy is hozzáállni ahogy te, de azokból az emberekből csak megkeseredett emberek lesznek. Szerintem meg do it! Veszthetek bármit is? Nem.
Persze új dolog, félni KELL tőle. Jahogy nem is új....
Amúgy agöngyöleg is ugyanaz. amúgy megvan hogy havi 1-2 ezer ftez max. Annyit meg bárhol elköltesz anélkül hogy mondjuk keményen fájna és hiányozna a kocsi szervízeléséből. -
sherlock82
senior tag
válasz
Ez volt a legegyszerűbb és ahogy mondod a legjobb. Ezt azért szünteték meg mert nem lehetett rajta élősködni.
-
st6969
őstag
válasz
Digitalpimp #26143 üzenetére
Nem tudom, hogy ugyanazt a Pölöskeit ismerjük-e, de amivel én találkoztam az elmúlt 1-2 évben, az botrányosan bicskanyitogató minőségű lett. Konkrétan a málnaszörp olyan színben és állagban, mintha már hígítva lenne. Vízszerű állagú (szó nincs szirupos sűrűségről), ha hígítod (még, ha töményebbre is a kelleténél), totál vízszínű lesz, amit kedved sincs meginni. Íze émelyítően édes víz. Gyümölcs ízt nyomokban sem fedezel fel.
Egyszer megreklamáltam egy indiáncseresznye ízűt, mert egy gusztustalan galacsin úszkált benne (még felbontás előtt), amit észre sem vettem először, csak azt, hogy betonkeményre felfújódott a palack. Becsületükre, legalább reagáltak a panaszra. Küldtek futárt a felfújódott palackért, aki hozott cserébe egy db ugyanolyan ízűt, kvázi kártalanításként.
Lehet, hogy van olyan íz, ami iható tőlük, én biztos nem kísérletezek tovább. -
Zeki
nagyúr
válasz
Digitalpimp #26040 üzenetére
Köszönöm!
-
tisn
addikt
válasz
Digitalpimp #25712 üzenetére
ha magadnak daralsz friss sertescombot, annal jobb nincs.
en a lidl 7%-osat szoktam venni, az elfogadhato minosegu.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Digitalpimp #25709 üzenetére
Mert? Hacsak nem nyersen eszed sok bajod nem lehet tőle.
-
Top cat
addikt
válasz
Digitalpimp #25709 üzenetére
Nem mindenkinek azonosak a lehetőségei.
Ha látnád az itteni egyetlen hentesüzletet, lehet hogy megváltozna a hozzáállásod. -
bul07
nagyúr
válasz
Digitalpimp #25270 üzenetére
-
zsiz
őstag
válasz
Digitalpimp #25270 üzenetére
Szerintem nem olyan cukrot vett
-
arcsin
senior tag
válasz
Digitalpimp #24463 üzenetére
Bul gondolom életében evett 1x valami pocsolyaízü vackot, és az összes "hal" sz.r innentől. Pld mi nagyon szeretjük a halpatkó kínálatát, meg hát padthai, vörös, zöld currybe a garnélát. Portugáliban igazán jó fokhagymás bébibpolipot ettem. Rengeg módon lehet a vizi izét megcsinálni. Sós meg édesvizi izék közt is rengeteg különbség van. Pusztán prűdségből nem jókat enni, bűn
Attól meg ha valami drága, drágább mint a pocsolyaízü szemét, nem rossz.
Vannak itt a phn párak hogy azért szaroznak le valamit mert nem tehetik meg hogy megvásárolják. Mobil, tv, kocsiból is csak a régi -
lorcsi
veterán
válasz
Digitalpimp #24351 üzenetére
Ilyet nem szoktam venni, de hamarosan aktualis lesz
milyen arak vannak ? -
Degeczi
nagyúr
válasz
Digitalpimp #24260 üzenetére
-
edk-
őstag
válasz
Digitalpimp #24249 üzenetére
,,A Trappista sajt tehéntejből, tejsavbaktérium-színtenyészet és alvasztóenzim, esetleg kalcium-klorid, kálium- vagy nátrium-nitrát és természetes színezék hozzáadásával készített, sózott, érlelt, jellegzetes érzékszervi tulajdonságú, oltós alvasztású, félkemény, erjedési lyukas sajt.
A sajttészta egyenletesen halványsárga színű, a metszéslapon közel egyenletes eloszlásban néhány borsó nagyságú, kerek, fényes erjedési lyuk látható.'' -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Digitalpimp #23805 üzenetére
Bár rég volt úgy rémlik nem másoké volt hanem már a sajátjuk. Azért is tudták megszüntetni. Folytathatták volna, de helyette bedöntötték és direkt szándékosan egy minimális szinten meghagyták jó drágán. Legalábbis így rémlik ez történt. Nem ma volt..
-
rushty
őstag
válasz
Digitalpimp #23585 üzenetére
A szirom chips olyasmi, hogy ropogós olaj. Én azzal is elvagyok. Inkább a fixáció a lényeg.
Van itt akkor 3féle ízlés. A newage, a semleges, meg az extra sós. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #23575 üzenetére
elég sós minden alapból, amibe kell úgyis rakok.
#23586szabi__memo valami ilyesmiről van szó nálam igen, a fűszerek pörögnek
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Digitalpimp #23585 üzenetére
Jó ízű és nem csak a sót érzed. Meglepődnél ha csökkentenéd a sót.
Valamennyi természetesen kell, mert sok minden szar teljesen sótlanul. Csak nem mindegy, hogy harmad vagy negyed annyi a használat -
tisn
addikt
válasz
Digitalpimp #23578 üzenetére
de. sot a huslevesbe is
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
A chipsnél lehet spórolnak. Amúgy minden más jó sós.
Bár a chipseknél se tűnt fel. Olyan sósak mint a méreg -
bul07
nagyúr
válasz
Vagy csak szeretik a sótalan ételeket.
Ez is ízlések ésÉn a vajas kenyeret is megsózom, mert úgy szeretem
Nem beszélve a hasáb burgonyáról -
rushty
őstag
válasz
Én egy időben ebben a trendben benne voltam, hogy alig használunk sót. Aztán visszatértem és ízletesebbek lettek az említett köretek. Anélkül kevésbé csúszik. Vagy ha már két lépést tesz valaki, úgyis kell a sópótlás.
Az önsanyargatás egy másik példája... [Antitejfogyasztás] -
tisn
addikt
válasz
en iden meg tuti nem bontottam fel uj dobozt
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Nekem is bőven elég. Kb nem is teszek semmire, max főzéskor kicsit, mert amúgy is tele van minden sóval.
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #23071 üzenetére
Meg.
Mar emlegettem a szlogent, itt vagy a bb topikban amikor a Lidliben ajanlottak az OMOT. -
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #23069 üzenetére
A Határ uti MDF piacon en voltam kb 92-ben aki az Arielt először árulta. Jottek a kollégák es kérdezték honnan van. Akkor volt az OMO a toppon.
-
raziel01
veterán
válasz
Digitalpimp #22756 üzenetére
Ezért érdemes inkább venni Penny vagy Lidl kólát.
Az se sokkal rosszabb de legalább olcsó.
Vettem most Lidl-ben Sitti kólát. Kicsit szerintem gyengébb, mint a Pennys saját márkás.
Én maradok a Penny-snél. (kóla, narancs, szőlő) -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Digitalpimp #22437 üzenetére
Tudtam, hogy ezt fogjátok válaszolni, azért írtam a minőséget előre. A mai előírások mellett létezik, hogy nem lehet tudni mi van benne?
-
tasiadam
veterán
válasz
Digitalpimp #22434 üzenetére
Oooooo lehet, regen voltam mar vegyesz, de lehet amugy
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Digitalpimp #21121 üzenetére
Hát, csak volt, mert még amikor nem volt drága elkezdtek vele trükközni, és egyre többször valami pöttyös aljú szart sütöttek ki buci néven, azt csak 1x vettem, elég is volt.
-
bul07
nagyúr
válasz
Digitalpimp #20930 üzenetére
Hát nálunk nem szokott
Volt hogy itt a első udvaron a szőlők alatt csak úgy elültettünk egy kimaradt palántát, sose volt semmi csinálva vele csak öntözve csapvízzel, se permetezés, se ilyen olyan hajtások leszedése
És termet mint a veszedelem
Csak a mostani kutyánk egy szemétláda és elrágja, így múlt nyáron egy felakasztott vödörbe volt paradicsom és az is termet teljesen a fagyokig, azzal se volt semmi csinálva csak öntözve
És ha van egy két hibás, mit számítNem kell ezt túlmisztifikálni, ki kell próbálni
De nem szaporítom tovább ezt a témát
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #20905 üzenetére
A 90-s evekben a Pesterzsébeti karácsonyi vásárokon ittunk rumos kávét. De jó volt, és fiatal voltam anno. Reggel 8-tól este 8-ig kint dolgoztunk, aztán haza vacsi, ágy, reggel 6-kor kelés fél 8-kor indulás vissza. Kemény 3 hét volt.
-
válasz
Digitalpimp #20894 üzenetére
gyerekkorom kedvenc reklámja
-
AssAssynn
addikt
válasz
Digitalpimp #18960 üzenetére
Köszi. Sajna az messze van, nem éri meg ezért bemenni, ugyanez igaz a csomagolópapírokra. Majd hét vége felé jutok először a távolba, de addigra gondolom elhordanak mindent.
-
válasz
Digitalpimp #18833 üzenetére
Ebben nem fogtok megegyezni. Hagyjátok abba kérlek!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Digitalpimp #18523 üzenetére
Köszi, jól hangzik. Ránézek.
-
válasz
Digitalpimp #17888 üzenetére
Főleg, ha túltolod
-
válasz
Digitalpimp #16958 üzenetére
A nyár végén voltunk Törökországban nyaralni. Teljesen lehidaltam, hogy az ottani PepsiCola mennyire más ízű, mennyivel jobb, mint az itthoni. Nagyobb különbség van a magyar és a török Pepsi között, mint itthon a Pepsi és CocaCola között
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Digitalpimp #16958 üzenetére
Mindig is rossz volt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Digitalpimp #16368 üzenetére
De az akciós termékekre nem megy a kupon.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Digitalpimp #15774 üzenetére
Természetesen. Egy lapot 6x félbe lehet hajtani.
-
Top cat
addikt
válasz
Digitalpimp #15774 üzenetére
Kritikus helyzetben még a széle is ott van.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Digitalpimp #15136 üzenetére
Meg sokáig álljon(el)
-
Ptech
addikt
válasz
Digitalpimp #14102 üzenetére
Az árstop nem azért van, hogy olcsó legyen a kaja.
Éééééérdekes módon minden árstopos termék benne van abban a kosárban, amiből a hivatalos inflációt számolják. Ergo az árstop csak az infláció -papíron- alacsonyan tartására van, semmi másra. -
Kaba
veterán
válasz
Mindenhol mindennek emelkedik az ára. Ebben a Forint gyengülése is szerepet játszik.
Az előbb a felügyeleti szervet említetted, azok sem százasok, egy hete adóztatták meg a cukortartalmú termékeket pl.gabonapelyhek, müzli, zabkása stb., mivel a cukortartalmuk miatt egészségtelenek.
A kristálycukor meg továbbra is olcsó befagyasztott áron !!?? kapható. -
Tony21
tag
válasz
A védelemnek ára van
-
atthany
aktív tag
válasz
durva nagyon, én azt látom a boltokban, hogy rogyásig vannak a polcok, mki csak szűkösen vásárol, mintha áremeléssel akarják ellensúlyozni a bevétel kiesést
-
Kaba
veterán
válasz
Digitalpimp #14098 üzenetére
Részben az ostoba árstopp váltja ki a szükségesnél is nagyobb áremelkedést.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Digitalpimp #14098 üzenetére
Nem tudom mi lenne, ha az offline boltoknál is bevezetnék, hogy fel kell tüntetni az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árát...
-
sambenez
addikt
válasz
Digitalpimp #14074 üzenetére
Nem azokra gondoltam akinek ehhez elég egy sör meg egy feles.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Digitalpimp #14012 üzenetére
Na assza meg, pont tegnap akartam az aldiban venni (voltam is ott, elfelejtettem végül venni) cukormenteses szörpöket, bodza, ill. őszibarack-maracuja nagyon finom. De most googliztam rá a roksh oldala 1009 Ft-ra hozza
Remélem az üzletben még tudok venni normálisabb áron.
-
törölt tag
válasz
Digitalpimp #13987 üzenetére
Próbáltam bejelentkezni oda, hogy jelenthessem a cuccot, de nem enged bejelentkezni az ügyfélkapus azonosítómmal (pedig azt írja, hogy azzal be lehet).
-
rushty
őstag
válasz
Digitalpimp #13987 üzenetére
rossz széria szvsz
-
törölt tag
válasz
Digitalpimp #13785 üzenetére
Másik szmájlit kellett volna raknunk!
-
törölt tag
válasz
Digitalpimp #13782 üzenetére
"44"-et emlegetve normális ember 1944-re gondol.
-
Top cat
addikt
válasz
Digitalpimp #13782 üzenetére
Nem kell ahhoz addig várni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #12868 üzenetére
De előbb zselezd be vastagon hagy csússzon nekik.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Digitalpimp #12460 üzenetére
Vagy, ha hozatsz 1m³ sódert és már jönnek is, hogy van területfoglalási engedélyed? 😑
-
rushty
őstag
válasz
Digitalpimp #12275 üzenetére
Közintézmények, plázákban most is ilyen van. Most honnan szerzik be?
-
válasz
Digitalpimp #12249 üzenetére
Pl. a múltkor volt Finish Quantum Ultimate
Én is vettem abból, de az kb. 1 hónapja volt... Valakinek biztos jól jött, ha mégse elnézést, hogy betettem.#12225 Soulfly842
Mit nem értesz azon, hogy túró, sima túró?Úgy érzem nem nekem vannak olvasási nehézségeim.
A Magyar Élelmiszerkönyvben pontos le van írva mi a különbség, jó olvasást hozzá. -
válasz
Digitalpimp #12214 üzenetére
Drágának nem mondanám. Miért rossz? Talán régen használtam, de nem emlékszem rá, hogy rossz lenne, már a továbbfejlesztett verziókat használom.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Digitalpimp #11859 üzenetére
Dm sajátmárkás megváltozott. Volt belőle summer meg winter edition. De foszlós lett abból is kb 2 éve.
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #11700 üzenetére
Akkora méretre kd 5-7 csomag kell.
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp #11682 üzenetére
Kiszamithatod, hogy ha az 50 kg/1 köbméteres mem hab a jó minőség, és ez lazitva van. A hulladék, leesett maradékot daraljak le és adjak el. Jobban jársz ha használt szivacsot veszel és ledaraltatod. Ezt pedig nagyon tömören kell tölteni mert ha laza semmit nem ér.
-
válasz
Digitalpimp #11682 üzenetére
Szia! Igen, erre gondoltam. Sajnos nem tudom megválaszolni a kérdésed. Én 4 csomagot vettem és mellette volt 2 memóriahabos párnám, amiből kinyertem az anyagot, mert túl kicsik voltak. Egy 70x90-es Billerbeck Mediclean párnát töltök velük. Ebben van belső párna, így kicsit egyenletesebben sorakoznak benne a töltetgolyók, nem tud elcsúszni máshova olyan könnyen, így nem kell full keményre tölteni.
Mondjuk ha abból indulunk ki, hogy egy szép nagypárna 1.000-1.200 grammos, akkor 4 csomag biztos elég, hiába nehezebb ez a töltet. Akkor viszont jól tömött párnád lesz.
Ha nincs párnahuzat sem, akkor leírom, én mostanában gondolkozom ezen [link] , mert ez még jobban egybe tartja a dolgokat szerintem, jó az ára és csak magasságban 10 centivel kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Ultimate előfizetések