- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-16 16:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr

Barátom,a rendszerváltás idején előbb az Omo , utána az Ariel mosott mégfehérebbre, aztán már minden. Igazából ennyi újítás után már attól ki kellene fehéredniük és tisztulniuk a ruháknak, ha csak megmutatod nekik a mosószert.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr

Kőkemény üzelti számítások, hogy hol nyílik valami bolt. Nem tudok róla, hogy haldokló bolt helyére valaha is beköltözött volna Lidl. Aldi már inkább. Az is haldoklik.
Most épp mindenhol midenki a túlélésért küzd.
Pl csak az, hogy van víz+szennyvíz egy üzletnek, a havi készenléti díj 340 ezer Ft. Akkor még nem fogyasztott vizet. Áram sem piskóta. Plusz egy halom adó mindenen, + bér. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Extra szűz olívaolaj most honnan BB? Bertolli vagy valami jó.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Az alkoholos tiramisu nem bejövős. Jobb a sima.
-
Zeki
nagyúr
Finom a Lidl sertésmájasa.
Dulano pork liver spread.
Nagyságrendekkel olcsóbb, mint a Pick, de kb hozza az ízt.
30% a sertésmáj tartalom . -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Ott a pont. Máshol piac torzítás nélkül is olcsóbb sok minden.
Itt meg az adó is adóztatva van.
Vagy te ingyen veszel fel havi 150 ezret a bankszámládról, de az 0.9% adót becsenget az álkamnak. De ott a mindenen trónoló 4.5% tranzakciós illeték is , az Áfa mellett. A céges gépjármű már szinte ráfizetéses. Minden szinten többszörös lerablás megy. -
Zeki
nagyúr
Marcipános vs ízű.
Ez a különbség. A marcipán drága. -
Zeki
nagyúr
Mindegy miről mit hiszel a világon, komplett ipar/vallás épül rá. Te kellesz nekik és a pénzed .
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Most vettem a Lidl -ben a lédig zselés szaloncukorból, annyi pénzért elég jó .2400/kg
-
Zeki
nagyúr
Tavaly még 310- 330gr ? volt egy doboz Milka szaloncukor. Most csak 255Gr, és rajta van a dobozon, hogy 24db. Az ár nem lett olcsóbb.
Google:
A Milka szaloncukor ára 2024-ben 2 000–3 000 forint környékén mozgott csomagonként, 2025-ben pedig már 2 599–3 999 forint/csomag áron kaphatók a különböző kiadások. Az árak az év elején magasabbak, a karácsonyi időszak közeledtével pedig emelkednek, a csomagolás méretétől és az íztől függően is.Auchanban 3000Ft/doboz.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Agymosás van ebben is.
Millió számra van videó a neten mindenről és az ellenkezőjéröl is, hogy aki nem azt nem úgy eszi, issza, önmagát teszi tönkre. Mindegy mit hiszel, kinek a nézetével, vallásával, hitével mosatod át az agyad, rohadt komoly iparág épült arra, hogy lehúzzon.
A gonosz gyógyszergyártók helyett sokkal jobb dolgok vannak rohadt drágán. De hogy tényleg jobb?
És nem lehet, hogy az is Kínában készült olcsón, csak hazai csomagolás meg bullshit marketing miatt ezerszer drágabban veszed meg? -
Zeki
nagyúr
Full gáz ez baszki.
Ha már a bolt appjában a bolt kínálja a nyerési esélyeket akár a Lidl-nél is, és nem nyersz, az csalódás, rossz élmény. Kell ez a hülye boltnak, meg a marketingesnek?
Én azt nevetem, amikor a LIDL abban végre nyerek a kaparóson valami kedvezményt olyanra, amit nem is veszek. SOHA. De legalább nem a Nem nyertet dobja ki.Tehát amikor egy áruház lánc már azon is spórol, hogy nem nyert lesz az amúgy is csak kedvezményt adó játéka, az öngól.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Minden mosás alapja, hogy jó lágy legyen a víz. A mosodák nyelik a vízlágyítókat.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Sparban a MIzo tejföl van nagyon jó áron, amióta árstopos.
Ezek szerint olcsóbban kapja mint az Auchan.
Az Auchan totál elbaszta, úgy ahogy anno Tesco. De a Tesco hamar észbekapott és összement, kiadva a területét másoknak. Majd az Auchan is így tesz. Valami nagykutyát ki is bactak a hóra. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Auchanban a Noszlopi vegyes savanyúságot szoktam venni.
Drága de minőségi. -
Zeki
nagyúr
Pont a bolti a cukros, a piaci édesítőszeres. Levegőn cukorral megromlana.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Ehhez bármilyen telefon jó, rossz is?
https://www.alza.hu/google-pixel-10-keszulekbeszamitasi-bonusz -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Ionizátoros levegőtisztító.
Reggel belkapcsolja, este le.
Nagy legyen. -
Zeki
nagyúr
Nem kisgyereknek, hanem ált.isk. 8.-osnak hol lehet most márkás, menő tornazsákot+ iskolatáskát venni?
-
Zeki
nagyúr
Vigasztaljon, hogy Kecskeméten is mindenhol mizsei eper volt.
De hogy nincs már igazi jó eper, úgy dinnye sem. -
Zeki
nagyúr
Auchanban 2000Ft a fél kilós Original Philadelphia Professional sajtkrém.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Fóliásból nem akkora a választék.
....
Microsoft office 365-öt most honnan érdemes venni? -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Én is csak szatyorral megyek be. Spar, Lidl, Aldi, Univer, Penny.
-
Zeki
nagyúr
Lehet nagy a vásárlói nyomás, meg ha visszaesika forgalom és nem veszik, akkor ugye bachatják hogy a chips adó miatt drágább a cukros, ha az olcsóbbat sem veszik.
Amúgy én a paicon sem veszek savanyúságot, mind édesítőszeres, merthogy a cukros elkezdene forrni. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Az a baj, hogy nem vicc.
Most is vannak ilyenek, csak profibbak, vegán, bio, jobban felszívódó, kb csodaszer, csak az a legjobb, legtermészetesebb, szervezeted legjobban segítő étrendkiégészítő, ezer éves ősi recept, legújabb kutatás, szembemenve a gyógyszergyártókkal, ez nem méreg, mellékhatások nélküli, vitalizál, energiával lát el, az egészséges élet útja ez, és kb ezen téma köré ezernyi youtube videó épül, nagyon kemény szakemberekkel. MIközben kínában gyártott, vagy onnan behozott filléres szarokból összeállított megagiga egyetlen legjobb TERMÉSZETES BIO szer, 10-30 ezerért árulva, -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
A SPAR-ban 900Ft a 850grammos vödrös Mizo 20%-os tejföl.
Nem is tudom mikor lehetett ez utoljára ilyen olcsó. -
Zeki
nagyúr
Ó, sok finomság van, amire nem is gondolnánk. Mondjuk mikor a plázában kimegy az éttermes dolgozó cigizni a lépcsőházba, leül arra a lépcsőre, amit előtte a hajléktalan/részeg 1 hete lehugyozott, aztán megy be a konyhára vissza.
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom milyen az ÖSSZES húsüzem, a ballószögi rendben volt, mikor ott voltam.
HACCP ha ez mond neked valamit. Van ahol betartják, van ahol tisztasági versenyek is vannak, van ahol ponttelibeszarják mennyi csótány merre mászkál. Az a legkisebb probléma ott már. A hol és hogy kellene az élelmiszert tárolni, feldolgozni, ami megmaradt azt megsemmisíteni a fontosabb, És persze az alapanyagok minősége. Tejföl/frissföl, sajt/csízió tömb, bambusz/ káposzta torzsa stb... mindenből a legolcsóbbra mennek rá sok éttermeben. Ahogy a videóban is van, a visszavitt maradékot visszakaparták a többihez, a nap végéna kaja lemosása a szószoktól és másnap újra felhasználása, stb...
A palackos üdítőn lehet már lemosták a lejárati dátumot, ha gépi üdítő van, lehet már lejárt a szirup szavatossága, stb...
Na meg hogy sz@rás után sem mosnak kezet, az már nekem is nagyon ledöbbentő volt. És megy vissza a konyhára dolgozni.
Úgy lenézik a magyart, és annyira csakahaszon számít, hogy nem is képzelnéd. De a videók pontos bepillantást engednek, és ez nem csak anno tiznesok éve volt így. Így van. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
KFC-s csirkecombot 9 éve vettem először és utoljára. Nem volt rendesen megsütve, félkészen kaptuk meg. Otthon derült ki.
Kínai éttermek konyhája olyan, hogy sikítva szalad ki onnan egy jobb érzésű ember. Sajnos túl sokban jártam már, és bizony a hivatal sem véletlen ugrott rá erre.
Kecskeméten az egyikbe a NAV ment ki, aztán inkább kihívták a NÉBIH-et nagyon gyorsan, mert mindehol és mindenben csótányok voltak.
Persze utána egyből lett pénze a kínai tulajnak berendezés cserére, meg nagy suvickra.
Amúgy a teljes kaja repertoár csirkemell filé és sertéscomb filé segítségével van lefedve, kamu mézes dolgokat csinálva.
És csak hogy tudd, sz@rás után sem mosnak kezet. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Elég volt az, a részletek több műsoridőt igényelnének. Sokan nincsenek azzal SEM tisztában, hogy a cégeknek mennyibe is kerül a villany, a gáz, a csatorna, a víz. A bérköltség mennyi. Pl te tudtad, hogy 1m3 víz+csatorna díj akár nettó 1300Ft körül van? Az áram is 700Ft/kWh magasságában váltakozik?
-
Zeki
nagyúr
RTL Házon kívül, fehér kenyér teszt.. MOST
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
CCC 30% engedmény, ha 30 ezer Ft felett vásárolsz az appban: PRESS30
Márc. 17-23 között -
Zeki
nagyúr
Corvin plaza-ban van.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Akkor egy kis összehasonlítás.
3 éven át használtuk a Bosch BWD 421 POW takarítógépet.
Akkor 62 ezerért tudtam megvenni a MediaMarktban.
Előbb a tömlője szakadt ki, majd a motorja is K.O lett.
Nehéz gép alapból, a mosószertartó tartálya nagyon pici, egy kanapéra elég. A vízszívó tartálya sem túl nagy. Hangos. Viszont érezhetően minőségibb anyagokból állt, teleszkópos fémcső meg ilyenek.Most megvettem 40 ezerért a Lidl-ben a Parkside pws 20 e4 takarítógépet.
A németeknél azért olcsóbb.
Lenyomtam egy vízfelszívós takarítást, értsd kb. 120nm-t felmoppoztam, majd ezzel, felszívtam. A kanapé takarítás majd jobb időben.
Sokkal könnyebb a gép, jól húzható, nagy mind a kettő a tartálya, a műanyag csövek összepattintósak, picit hajlanak nagyobb nyomásnál, mikor szívatom fel a vizet.
A vizet kb ugyanúgy felszívja, csak a dőlésszög itt nagyon nem mindegy.
Szerintem még csak nem is olyan hangos, mint a Bosch volt.
Ahhoz képest, hogy más hasonló árú gépekről miket írnak itthon vagy külföldön (allegro), ez teljesen vállalható. 3 év garanciája van.
Ajánlom. -
Zeki
nagyúr
Eddig szerettük az univer majonézt, de ezt olvasva már nem. Az összetevők nem olyan jók.
https://www.univer.hu/hu/termekek/majonez/majonez -
Zeki
nagyúr
Na ebben is van igazság!
Sok kedvezményes kupon, meg ajéndék kupon olyan, hogy a termék sosem kell. Még ingyen sem. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Az kemény szar a DM-es 3 rétegűhöz képest.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Nem rossz. Kissé modernebb.
Nem az én ízlésem a lényeg, hanem anno ide költéskor mind a 3 gyerekem kapott 3 ugyanolyan szép és modern íróasztalt a Lidl-ből, 3db ugyanolyan klassz Xiaomi asztali led lámpával, de 3 különböző gurulós székkel (ez már igény szerint) a szobáikba.Olyan gazdag aligha leszek, hogy lecseréljem ezeket náluk kb. 1 millából, mert csak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MADcat