Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Poor Volta...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Az nálam nem gond mert kb sose volt olyan kupon amit használni tudtam volna.
Olyan rossman van a közelembe(25Km) ahova nem lehet személyes átvétellel rendelni, így a készlet dologban lehet bízni de az meg. Na meg pár hónapja megszüntették mellette a parkolást, így vásárolni se könnyű már.(DM is ezért zárt be valószínűleg mert olyan helyen volt ahol nem lehetett parkolni így nem volt vevőjük, na meg árban nem messzi tőle a penny lenyomta az általános dolgokba)DM meg annyira se tétel mert olyan ritka errefelé, nekem 65Km a legközelebbi
.
De több hónap alatt DM felé talán járok és ezt nézegetem hogy mennyi lesz [link]
-
Soulfly842
addikt
Én kaptam pár hete egy ingyenes 4 hónapos tagságot
Nem tudom miért... egyszer csak jött róla az e-mail.
Egyébként Google elől nincs elrejtve. tehát a tartalomra még mindig lehet keresni.
Pl szentkirályi egy csepp gyümölcs cashmap
stb-stb
Csak a kereső lett letiltva a weboldalon.
-
edk-
őstag
Bőven túlteljesíti a virsli követelményeit (Legfeljebb 26 mm átmérőjű, természetes vagy műbélbe töltött húspépet (prádot) tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstöletlen, füstölt vagy füst ízesítésű homogén metszéslapú termék. A jelölés szempontjából a hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 51%. A csontokról mechanikusan lefejtett hús mennyisége ezen felül a késztermékre vonatkoztatva legfeljebb 10%)
A Pikok Pure hústartalma 90%. Tényleg jó termék.
-
Top cat
addikt
Elő van írva, hogy teherkocsiról kell elnevezni a szalámit?
-
bul07
nagyúr
Én kp híve vagyok. Sokkal jobban érzi az ember hogy költ ha fizikailag is oda kell adni.
Az számlán ott van pár számjegy nem sokkat jelent számomra, nincs súlya.
Gyerek esetén meg még fontosabb hogy legyen fizikai konltaktus a pénzével.
Tudja számolgatni rendezni és ha költ belőlle akkor látja érzi is hogy kevesebb.Környezettembe nem egy "fiattal" nem tud bánni a pénzzel.
Friss példa
Srác eladta a motorját, vett egy kisebbet. Marad 500e berakták egy dobozba. Aztán mire észrevette aszonyka elverte a boltba mindenre, a gázt meg majdnem kikötötték mert nem tudták fizetni.
Az ilyenek nem jól vannak tanítva nevelve. -
bul07
nagyúr
Én is dobáltam a perselyt sok sok évig
Először 100 200Ft-érmék
2015-ös felnyitás kép [link] ennyi volt benne, és látható a persely isEzután csak 200Ft-os érmék
Majd 2019 07-hóba felnyitás kép [link], ebből a pénzből vettem telefont, pont ennyi volt az ára akkor a Samsung A70 telefonnak, hú de jó kis telefon volt
A70 telefont 2019 07havától egészen 2022-09-07 használtam, és ekkor is csak azért cseréltem mert kuponozva megvettem a A52S, és az elején kicsit meg is bántam mert kisebb volt a kijelzője a A52S-nek(Minkét képen tízesével van stócolva)
Amúgy ajánlom mindenkinek
Legyen egy persely 200Ft-érméknek, mikkor hazaérve akad a zsebbe akkor bele kell dobni, pár év alatt észrevétlenül akár egy telefon ára is összegyűlik
Vagy telefonra perselyezés, csinálni kell egy zárt dobozt és minden hónap elején vagy 3-4e Ft bele kell tenni és utána elfelejteni hogy van.
Én kb két három évente cserélek telefont és így simán összejön a nagyja része -
Top cat
addikt
Még jó, hogy nem vagyunk a középkorban. Akkor nem volt sok opció.
-
Peterhappy
őstag
-
sherlock82
senior tag
-
AssAssynn
addikt
viz kis almaecettel vagy citrommal
Ez komoly amúgy? Citromos víz mondjuk nem hülyeség, de gondolom eléggé savasít.
spar/dm cekla es kaposzta levek is, esetleg suritett paradicsom+viz+so+bors kombo
És ezekből mennyit lehet inni? Paradicsomlé jól hangzik még, de gondolom napi fél-egy liter már lehet sok a gyomornak, emésztésnek.
-
bul07
nagyúr
Ennek van valami illatanyaga? Mert az sehol nem írja.
És mennyire híg?Amúgy én is a Penny fajtát szoktam venni(zöldet)
-
st6969
őstag
Jogos, kinek, mi. Ezt nehéz is megfogalmazni. A Lidlben most is van literes (vagy nemrég még volt) olcsóbban, talán 299Ft, az műanyag palackban van, fehér színű. Na, azon érződik, hogy gagyi. Vizes, mintha fel lenne hígítva, illata semmi (mondjuk az nem feltétlenül kell, hogy legyen). 2x annyit kellett nyomni belőle, hogy érjen valamit, szóval innen nézve még drága is.
Hátha van másnak is ötlete. Ezt az Alzásat kipróbálom, köszönöm
Bár ha szállítást is hozzáadom, akkor nem jövök ki jobban, mint a Pennyssel, legfeljebb ha más is kell Alzáról, majd ezt is hozzácsapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ELADÓ Acer Predator Helios Neo 16 (PHN16-72-91WL) i9/RTX4060/16GB/512SSD Garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest