Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Jogos, kinek, mi. Ezt nehéz is megfogalmazni. A Lidlben most is van literes (vagy nemrég még volt) olcsóbban, talán 299Ft, az műanyag palackban van, fehér színű. Na, azon érződik, hogy gagyi. Vizes, mintha fel lenne hígítva, illata semmi (mondjuk az nem feltétlenül kell, hogy legyen). 2x annyit kellett nyomni belőle, hogy érjen valamit, szóval innen nézve még drága is.
Hátha van másnak is ötlete. Ezt az Alzásat kipróbálom, köszönöm
Bár ha szállítást is hozzáadom, akkor nem jövök ki jobban, mint a Pennyssel, legfeljebb ha más is kell Alzáról, majd ezt is hozzácsapom.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ennek van valami illatanyaga? Mert az sehol nem írja.
És mennyire híg?Amúgy én is a Penny fajtát szoktam venni(zöldet)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát igen a só miótta is van a föld alatt, majd zacskózva hirtelen romlandó lesz.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bogyi007
veterán
Tudom 26 évig volt vegyesboltunk amiből augusztus 26.-án szálltunk ki. Csak siettem és rájuk hagytam...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AssAssynn
őstag
viz kis almaecettel vagy citrommal
Ez komoly amúgy? Citromos víz mondjuk nem hülyeség, de gondolom eléggé savasít.
spar/dm cekla es kaposzta levek is, esetleg suritett paradicsom+viz+so+bors kombo
És ezekből mennyit lehet inni? Paradicsomlé jól hangzik még, de gondolom napi fél-egy liter már lehet sok a gyomornak, emésztésnek.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
sherlock82
senior tag
Én azt sem értem egyébként hogy a kinder csoki ami elvileg valami német cucc a mai napig, olcsóbb mint a sport szelet. nyilván azt se itthon gyártják-
Illetve magyar retró csoki szerencsi mogyorókrémes.
38 g és kb 375 ft ba kerül.
a piros mogyorósról ne is beszéljünk.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
8
senior tag
Nekem a Riska ízlett eddig a legjobban, majdnem cheddar-os beütésű, itt írtam róla
#2433752.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Peterhappy
őstag
-
Top cat
addikt
Még jó, hogy nem vagyunk a középkorban. Akkor nem volt sok opció.
-
bul07
nagyúr
Én is dobáltam a perselyt sok sok évig
Először 100 200Ft-érmék
2015-ös felnyitás kép [link] ennyi volt benne, és látható a persely isEzután csak 200Ft-os érmék
Majd 2019 07-hóba felnyitás kép [link], ebből a pénzből vettem telefont, pont ennyi volt az ára akkor a Samsung A70 telefonnak, hú de jó kis telefon volt
A70 telefont 2019 07havától egészen 2022-09-07 használtam, és ekkor is csak azért cseréltem mert kuponozva megvettem a A52S, és az elején kicsit meg is bántam mert kisebb volt a kijelzője a A52S-nek(Minkét képen tízesével van stócolva)
Amúgy ajánlom mindenkinek
Legyen egy persely 200Ft-érméknek, mikkor hazaérve akad a zsebbe akkor bele kell dobni, pár év alatt észrevétlenül akár egy telefon ára is összegyűlik
Vagy telefonra perselyezés, csinálni kell egy zárt dobozt és minden hónap elején vagy 3-4e Ft bele kell tenni és utána elfelejteni hogy van.
Én kb két három évente cserélek telefont és így simán összejön a nagyja része[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én kp híve vagyok. Sokkal jobban érzi az ember hogy költ ha fizikailag is oda kell adni.
Az számlán ott van pár számjegy nem sokkat jelent számomra, nincs súlya.
Gyerek esetén meg még fontosabb hogy legyen fizikai konltaktus a pénzével.
Tudja számolgatni rendezni és ha költ belőlle akkor látja érzi is hogy kevesebb.Környezettembe nem egy "fiattal" nem tud bánni a pénzzel.
Friss példa
Srác eladta a motorját, vett egy kisebbet. Marad 500e berakták egy dobozba. Aztán mire észrevette aszonyka elverte a boltba mindenre, a gázt meg majdnem kikötötték mert nem tudták fizetni.
Az ilyenek nem jól vannak tanítva nevelve.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
Ő azt írta fixen 500, nincs plusz, meg mínusz.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Top cat
addikt
Elő van írva, hogy teherkocsiról kell elnevezni a szalámit?
-
-
edk-
őstag
Bőven túlteljesíti a virsli követelményeit (Legfeljebb 26 mm átmérőjű, természetes vagy műbélbe töltött húspépet (prádot) tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstöletlen, füstölt vagy füst ízesítésű homogén metszéslapú termék. A jelölés szempontjából a hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 51%. A csontokról mechanikusan lefejtett hús mennyisége ezen felül a késztermékre vonatkoztatva legfeljebb 10%)
A Pikok Pure hústartalma 90%. Tényleg jó termék.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest